.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ - Η ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ…

Περιμένετε τώρα τα πιο δύσκολα, γι’ αυτό, προσέξτε μη χαθείτε από τον ΧΡΙΣΤΟ. 
Θα έλθουν πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, η μόνη ελπίδα και σωτηρία σας είναι ο Ουράνιος Πατέρας, ο Υιός του, η Αγία Τριάδα και η πιστις σας προς Αυτήν.
Η πίστης όμως δεν αρκεί χωρίς μετάνοια και εξομολόγηση.
Να είσθε προετοιμασμένοι διότι στο όνομα του ΧΡΙΣΤΟΥ θα μαρτυρήσουν πολλοί και θα είσθε μάρτυρες αυτής της μαρτυρίας. 
Εφαρμόζουν αυτήν την ώρα την καταστροφή της ανθρωπότητας αλλά χωρίς να έχουν λογαριάσει τον ΧΡΙΣΤΟ
Όλα θα γίνουν βάσει του σχεδίου του ΘΕΟΥ…

Θα δείτε σε λίγο την χώρα σας να ανθίζει, επίσης όμως θα δείτε να μαραζώνουν άλλες χώρες, δεν μπορεί η άνοιξις των εποχών να πέραση σε όλους το ίδιο
Η ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ...

Αλλά η παγωμάρα μετά την άνοιξη θα πλήξη παγκοσμίως τον υπόλοιπο κόσμο ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ. 
Μην ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ…

Σας προετοιμάζω ότι θα περάσετε πολύ περισσότερα δεινά, σας υπενθυμίζω όμως ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας έχει αφήσει την Μητέρα του για προστασία, θα βρίσκεται πάντοτε με σας και μέσα στην ψυχή σας .

Σύντομα θα ζήσετε, παιδιά μου, τις καλύτερες ημέρες αυτής της ζωής στην Γη …

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, επίσης να μην θορυβηθείτε όταν θα δείτε δίπλα σας κάποιον να πεθαίνει αβοήθητος.

Παιδιά μου Ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν θα σας αφήσει ποτέ, δεν θα αφήσει την χώρα μας και τους απανταχού πιστούς εις Αυτόν……….

Σύντομα θα δείτε όσους πιστεύουν ακόμα στο χρήμα, να τους φύγει από την μια μέρα στην άλλη από τα χέρια τους.

Σας μιλούν για μεγάλη ανάπτυξη, θα ακούσετε ότι θα έλθει η μεγάλη βοήθεια που περιμένετε.

Παιδιά μου μην τους πιστεύεται, είναι πιο δαίμονες από τον δαίμονα, την ώρα που θα πουν ότι θα σας δώσουν την βοήθεια, ετοιμασθείτε να τους δώσετε το μεδούλι σας…

Eυχαριστούμε τον φίλο GEWKWN 


Ενέκριναν την εκταμίευση των δύο δισ. ο ESM και το Eurogroup.
Στη θετική πορεία αναφορικά με την επίτευξη του πρώτου πακέτου προαπαιτούμενων αναφέρθηκε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά τη συνέντευξη Τύπου, μετά το πέρας του Eurogroup.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Eurogroup, η Αθήνα πέρασε τον πρώτο σκόπελο, με ανοιχτό να παραμένει το δεύτερο «πακέτο» προαπαιτούμενων, στο οποίο, όπως σημείωσε, μεταφέρθηκε μεταξύ άλλων και το ασφαλιστικό.


Νωρίτερα, την εκταμίευση των δύο δισ. ευρώ ενέκρινε το ΔΣ του ESM και επικύρωσε κατά την αποψινή του συνεδρίαση το Eurogroup. 
Παράλληλα, το προσχέδιο της απόφασης της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, που δημοσιεύεται στο Reuters, αναφέρει πως «η Ελλάδα εκπλήρωσε τους όρους και θα λάβει τα 10 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών».