.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος ευλογούν την ομοφυλοφιλία και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

σσ. Τραγική Φαίη! 
Παρουσιάζει μεν την βλασφημία και την προδοσία των συγχρόνων λυκοποιμένων, αλλά αντί να καλέσει τους πιστούς να απομακρυνθούν από αυτούς, όπως ἐπιβάλλουν οι εντολές του Θεού δηλαδή οι Ιεροί Κανόνες, αφήνει την λύση του προβλήματος στον Θεό, και όταν σχολιαστές επισημαίνουν την ασυνέπεια καλώντας αυτοί, τους "βάζει χέρι" και από πάνω. Μία τακτική που εδώ και χρόνια εφαρμόζεται και η οποία αντί να σταματήσει το κακό αποδεδειγμένα το έκανε θρασύτατο και ασταμάτητο. Διότι κατά τον άγιο Παΐσιο μόνο
Όσοι τηρούν τις εντολές του Χριστού, αυτοί έχουν τη Χάρη του Θεού και ο Θεός είναι ''υποχρεωμένος'' να τους βοηθά. Ο άνθρωπος που έχει φόβο Θεού, δικαιούται την Θεία βοήθεια, γιατί βαδίζει με τον Χριστό. Πώς να το κάνουμε; Την δικαιούται... (Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης)


Βλάσφημοι στην Εκκλησία της Ελλάδος προωθούν την ομοφυλοφιλία!

Όταν το έτος 2017 ετοιμαζόταν η νομική αναγνώριση αλλαγής ονόματος και φύλου στα παιδιά ηλικίας 15 και άνω, ο νανουριστής Επίσκοπος Αθηνών, υπενθυμίζοντάς μας την ανυπαρξία του, δήλωσε : «Όλα αυτά είναι παχνιδίσματα. Παιχνιδίσματα είναι. Η Εκκλησία έχει τις δικές της θέσεις. Η πατρίδα μας έχει τις παραδόσεις, έχει την οικογένεια. Όλα τα άλλα είναι εφευρήματα για να σκορπάμε την ώρα μας και τον χρόνο μας».

Το ποιός παιχνιδίζει βέβαια (και μάλιστα παίζει κρυφτούλι) το έχουμε διαπιστώσει εδώ και πολύ καιρό.

Επειδή ο πρωτευουσιάνος Αθηνών δεν έχει χρόνο να σκορπάει κι έχει πολύ σημαντικά πράγματα να κάνει, πέρασε αδιαμαρτύρητα κι εκείνο το νομοσχέδιο, όπως και τόσα άλλα που εξαχρειώνουν πνευματικά τους Έλληνες και ετοιμάζουν γενιές δαιμόνων. «Η Εκκλησία έχει τις δικές της θέσεις», είχε πει τότε, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙ.

Πόσο καλά θα ήταν αν απλά έλεγε τις θέσεις της Εκκλησίας. Θα ήταν μία ΟΜΟΛΟΓΙΑ, η οποία όμως έχει ΚΟΣΤΟΣ. Προσωπικό κόστος. Ενώ Η ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΕΙΤΑΙ!

Και παρασημοφορείται διότι Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ για τους ληστές και τους λυκοποιμένες, οι οποίοι αλωνίζουνε σαν κύριοι στην Εκκλησία και λαλούν διεστραμμένα.

Και φτάσαμε σήμερα στο σημείο να διαβάζουμε ότι «ιερείς» της Εκκλησίας της Ελλάδος είπαν σε ομοφυλόφιλους που «βάπτισαν τον γιό τους μετά το σύμφωνο συμβίωσης»! (πως βρέθηκε αυτό το δύστυχο παιδί στα χέρια τους ουδείς γνωρίζει) τα εξής ακατονόμαστα:

«οι γονείς να είσαστε πάντα ερωτευμένοι και το παιδί θα βλέπει αυτήν την αγάπη που θα έχετε μεταξύ σας, αυτήν θα αναζητήσει όταν φύγει από εσάς και θα αναζητά πάντα στη ζωή του»!!

Πρόκειται για τον π. Αλέξανδρο Καριώτογλου της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, και έναν π. Βασίλειο που ήταν επίσης εκεί. Αυτοί οι δύο επιβράβευσαν τους αρσενοκοίτες για την ζωή που κάνουν και ευχήθηκαν να τους μοιάσει και το παιδί!

Αυτό το πράγμα είναι δημοσιευμένο από τις 25 του τρέχοντος μηνός και τέσσερις ημέρες αργότερα ουδείς εκ των δύο κιναιδόφιλων ρασοφόρων πρωταγωνιστών βγήκε να το διαψεύσει, όπως και ουδείς Ιεράρχης ζήτησε την ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ τους. Ο δε άμεσα υπεύθυνος Αθηνών, στην ευθύνη του οποίου υπάγονται οι δύο «ιερείς» τηρεί σιγή ιχθύος.

Ο π. Αλέξανδρος συχνωτίζεται με τον διαβόητο π. Φιλόθεο Φάρο, ο οποίος έχει επίσης αφεθεί ελεύθερος χρόοοονια τώρα να διαφθείρει τους πιστούς με τις ακαθαρσίες του. Χρόνια τώρα επώαζε ανενόχλητο το αυγό του φιδιού, και στις ημέρες μας, σα να περίμενε από καιρό τούτη την ώρα, βγήκε για να δαγκώσει και τα μικρά μας παιδιά. Η θρασύτητα και η προκλητικότητα της είδησης «μυρίζει» άσχημα μαντάτα: ετοιμάζονται να αποδεχθούν τους ομοφυλόφιλους και μετρούν αντιδράσεις.

Ο στολισμένος προκάτ «επίσκοπος» Αθηνών, συμφωνεί με την εωσφορική «αγάπη» που επιβραβεύει τους ομοφυλόφιλους και εύχεται να τους μοιάσουν και τα παιδιά μας! Αυτήν δέχτηκε ως «θέση της Εκκλησίας» το 2017, τότε που σιώπησε στην δήλωση αλλαγής φύλου από τα 15. Αυτήν δέχεται ως «θέση της Εκκλησίας» και σήμερα που σιωπά στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους και στην ομοφυλόφιλη προπαγάνδα βλάσφημων κληρικών.

Σ’ αυτήν την «εκκλησία» με αυτές τις «θέσεις» θέλουν να κάνουμε υπακοή!

Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ «ΙΕΡΕΩΝ» ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ;

ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…… ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.