.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ο ...«πατέρας της εκκλησίας» Παύλος Μαρινάκης, αποφάνθηκε ότι η ομοφυλοφιλία δέν είναι ....αμαρτία!! Πού είστε ωρέ δεσποτάδες;


Ο εκπρόσωπος του Μητσοτάκη Παύλος Μαρινάκης αποφάνθηκε ότι ο Απόστολος Παύλος, ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο Μέγας Βασίλειος, η συμφωνία των Πατέρων σε ολόκληρη την Αγία Γραφή είναι μειοψηφία (!!!) και δεν εκφράζουν την Ορθόδοξη Πίστη μας!

Το νεογνό της Νέας Δικτατορίας Παύλος Μαρινάκης δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμαρτία, είναι σεξουαλικός προσανατολισμός!!! 

Οι ψευτοπροοδευτικοί ιεράρχες με την διγλωσσία τους άφησαν την πίσω πόρτα ανοιχτή στον Μαρινάκη και τους ομοίους του για να κουνάνε με τις ασχετοσύνες τους το δάχτυλο στην Εκκλησία. 

Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος μίλησε για δύο φύλα μεν, πάρα πολλούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς δε!! 

Ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ σε νεότερη συνέντευξη μίλησε για «σεξουαλικό προσανατολισμό», «σεξουαλική ταυτότητα», και μαζί και «αμαρτία», για να μην μείνει κανείς δυσαρεστημένος. 

Πώς γίνεται μία «σεξουαλική ταυτότητα» να είναι και αμαρτία;

Θολώνουν τον Ευαγγελικό λόγο και εσκεμμένα συγχέουν με αγαπολογίες την αμαρτία με τον αμαρτάνοντα για να καταστήσουν την ομοφυλοφιλία ένα «αθώο αμάρτημα» της καθημερινότητας και των καθημερινών ανθρώπων. 

Πολλοί σεξουαλικοί προσανατολισμοί, πολλές σεξουαλικές ταυτότητες, ένα καθημερινό, σχεδόν αναπόφευκτο αμάρτημα! 

Δείτε πόσο π ο ν η ρ ά το πάνε. 

Αυτήν την ζημιά προκαλούν οι σπουδαγμένοι ψευδοποιμένες που θολώσουν τα νερά σήμερα.

Γι’ αυτό και ο αχαρακτήριστος εκπρόσωπος της αμερικανόδουλης κυβέρνησης πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους ανθρώπους! 

Να υποθέσουμε δηλαδή ότι για αυτόν τον λόγο περιβάλλουν με νομοθετικό κύρος την ανωμαλία; Για να μην προσβάλουν τους ομοφυλόφιλους; 

Ας περιβάλουν τότε με νομοθετικό κύρος και τους φόνους, τους βιασμούς, τις ληστείες, τους εμπρησμούς, τις τρομοκρατικές επιθέσεις, για να μην προσβάλλονται οι δολοφόνοι, οι βιαστές, οι ληστές, οι πυρομανείς και οι τρομοκράτες!!

Το θρασύτατο νεογνό μίλησε και για το ανέκδοτο των διακριτών ρόλων της εκτελεστικής, νομοθετικής και δικαστικής εξουσίας (πού; στην Ελλάδα αυτά;) την ώρα που ο ίδιος μπαίνει στον χώρο της Εκκλησίας και λέει με θράσος τις ανοησίες του. 

Έχουνε λέει ένα πρόγραμμα - κι εμείς τί φταίμε δηλαδή που εσείς έχετε ένα πρόγραμμα; - το οποίο παρεμπιπτόντως δεν το ανακοίνωσαν προεκλογικώς στους ανθρώπους. 

Εξαπάτησαν δηλαδή τους ψηφοφόρους και τώρα ζητάνε και τα ρέστα!

Ποιος θα τους σταματήσει την ώρα που πάνε να διαφθείρουν τον Ελληνικό λαό; 

Ο κοιμισμένος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β Λιάπης ήτανε μέχρι τώρα μπερδεμένος λέει και δεν ήξερε τί να κάνει! 

Βέβαια όταν συναντιέται στα κρυφά με τον αφορισμένο Μητσοτάκη μαθαίνουμε ότι δεν είναι καθόλου μπερδεμένος, και είναι βέβαιο ότι η έως τώρα προδοτική αφωνία του οφείλεται στις κρυφές συμφωνίες του με τον Κούλη τον νεοταξίτη. 

Φαίνεται να «ξεμπερδεύτηκε» κάπως όταν τον πλησίασε ο τερψίπρωκτος της απαξιω(μα)τικής αντιπολίτευσης και του ψιθύρισε κάτι κουβεντούλες για την εκκλησιαστική περιουσία. 

Τότε σα να «ξεμπερδεύτηκε» ο χάρτινος επιτελάρχης και κάλεσε την Ιεραρχία σε έκτακτη σύγκληση της Ιεράς Συνόδου για την επόμενη Τρίτη. 

Τί συμβιβασμοί θα γίνουν πάλι;

Για αυτό όλα πάνε κατά διαόλου σήμερα και ανεβαίνει στο βήμα ο κάθε άσχετος εχθρός της Εκκλησίας και ξεσκίζει το Ιερό Ευαγγέλιο. 

Διότι στην διοικούσα Εκκλησία που θα περίμενε κανείς να βρίσκονται λιοντάρια που θέλουν να πεθάνουν για την Αλήθεια, βρίσκονται κάτι βρεγμένα γατσούλια που ενδιαφέρονται μόνο για την καλοπέραση και την θεσούλα τους.

ΜΟΥΓΓΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΕΡΩΝΥΜΕ Β’ , ΔΕΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ