.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΓΟΝΕΙΣ! Αυτάκια ΕΧΕΤΕ; Ή μπάς καί ..."βούλωσαν"; ; ; 'Τράνς' Ν Α Υ Α Γ Ι Α ! (TRANS WRECK - Trailer)


Από Frank X. Panico - 27 Αυγ 2022

TRANS WRECK (Σύνοψη της ταινίας από τους Frank X. Panico και Michael Ross)

Το ντοκιμαντέρ TRANS WRECK (Τρανς ναυάγια), ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα ηθικών και επιστημονικών απόψεων και διατυπώνει ξεκάθαρα με ένα συμπονετικό αλλά και ειλικρινή τρόπο τη συχνά ανεπανόρθωτη ζημία που προκαλείται από το κίνημα των διαφυλικών. 

Η ταινία είναι τολμηρή και θαρραλέα και δε διστάζει να προσεγγίσει ένα θέμα που οι περισσότεροι ιατροί αλλά και θρησκευόμενοι άνθρωποι διστάζουν να αγγίξουν. 

Πρόκειται για μία υποδειγματική, υψηλών προδιαγραφών ταινία-ντοκιμαντέρ που επιβεβαιώνει τις τρομακτικές συνέπειες που έχει η επιρροή των γονέων, των σχολείων και των επαγγελματιών υγείας όταν προωθούν την «διαφυλικότητα» στις κοινότητές τους και στους πιο ευάλωτους στη κοινωνία μας, στα παιδιά μας.

Το TRANS WRECK αποκαλύπτει πώς τα άτομα που δηλώνουν την επιθυμία να αλλάξουν το φύλο τους, τις περισσότερες φορές ξεκινούν αυτό το ταξίδι ως αποτέλεσμα ενός τραύματος του παρελθόντος. 

Σκοτεινά ψυχολογικά στοιχεία όπως η παιδική σεξουαλική κακοποίηση, η πορνογραφία, τα διαλυμένα σπίτια και οι ψυχικές ασθένειες, αλλά και αριστερόστροφα σχολικά συστήματα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης που καθοδηγούνται από την υπεύθυνη ιδεολογική ατζέντα, είναι όλοι παράγοντες που στηρίζουν αυτό το ύπουλο κίνημα.

Είναι σίγουρο πως μια κίνηση που ενθαρρύνει τα άτομα να αποκόψουν τα μέρη του σώματός τους μέσω μιας μη αναστρέψιμης χειρουργικής επέμβασης και να λάβουν φάρμακα που αλλάζουν όλη τους τη ζωή, δεν μπορεί να αποδειχθεί καλή. 

Η ταινία εξηγεί πώς η ιατρική βιομηχανία, μαζί με τη Big Pharma, κερδίζει δισεκατομμύρια από τα θύματα αυτής της καταχρηστικής πρακτικής. 

Επειδή οι άνθρωποι είναι δεσμευμένοι σε αυτά τα φάρμακα για μια ζωή, οι γιατροί και οι παρασκευαστές φαρμάκων έχουν μια σταθερή και ατελείωτη ροή εισοδήματος.

Στο TRANS WRECK συμμετέχουν:

Η ABIGAIL MARTINEZ, μια γυναίκα της οποίας ο εφιάλτης άρχισε όταν έχασε την κόρη της από την επέμβαση του Τμήματος Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών.

Ο WALT HEYER, ειδικός στο θέμα της πρακτικής και της θεωρίας των τρανς και κάποιος που έζησε για 30 χρόνια ως γυναίκα πριν επιστρέψει στο ανδρικό του φύλο.

Ο JEFF YOUNGER, ένας άνδρας που παλεύει να εμποδίσει την πρώην γυναίκα του να υποβάλει σε μετάβαση φύλου το δεκάχρονο γιό του

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ RAFALSKI που διαμένει στη περιοχή Loudoun VA, περιοχή που λειτουργεί σαν αλεξικέραυνο τραβώντας τις διαμάχες στην Αμερική.

Η CATALINA STUBBE, Miss Columbia και εκπρόσωπος του Moms for Liberty.

Ο εκπρόσωπος της Πολιτείας STEVE TOTH και ο γερουσιαστής DICK BLACK.

Παρουσιάζονται επίσης η DR.CAROL SWAIN, BRANDON SHOWALTER και ο DR. ROBERT JEFFRESS.

Από το πρώτο καρέ έως το τελευταίο, το TRANS WRECK κρατά τη προσοχή του κοινού με την ενδιαφέρουσα θεματολογία του και τις πυκνές μαρτυρίες. 

Αυτό το άκρως συγκινητικό κινηματογραφικό αριστούργημα θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να το δουν οι Χριστιανοί, οι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου αλλά και όποιος νοιάζεται αρκετά να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που απειλούν τα παιδιά μας. 

Ο κόσμος τώρα πια έχει ενημερωθεί. 

Η τρανς ιδεολογία δεν είναι συμπόνια. 

Ούτε είναι επιστήμη. 

Το κίνημα των τρανς αποβαίνει για τους ανθρώπους που παγιδεύονται σε αυτό ένα μελλοντικό ναυάγιο. 

Έχετε συνειδητοποιήσει την ανάγκη να μην παρασυρθούν τα παιδιά προς ένα Trans Wreck;

Frank X. Panico

Xs in the Sky Films