.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε ΠΙΑ! «ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ» την Ευρώπη από μέσα! Σ υ γ κ λ ο ν ί ζ ε ι Σουηδή δημοσιογράφος, «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» καί γιά τήν Ελλάδα μας ! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

ΚΥΚΕΩΝΑΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!!! Δεν είναι μόνο η Ουκρανία και η τεχνητή οικονομική κρίση…


Η Σουηδή δημοσιογράφος Ingrid Carlqvist, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου γιά όλη την Ευρώπη!!!

Την ώρα που από τα ανατολικά τα σύννεφα πολέμου πυκνώνουν, οι ευρωπαϊκές χώρες δεν υποφέρουν απλά οικονομικά, αλλά με αρχή την Σουηδία, πραγματικά Γ Ο Ν Α Τ Ι Ζ Ο Υ Ν στίς ορδές του Ισλάμ!!!

Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως η χώρα της κινδυνεύει να γίνει η πρώτη χώρα του νόμου της Σαρία σε όλη την Ευρώπη, με τα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ σημάδια που επικαλείται να δείχνουν πως σε αυτό τον δρόμο βαδίζει και η Ελλάδα

Όπως δήλωσε:

«Η Σουηδία ήταν το τέλειο μέρος για αυτούς, γι’ αυτό νομίζω ότι οι παγκοσμιοποιητές, αποφάσισαν ότι ήθελαν την Σουηδία.

Πήραν την πιο ομοιογενή χώρα της Ευρώπης, την πιο φιλική, την πιο ασφαλή, την λιγότερο βίαιη χώρα της Ευρώπης, και την γέμισαν με δύο εκατομμύρια μουσουλμάνους σε 20 χρόνια.

Νομίζω ότι στην πραγματικότητα είχαν σχέδιο. Ήθελαν να δουν τι θα συμβεί.

Οι μουσουλμάνοι έχουν κατά μέσο όρο έξι παιδιά, οι Σουηδοί έχουν περίπου 1,5 παιδιά (κατά μέσο όρο).

Έτσι μέσα σε μερικές γενιές δεν θα υπάρχουν άλλοι Σουηδοί έτσι κι αλλιώς, οπότε υποθέτω άλλες 11 μουσουλμανικές “χώρες των θαυμάτων”, θα προσπαθήσουν να μας εκτοπίσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Έτσι έχει το πράγμα.

Οι μουσουλμάνοι έρχονται απλά εδώ γιατί ξέρουν ότι παίρνουν πολλά χρήματα. Δεν χρειάζεται να δουλέψουν. Μπορούν απλώς να ζήσουν από το σύστημα πρόνοιας και στην συνέχεια μπορούν να έχουν ξέρετε, μια δουλειά στην άκρη από όπου δεν θα πληρώνουν φόρους, ώστε να μπορούν να έχουν μια πραγματικά καλή ζωή (σ.σ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!)

Έχουν αποστολή, είναι για να διαδώσουν το Ισλάμ και την Σαρία, οπότε αν η Σουηδία δεν αλλάξει τα πράγματα πολύ σύντομα τώρα, φοβάμαι ότι θα καταλήξουμε η πρώτη χώρα με Σαρία στην Ευρώπη και μετά όλα θα εξαφανιστούν. Μετά όλα τελειώνουν».

photo unsplash