.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

"πολλά νομοσχέδια θα μείνουν στα χαρτιά για να σκουπίζουμε τα δάκρυα μας "


"όταν δεν έχεις φόβο Θεού, δεν γνωρίζεις την Συγκλονιστική Οργή του Ουρανού"

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Και η Οργή πέφτει επί δικαίους και άδικους, όπως και η βροχή ποτίζει το ίδιο τα χωράφια όλων αυτών δίχως διάκριση.
Δεν γνωρίζουν οι καημένοι ότι ο Πνευματικός Νομός είναι το " Σύνταγμα του Ουρανού " που δεν μπορεί να το πειράξει κανένα Κοινοβούλιο.
Και όταν θα συμβεί αιφνιδιαστικά το αναπάντεχο θα βρουν πολλές δικαιολογίες του πονηρού για να το εξηγήσουν, ώστε να μην φαίνεται ότι αυτό ήταν Οργή Θεού αλλά απόρροια κλιματικής αλλαγής ή οτιδήποτε άλλο.
Έτσι έκαναν πάντα, αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά γιατί θα είναι τρομακτικά και ανεξέλγκτα.
Ο δαιμονικός στόμφος των αντιχρίστων δυνάμεων θα δεχτεί Δίστομη Ρομφαία που θα είναι χειρότερη στους δήθεν υποκριτές ευσεβείς, που άφησαν έκθετο το ποίμνιο να υφίσταται τις συνέπειες της εκτροπής της ανθρώπινης ιστορίας με νομοθετήματα φρικιαστικά για την κοινωνία.
Σε αχαρτογράφητα νερά πλέον πλέουμε δίχως καπετάνιο, αλλά με πειρατικό πλήρωμα .

"Πολλά νομοσχέδια θα μείνουν στα χαρτιά " έλεγε ο Άγιος Παϊσιος 

Είναι όλα αυτά τα αδιέξοδα που μας μίλησε ο Άγιος και άλλοι Πατέρες, που θα επισείσουν την επέμβαση του Αγίου Τριαδικού Θεού μέσα στην Ιστορία, ώστε να γίνουν τέτοια πράγματα που στην απόγνωση τους θα σε τραβούν από το μανίκι να τους μιλήσεις για Χριστό.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδακας