.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Η πλέον Μ Α Κ Α Β Ρ Ι Α λίστα: «Ξ α φ ν ι κ ο ί» Θάνατοι για 1.148 αθλητές σέ ΜΟΛΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! ! ! ! [ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ]

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ!

Θ Α Β Ο Υ Ν ΣΤΑΘΕΡΑ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!


Ευθύνονται τά ΔΙΑβόλια 'Covid' γιά τίς καρδιακές προσβολές;

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2022, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS), είχε λάβει 33.334 αναφορές θανάτων μετά το εμβόλιο, 26.045 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και 15.970 καρδιακές προσβολές!


Τα τελευταία δύο χρόνια (2021 και 2022) τις χρονιές δηλαδή που έλαβαν χώρα οι μαζικοί εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό, περισσότεροι από 1.650 επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, έχουν Κ Α Τ Α Ρ Ρ Ε Υ Σ Ε Ι λόγω καρδιακών προβλημάτων, ενώ 1.148 εξ αυτών Α Π Ε Β Ι Ω Σ Α Ν, ενώ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ προηγούμενα προβλήματα υγείας.


Παρά τις προσπάθειες των ειδικών να απορρίψουν τα δεδομένα, ο αριθμός των ατόμων σε αυτήν την ομάδα που πέθαναν ξαφνικά μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2022, ήταν 1.696% πάνω από τον ιστορικό μηνιαίο μέσο όρο.


Κάθε μέρα που περνά, ο κατάλογος των ανθρώπων που υφίστανται τραγικές συνέπειες από τις λήψεις mRNA του COVID μεγαλώνει. 

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2022, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS) είχε λάβει 33.334 αναφορές θανάτων μετά το εμβόλιο, 26.045 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και 15.970 καρδιακές προσβολές. 


Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους και τις ιστορίες τους παρέμειναν κρυφές από την δημόσια σφαίρα, καθώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν λογοκρίνει παγκοσμίως αυτές τις περιπτώσεις.

Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι που διαβάζουν μόνο mainstream ΜΜΕ, δεν γνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό τήν ζημιά που προκαλείται.


Μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από κόπωση ;

Οι ιατροί McCullough και ο Polykretis υποπτεύονται ότι η μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από το εμβόλιο COVID είναι η εξήγηση για αυτήν την κατά τα άλλα ασύλληπτη αύξηση των καρδιακών ανακοπών μεταξύ των αθλητών.

Ο πρώτος πιστεύει ότι βρίσκεται επίσης στην κορυφή της λίστας των πιθανών αιτιών για την καρδιακή ανακοπή, λαμβάνοντας υπόψη ότι το 95% των παικτών του NFL είχαν λάβει δόσεις του εμβολίου ως τα τέλη Μαρτίου 2022. 


Ο McCullough αναφέρει έρευνα που δείχνει ότι περίπου το 2,5% των παραληπτών εμβολίου COVID υφίστανται καρδιακή βλάβη, το 90% από αυτούς είναι άνδρες.

Και, περίπου στις μισές από τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας που σχετίζονται με το εμβόλιο, δεν υπάρχουν συμπτώματα που να σας προειδοποιούν ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα.


Όπως εξηγεί ο McCullough, η μυοκαρδίτιδα προκαλεί προβλήματα στην καρδιά και προκαλείται κοιλιακή ταχυκαρδία που συνδέεται με το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων .
Υπάρχουν τώρα περισσότερες από 200 επιστημονικές εργασίες σχετικά με τη μυοκαρδίτιδα που φέρεται να σχετίζεται με τουυς εμβολιασμούς.


Μια μελέτη του Ιανουαρίου 2023 24 στο European Journal of Pediatrics βρήκε υψηλά επίπεδα κυκλοφορούσας πρωτεΐνης ακίδας σε 16 άντρες μαθητές γυμνασίου, που νοσηλεύτηκαν με μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε από τα εμβόλια, γεγονός που υποδηλώνει και πάλι ότι η πρωτεΐνη ακίδας που παράγει το σώμα σας είναι βασικός παθογόνος παράγοντας.


Ο McCullough εξηγεί με μεγαλύτερη λεπτομέρεια πώς η ένεση μπορεί να προκάλεσε την καρδιακή ανακοπή του 24χρονου αθλητή Hamlin:

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η αδρεναλίνη πάει στα ύψη και όταν η καρδιά είναι κατεστραμμένη, αυτή η έκρηξη αδρεναλίνης είναι που πυροδοτεί την καρδιακή ανακοπή.

Αυτό εξηγεί όχι μόνο τον θάνατο αθλητών στο γήπεδο, ή ανθρώπους που πεθαίνουν ενώ κάνουν 'τζόκινγκ', αλλά και γιατί τόσοι πολλοί πεθαίνουν στον ύπνο τους, επειδή η αδρεναλίνη απελευθερώνεται μεταξύ 3 π.μ. και 6 π.μ., καθώς το σώμα σας ετοιμάζεται να ξυπνήσει.


Ό,τι και αν προκάλεσε την καρδιακή ανακοπή του Hamlin - και ελπίζουμε ότι μια προσεκτική ιατρική έρευνα μετά την ανάρρωσή του θα ξεκαθαρίσει τι συνέβη - δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αθλητές γενικά πεθαίνουν σε πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς τώρα από ποτέ.