.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΒΡΕ ΑΚΟΥΤΕ, Ή ΟΧΙ; Dr. James Thorp: «Μετά τούς emβολιασμούς κατά της 'Covid-19', οι AΠΟΒΟΛΕΣ α υ ξ ή θ η κ α ν κατά ....58 φορές»!!!! [ ΠΟΥ Κ Ρ Υ Β Ο Ν Τ Α Ι ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ; ]


Ο Αμερικανός γυναικολόγος-μαιευτήρας Τζέϊμς Θόρπ, με εμπειρία 43 χρόνων δήλωσε, ότι μετά τους αναγκαστικούς μαζικούς εμβολιασμούς κατά της 'Covid-19', οι αποβολές έχουν αυξηθεί κατά 58 φορές!!!!!!!


Προσθέτει επίσης, ότι οι εμβρυϊκοί θάνατοι έχουν αυξηθεί 38 φορές και οι διαταραχές στην περίοδο έχουν χιλιαπλασιασθεί!

Oι δηλώσεις αυτές έγιναν ενώπιον του Αμερικανού Ρεπουμπλικανού Γερουσιαστή Ρον Τζόνσον, ο οποίος διοργάνωσε σχετικό συνέδριο για τα αποτελέσματα των εμβολιασμών, που σημαίνει ότι πρόκειται για επίσημες σοβαρές καταγγελίες.

Όπως δήλωσε:

«Αυτό που έδειξαν οι μελέτες μας δεν ήταν διπλάσιες αυξήσεις αλλά αυξήσεις 500πλάσιες ή 1.000πλάσιες στις διαταραχές περιόδου για παράδειγμα, σχεδόν 1.200πλάσια αύξηση συγκριτικά με το εμβόλιο της γρίπης.

Όσον αφορά τις αποβολές, 58πλάσια αύξηση στις αποβολές από τα εμβόλια του covid-19 συγκριτικά με αυτές από το εμβόλιο της γρίπης.

Και θα μπορούσα να συνεχίζω και να συνεχίζω.


Στους εμβρυϊκούς θανάτους, 38πλάσια αύξηση.

Αυτό έχω δει εγώ, αυτό δείχνουν τα δεδομένα.

Θέλω να ρωτήσω για ποιο λόγο η Αμερικανική Επιτροπή Μαιευτικής και Γυναικολογίας, το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων και η Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής, τις οποίες όλες έχω υπηρετήσει σε ολόκληρη την σταδιοδρομία μου, προωθούν αυτό το θανατηφόρο εμβόλιο».