.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ – ΒΟΜΒΑ Ερυθρού Σταυρού: Δεν μπορούν οι εμβολιασμένοι να δωρίσουν πλάσμα αίματος καθώς το εμβόλιο εξαφανίζει τα αντισώματά τους!!!


ΒΟΜΒΑ ΕΡΥΘΡΟΎ ΣΤΑΥΡΟΎ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΙ ΝΑ ΔΩΡΊΣΟΥΝ ΠΛΆΣΜΑ ΑΊΜΑΤΟΣ ΚΑΘΏΣ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ-ΒΙΟΌΠΛΟ ΕΞΑΦΑΝΊΖΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΏΜΑΤΆ ΤΟΥΣ!!!
ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ μιας και τόσο η κυβέρνηση όσο και οι «ειδικοί» και τα ΜΜΕ κατηγορούν τους ανεμβολίαστους για «επικίνδυνη» συμπεριφορά διότι στηρίζονται στην ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΟΣΙΑ και…ΔΙΚΑΙΩΣ και έρχεται τώρα και η…ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ…!!!…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 Noem. 2021, 18:54, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: FacebookTwitterInstagramLinkedIn

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του ίδιου του Ερυθρού Σταυρού, διαβάζουμε τα εξής άκρως επιβεβαιωτικά για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως τα εμβόλια για τον ψευδο-κορωνοϊό ΔΕΝ «κτίζουν» αντισώματα σε ΚΑΝΕΝΑΝ εμβολιασμένον και ότι, αντ’ αυτού, του τα…ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ καθώς αυτά, τα αντισώματα των εμβολιασμένων, είναι…ΑΧΡΗΣΤΑ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΩΣ ΔΩΡΕΑ σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη!!! Το ΜΟΝΟ που προσφέρει το εμβόλιο κορωνοϊού οιασδήποτε εταιρείας (Pfizer, Moderna, κτλ.) είναι και ΠΑΡΑΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και…ΘΑΝΑΤΟ (εκτός αν είσαι ένας από τους τυχερούς που πήρες…ΠΛΑΣΕΜΠΟ)!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!!!

Αντισώματα για τον COVID-19: Το πλάσμα από συνήθεις δωρεές αίματος και αιμοπεταλίων που είναι θετικό για υψηλά επίπεδα αντισωμάτων και πληρούν άλλες απαιτήσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλάσμα ανάρρωσης για την κάλυψη πιθανών μελλοντικών αναγκών ασθενών με Covid-19.

Μία από τις απαιτήσεις του Ερυθρού Σταυρού για πλάσμα από δωρεές ρουτίνας αίματος και αιμοπεταλίων που είναι θετικό σε υψηλά επίπεδα αντισωμάτων για χρήση ως πλάσμα ανάρρωσης είναι ότι πρέπει να προέρχεται από δότη που δεν έχει λάβει το εμβόλιο για τον COVID-19. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι τα αντισώματα που συλλέγονται από δότες έχουν επαρκή αντισώματα που σχετίζονται άμεσα με την ανοσολογική τους απόκριση σε λοίμωξη COVID-19 και όχι μόνο το εμβόλιο, καθώς τα αντισώματα από λοίμωξη και τα αντισώματα από το εμβόλιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ίδιο πράγμα.

Δείτε τώρα το σχετικό απόσπασμα από τον Ερυθρόν Σταυρόν…
________________


Δείτε τώρα τα ίδια τα αμερικανικά ΜΜΕ να επιβεβαιώνουν όλα αυτά για τα αντισώματα των ΕΜΒΟΛΑΣΜΕΝΩΝ λέγοντας τα εξής απίστευτα αναφερόμενα στον Ερυθρόν Σταυρόν…

Ο Ερυθρός Σταυρός λέει ότι όποιος έκανε το εμβόλιο COVID-19 δεν μπορεί να δωρίσει πλάσμα ανάρρωσης για να βοηθήσει άλλους ασθενείς με COVID-19 στα νοσοκομεία. Αυτό το πλάσμα αποτελείται από αντισώματα από άτομα που ανάρρωσαν από τον ιό και τα εμβόλια εξαφανίζει αυτά τα αντισώματα, καθιστώντας το αναρρώσιμο πλάσμα αναποτελεσματικό για τη θεραπεία άλλων ασθενών με COVID-19.

Δείτε τώρα το βίντεο!…Πηγή: