.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΒΙΝΤΕΟ - Ιαπωνία - Συνέντευξη Τύπου από την «Ομάδα Μελέτης Θεμάτων Εμβολίων» της Ιαπωνίας - «Πρωτοφανείς παρενέργειες» από τα εμβόλια COVID-19 (11 Ιανουαρίου 2024)


Πηγή εικόνας: https://twitter.com/mercyandtruth85


Ο δολοφονημένος (Ιάπωνας) πρωθυπουργός (Shinzo Abe) δεν ακολούθησε τις εντολές του WEF. Δεν επέβαλλε εμβόλια, έστειλε 1,6 εκατομμύρια δόσεις πίσω και έδωσε στους πολίτες ιβερμεκτίνη.

Βγάζει νόημα τώρα;
Πηγή εικόνας: https://twitter.com/JohnBoweActor

Δρ. William Makis MD
15 Ιανουαρίου 2024

Κείμενο από: Aussie17

Συνέντευξη Τύπου από την «Ομάδα Μελέτης Θεμάτων Εμβολίων» της Ιαπωνίας, 11 Ιανουαρίου 2024.

---Τα πιο σημαντικά σημεία---

Ομότιμος καθηγητής Masanori Fukushima από το Πανεπιστήμιο του Κιότο: Μια συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας αποκάλυψε μερικά εκπληκτικά γεγονότα. Χιλιάδες μελέτες έχουν αναφέρει παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, οι οποίες επηρεάζουν κάθε όργανο χωρίς εξαίρεση. Από την οφθαλμολογία έως τη γενική ιατρική έως την ψυχιατρική. Αυτά τα έγγραφα έχουν διερευνηθεί προκαταρκτικά από μια ομάδα εθελοντών γιατρών. Εξέτασαν πόσες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί από ιαπωνικές ακαδημαϊκές εταιρείες. Αυτό το είδος αναφοράς σχετικά με τις παρενέργειες των φαρμάκων ή τα παρόμοια είναι άνευ προηγουμένου.

Για παράδειγμα, το προσαρμοσμένο στην ηλικία ποσοστό θνησιμότητας για λευχαιμία έχει αυξηθεί. Και υπάρχουν σημαντικά ευρήματα για τον καρκίνο του μαστού, τον καρκίνο των ωοθηκών και ούτω καθεξής (Καρκίνοι Turbo). Θα μοιραστούμε τις σχετικές πληροφορίες με όλους καθώς συμβουλεύουμε και ζητάμε από την κυβέρνηση για το πώς να προχωρήσουμε.

Όσον αφορά την ιατρική λογοκρισία με τα εμβόλια: Οι Ιάπωνες ιατροί προσπαθούν σκληρά, αλλά αντιμετωπίζουν διάφορα εμπόδια. Υπάρχει αυτό το αρνητικό συναίσθημα του «Γιατί να αναφέρω κάτι σαν βλάβη από το εμβόλιο;». Υπάρχουν παρεμβολές. Τέτοιες ενέργειες εμποδίζουν την ακαδημαϊκή ελευθερία και σε ορισμένα ακαδημαϊκά τμήματα λαμβάνει χώρα λογοκρισία. Όπως σε παρουσιάσεις συνεδρίων και δημοσιεύσεις σε εργασίες. Αυτό συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο. Ορισμένα περιοδικά ασκούν αποτελεσματικά λογοκρισία.

Όσον αφορά τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τον εγκέφαλο: ψυχικές διαταραχές, ψυχιατρικά συμπτώματα, κατάθλιψη, μανία, άγχος... κλπ Σχετικά με την αλληλουχία της πρωτεΐνης ακίδας, μέσα στα γονίδια, ξέρετε, αυτός (ο Luc Montagnier) προειδοποιούσε ότι αν υπάρχει μια αλληλουχία που μοιάζει με πρίον, θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνη. Πολλοί επιστήμονες προειδοποιούσαν. Είπα και εγώ ότι θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο λόγω της πιθανότητας των πριόνων. Το συζήτησα με ειδικούς πρίον.

Καθηγητής Yasufumi Murakami από το Πανεπιστήμιο Επιστημών του Τόκιο: Όσον αφορά τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων: Ένα πράγμα που θέλω να πω αρχικά είναι ότι είναι σαφές πώς εμφανίζονται οι ανεπιθύμητες ενέργειες, οι οποίες εξακολουθούν να μετρούν πολλά θύματα σήμερα. Πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Ο μηχανισμός με τον οποίο εμφανίζονται δυσμενείς επιπτώσεις είναι καλά κατανοητός. Η ακίδα είναι τοξική. Είναι πολύ σαφές τι συμβαίνει όταν χορηγείτε ένα τοξικό γονίδιο σε έναν άνθρωπο.

Ένα άλλο σημείο είναι ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια προκαλούν επίσης πολύ έντονες αντιδράσεις, οπότε αυτό είναι επίσης τοξικό. Το μείζον πρόβλημα είναι ότι εγχέουμε δύο τοξικές ουσίες στους ανθρώπους, μία εκ των οποίων είναι ότι τα ανθρώπινα κύτταρα παράγουν πρωτεΐνες ακίδας. Δεδομένου ότι το ανοσοποιητικό σύστημα θα επιτεθεί σε αυτό, αυτό προκαλεί πολύ βίαιες γενετικές αντιδράσεις να εμφανιστούν. Υπάρχουν περιπτώσεις που εμφανίζονται εντός μίας ή δύο εβδομάδων μετά την ένεση, αλλά υπάρχουν επίσης πολλές περιπτώσεις που εμφανίζονται μετά από ένα ή δύο χρόνια.

Όσον αφορά το αντίσωμα IgG4: Συνήθως με τα εμβόλια, : Συνήθως με εμβόλια, εάν επάγεται ένα αντίσωμα IgG4, θεωρείται αποτυχία, ωστόσο, με τα τρέχοντα εμβόλια τύπου αγγελιοφόρου, προκαλείται σημαντική ποσότητα IgG4. Όταν συμβαίνει αυτό, παίζει κόλπα σε διάφορες ανοσολογικές λειτουργίες. Ως εκ τούτου, θέλουμε να διερευνήσουμε διεξοδικά ποια αναλογία των Ιαπώνων το προκαλούν αυτό και στοχεύουμε να εξετάσουμε προσεκτικά ποιο επίπεδο IgG4 που αντιδρά με την πρωτεΐνη ακίδα υπάρχει σε κάθε άτομο.

Όσον αφορά τα αποτυχημένα εμβόλια: Τα εμβόλια που έχουν αποτύχει εξακολουθούν να χορηγούνται και το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας αναγνωρίζει αυτά τα αποτυχημένα εμβόλια. Θα ήθελα λοιπόν να σταματήσουν αμέσως, και παρόλο που μιλάω σε διάφορα μέρη, δεν σταματούν καθόλου, οπότε θα παρουσιάσουμε με σαφήνεια στοιχεία και θα τα δημοσιεύσουμε ως άρθρα ένα προς ένα.

Καθηγητής Masayasu Inoue, ο οποίος είναι Ομότιμος Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Οσάκα: Έτσι, συνεργαζόμαστε με τον Δρ Fukushima για να δημιουργήσουμε αυτή τη βάση δεδομένων και μέχρι στιγμής, έχουν αναφερθεί 201 τύποι ασθενειών και 3.071 εργασίες σχετικά με τις παρενέργειες. Είναι πρωτοφανές στην ανθρώπινη ιστορία για ένα μόνο εμβόλιο να έχει τόση βιβλιογραφία σχετικά με αυτό. Με αυτό, σχεδιάζουμε να το παρουσιάσουμε στο έθνος και την ιαπωνική κυβέρνηση με τη μορφή σταθερής επιστήμης που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. θα βρείτε ασθένειες της καρδιάς, των νεφρών, του θυρεοειδούς, του διαβήτη, του ήπατος, του δέρματος, των ματιών, του αίματος, των νεύρων, των συστηματικών ασθενειών, του εγκεφάλου, των πνευμόνων, έχουν αναφερθεί ασθένειες σε όλους τους ιατρικούς τομείς και όπως δήλωσε ο καθηγητής Fukushima, το χαρακτηριστικό των παρενεργειών αυτού του εμβολίου είναι

Όσον αφορά τα δεδομένα, όταν ασθένειες όπως αυτές της καρδιάς, των νεφρών, του ενδοκρινικού συστήματος και του ήπατος λαμβάνονται ταυτόχρονα με το εύρος στο οποίο εμφανίζονται, αποδεικνύεται ότι ένας τεράστιος αριθμός εγγράφων αναφέρεται σε πολλές σελίδες.

(ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ)

ΠΗΓΗ: https://makismd.substack.com/p/video-japan-press-conference-from


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ