.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ψηφίστε!Προς τον πρωθυπουργό και σε όλοι την βουλή!!!: Πείτε ΟΧΙ στην νέα ηλεκτρονική ταυτότητα!!! Ναι στην ελευθερία!!!




Γιατί είναι σημαντικό;

Όχι στην νέα ηλεκτρονική ταυτότητα!!! Ναι στην ελευθερία!!!
Όχι στην παγκόσμια διακυβέρνηση!!! Ναι στην ελευθερία!!!
Όχι στην νέα τάξη πραγμάτων με κατεύθυνση στο τσιπάκι στο χέρι ή στο μέτωπο μας!!! Ναι στην ελευθερία της ψυχής!!!
Όχι στο χάραγμα! Ναι στην ζωή!

Πριν χιλιάδες χρόνια.... αιώνες πριν.... γράφτηκε για αυτό που ζούμε σήμερα! Στην αποκάλυψη του Ιωάννη, μας το λέει ξεκάθαρα... όχι στο σφράγισμα, όχι στο τέλος του ανθρωπίνου δικαιώματος και των προσωπικών μας δεδομένων... όχι στην φυλάκιση της ψυχής μας και στην εξόντωση του ανθρωπίνου γένους. 

Όλοι μιλάνε για συνωμοσίες... ή όλοι κοροϊδεύουν πως υπάρχουν συνωμοσίες. Μήπως τελικά ζούμε σε έναν κόσμο σχεδιασμένο από λίγους? Και προσπαθούν τα πάντα και όλα καλοπροαίρετα να μας τα περάσουν στην ζωή μας?

Κύριε πρωθυπουργέ.... Κύριε Τσίπρα... το ότι δεν πιστεύετε στον θεό... ή δεν πιστεύετε σαν χριστιανός ορθόδοξος είναι δικαίωμα σας και κανείς δεν μπορεί να σας κρίνει γι'αυτό. Όμως ξεχάσετε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και μας αφαιρείται το δικαίωμα της επιλογής, με υποχρεωτικά μέτρα για την ηλεκτρονική ταυτότητα. Μέσα από την άγνοια του απλού κοσμάκη οποιασδήποτε τάξης, μέσα από τον φόβο να μην πεινάσει και μέσα από την εξουσία που έχετε και την επιρροή σε μας οδηγήτε τον κόσμο προς τέλος. 
Με την ηλεκτρονική ταυτότητα και το επόμενο σας βήμα το σφράγισμα... το chip δηλαδή που θα εμφυτεύετε στο χέρι μας για να μπορούμε να κάνουμε την ζωή μια πιο εύκολη (αγορές, ψώνια, ασφάλεια) και που ήδη είχε ξεκινήσει πειραματικά στα ζώα και τώρα έγινε και αυτό υποχρεωτικό και που σε κάποιες χώρες ξεκίνησαν ήδη να το χρησιμοποιούν και σε ανθρώπου... Κύριε πρωθυπουργέ θέλετε και εμείς να δεχτούμε εσάς και να απαρνηθούμε τον θεό, την ορθοδοξία. Θέλετε να σφραγιστούμε σε μια αιωνία "φυλακή" της ψυχής. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε κύριε Τσίπρα και όλοι εσείς εκεί στην βουλή, είναι να καταργήσετε και να σταματήσετε την ηλεκτρονική ταυτότητα όσο είναι πιο νωρίς. Για σας, για τα παιδιά σας και για εμάς όλους μας που δεν μας ρώτησε κάνεις αν θέλουμε. Και ήσασταν πολύ έξυπνοι ομολογώ και μας το φέρατε όλο αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθούσατε χρόνια να το καταφέρετε μα εμείς οι χριστιανοί αντιστεκόμασταν μέχρι που βάλατε στην μέση την πείνα. Για να φας έστω και λίγο πρέπει να βγάλει πιστωτική κάρτα. Μικροί-μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί έτρεξαν στις τράπεζες για να μπορούν να ζήσουν και να μην σκεφτούν τα σχέδια που κάνετε. 
Που είναι η εκκλησία? Γιατί δεν έχει πάρει θέση? Που είναι οι παπάδες? Που έχουν εξαφανιστεί όλοι αυτοί? Όλοι θα κριθούμε μικροί μεγάλοι. Ο θεός να βάλει το χέρι του και να σας βάλει λίγο μυαλό. Όπως και ο καθένας μας θα πορευτεί με τις επιλογές του, γιατί και ο θεός θέλει να είμαστε ελεύθεροι.
Και ο καθένας μπορεί να ψάξει το google είναι ανοιχτό για να βρεις τα πάντα.

Τι είναι το μικροτσιπ, VeriChip, RFID chip
https://www.youtube.com/watch?v=PBo2WgWW2hM

Όχι στην ηλεκτρονική ταυτότητα... ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ