.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Εθελούσια...α υ τ ο κ τ ο ν ί α


Γαλλικό Δικαστήριο αποφάσισε ότι ο θάνατος από το εμβόλιο είναι αυτοκτονία!.....

Στη Γαλλία, ασφαλιστική εταιρεία αρνήθηκε να καταβάλει το τίμημα της ασφάλειας ζωής ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ , ενός ασφαλισμένου πελάτη της, διότι ήταν εμβολιασμένος. 

Η Ασφαλιστική στηρίχτηκε στην γνωμάτευση των ιατροδικαστών ότι το εμβόλιο προκάλεσε τον θάνατο του Παππού, και επομένως ήταν αυτοκτονία, που δεν την κάλυπτε το συμβόλαιο. 

Οι συγγενείς προσέφυγαν στο Κράτος Δικαίου, που δέχθηκε σε πρώτο βαθμό την άποψη της ασφαλιστικής εταιρείας. 

Η απόφαση αναφέρει ότι«ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός», και οτι ήταν γνωστό στον θανόντα ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά , και επομένως ο εθελοντικός εμβολιασμός του ήταν εθελοντική ανάληψη ενός θανάσιμου κινδύνου ενόψει των πιθανών παρενεργειών.

Το δικαστήριο παραδέχτηκε στις 6 Ιανουαρίου 2022 , ότι νομικά, εφόσον η εθελοντική συμμετοχή στην Τρίτη φάση του πειράματος για τα εμβόλια , των οποίων η αποδεδειγμένη ασφάλεια είναι ανύπαρκτη, αποφέρει τον θάνατο, τότε η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να καταβάλει την Ασφάλεια διότι ο θάνατος δεν είναι φυσικός και δεν είναι ατύχημα αλλά πρόκειται για αυτοκτονία που δεν καλύπτεται από τη σύμβαση.

Ασφαλιστική εταιρεία: «Οι θάνατοι σε ανθρώπους 18-64
ετών αυξήθηκαν κατά 40%»! - Δεν είναι από Covid-19Η Κοινωνία “σιωπά” αλλα τα σπίτια των ξεκληρισμένων
Οικογενειών και οι τοίχοι “φωνάζουν”

THE WALL STREET JOURNAL> Κορυφαίοι επιστήμονες
εξηγούν γιατί το opening ενός mega εμβολιαστικού
κέντρου για τη μετάλλαξη Omicron που δεν την πιάνουν
τα εμβόλια ισοδυναμεί με κάτι άλλο