.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς


ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Σ’ αυτό το παιχνίδι της τιμωρίας και της επιβράβευσης κύριε Βαθιώτη, έχει μπει δυστυχώς και η Ιεραρχία της Εκκλησίας.
ΒΑΘΙΩΤΗΣ: Χαίρομαι που το θέτετε αυτό. Χαίρομαι.

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Γιατί συγνώμη αλλά παρακολουθώντας στενά τις τελευταίες τοποθετήσεις, όχι μόνο του Πειραιώς -αλλά θέλω να σταθούμε στον Πειραιώς- και άλλων Ιεραρχών, εντελλόμεθα τώρα αργίες, απειλές. Είναι ασύλληπτα αυτά τα πράγματα. Ειδικά ο Πειραιώς… ‘όποιος μιλάει κατά του εμβολίου δεν έχει μέσα του Χριστό‘;

ΒΑΘΙΩΤΗΣ: Τί σας έμαθα; ‘Θαυμαστός ανάποδος κόσμος’. Αυτός δεν έχει Χριστό μέσα του, όχι εμείς. Θα αναποδογυρίζουμε πάντα τις κατηγορίες που μας προσάπτουν. Λυπάμαι για αυτήν την Ιεραρχία. Ευγνωμονώ τον κορωνοϊό που έβγαλε τα ράσα τους και είδαμε τί έχουνε μέσα στην ψυχή τους. Έλεγε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης ο Αυγουστίνος Καντιώτης. Στα έσχατα χρόνια ο διάβολος θα φορέσει στους δικούς τους ράσα. Είναι γραμμένο αυτό σε ένα εκπληκτικό βιβλιαράκι, εκδόσεις Ορθόδοξη Κυψέλη.

Οι Μητροπολίτες φοράν την στολή τους ενταγμένοι στην μπασκετική ομάδα των εμβολιαστών κύριε Δαμιανίδη. Είδαμε το νούμερο 5, τον Μητροπολίτη κύριο Σεραφείμ να είναι στο πάνελ με τον κύριο Αυτιά, την κυρία Παγώνη, τον κύριο Καπραβέλο … και τον κύριο Τζανάκη. Και έγλειφε κύριε Δαμιανίδη, έγλειφε ο ένας τον άλλον!

Με πρωτοφανή αντίχριστη και αντιχριστιανική σκληρότητα ακούμε, όχι μόνο από τον Μητροπολίτη Πειραιώς αλλά και από όλους τους άλλους τις ύβρεις και τις προσβολές τους. Ξέρετε ποιοί χρησιμοποιούσαν την μέθοδο αυτή εκτός από τους προπαγανδιστές; Οι Κινέζοι βασανιστές. Το έχω βρει αυτό. Και αυτό το αναλύω στο βιβλίο που θα βγει τα Χριστούγεννα. Είναι από το διάγραμμα του Μπάιντερμαν. Οι Κινέζοι βασανιστές, όταν συλλάμβαναν αιχμαλώτους αμερικανούς της πολεμικής αεροπορίας, τους ταπείνωναν, τους εξευτέλιζαν και τους απειλούσαν. Με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να τους εξαναγκάσουν σε ψευδή ομολογία.

Είναι τρομερά αυτά που συμβαίνουν. Τους έχω ξεγυμνώσει κύριε Δαμιανίδη. Στο επόμενο βιβλίο, εάν το πάρουν στα χέρια τους θα πρέπει να βάλουν μια θηλιά στο λαιμό τους. Το πρόβλημά μας είναι γιατί δεν καταλαβαίνει ο κόσμος. Το είπαμε γιατί.

Αλλά θα ήθελα εδώ να σταθώ λίγο στον Μητροπολίτη Πειραιώς τον Σεραφείμ, ο οποίος αναπαράγει όλο το αφήγημα το οποίο προωθεί ο κύριος Ζαούτης και οι συν αυτώ.

Τί μας είχε πει ο κύριος Ζαούτης πριν από λίγες ημέρες; Ότι το εμβόλιο δεν είναι πειραματικό γιατί έχει δοκιμασθεί σε δισεκατομμύρια ανθρώπους.Αυτό ακριβώς επανέλαβε λοιπόν ως παίκτης της πεντάδας του μπάσκετ σε αυτήν την συνέντευξη που έδωσε στο ΣΚΑΙ, ο Μητροπολίτης Πειραιώς ο Σεραφείμ. Και είπε, δεν είναι πειραματικό αφού έχει δοκιμασθεί.

Πρώτο θέμα· το είχα πει και στην κυρία Μποτίτση. Πάνω στου κασίδη το κεφάλι δοκιμάστηκε, έτσι; Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι πια πειραματικό, δοκιμάστηκε στου κασίδη το κεφάλι.

Και αναρωτιέμαι επίσης. Πόσα εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια αρκούν για να πούμε πλέον ότι το εμβόλιο δεν είναι πειραματικό; Αλλά ας πω ότι δεν είναι πια πειραματικό χάριν της συζητήσεως. Εδώ τώρα ερχόμαστε στον πυρήνα του προβλήματος. Εδώ θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί όλη η κυβέρνηση αύριο το πρωί. Δεν είναι δυνατόν να μας ζητούν να υποβαλλόμαστε σε διαρκώς νέες δόσεις εμβολιασμού χωρίς να γνωρίζουμε ποιές είναι οι παρενέργειες της εκάστοτε νέας δόσης επί εδάφους της προηγουμένης. Πότε θα σταματήσει αυτός ο ατέρμονος κύκλος των εμβολιαστικών δόσεων;

[σ.σ. Σε αυτό το θέμα έχω ακούσει τον τηλε-ιατρό Εισαγγελάτο να λέει ότι από εδώ και στο εξής θα είναι σαν την γρίπη! Αυτά μπουμπουνίζουν συνέχεια στα μυαλά των ανθρώπων. Και μην περιμένουμε σοβαρότητα από την κυβέρνηση των παλιάτσων, η οποία κρύβεται πίσω από τους τηλε-ιατρούς και τα στρεβλά μηνύματα που μεταφέρουν στον κόσμο. Αυτά ακριβώς τα στρεβλά και ψευδή μηνύματα χρειάζονται για να ξηλώσουν το σήμερα και να διαμορφώσουν το αύριο. Γι’ αυτό και οι «δημοσιογράφοι» όταν ανατραπεί αυτή η κατάσταση θα πρέπει να είναι από τους πρώτους που θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη. Θα παίρνουμε «την δόση μας» ανά τακτά χρονικά διαστήματα όπως με την γρίπη είπε λοιπόν ο Εισαγγελάτος. Εδώ βάζουν δηλαδή τον κορωνοϊό δίπλα στην γρίπη(τόσον καιρό δεν το έκαναν για να παραλληλίσουν τα παρόμοια χαμηλά ποσοστά θνητότητας, το κάνουν τώρα για δικούς τους λόγους επειδή έτσι συμφέρει) για να μεταφέρουν τα χαρακτηριστικά του εμβολίου της γρίπης σε αυτά του m-RNAσκευάσματος και να μπερδέψουν τον κόσμο να πάει να κάνει τις επαναλαμβανόμενες δόσεις. Χρησιμοποιούν μία αρχή της Ψυχολογίας (Gestalt) που ονομάζεται proximity (εγγύτητα) που λέει ότι τηρουμένων των αναλογιών, τα πράγματα που βρίσκονται κοντά το ένα στο άλλο γίνονται αντιληπτά ότι ανήκουν στην ίδια ομάδα. Ούτως ή άλλως έχουν προηγηθεί οι Μητρομπολιτάδες οι οποίοι τόσους μήνες μπουμπουνίζουν αυτόν τον δύσμοιρο κόσμο ότι τα mRNA σκευάσματα είναι ίδια με τα μπόλια, λέγοντας την γνωστή πια φράση… από μικρός έχω κάνει τόσα εμβόλια…. γιατί να μην κάνω άλλο ένα; Και μόλις πάλι περάσει κάποιος καιρός, πεθάνουν και σακατευθούν περισσότεροι άνθρωποι, τότε θα πουν, αααα τώρα δεν είναι πειραματικό αυτό με τις επαναλαμβανόμενες δόσεις. Το δοκιμάσατε κι αυτό πάνω στου κασίρη το κεφάλι, θα πούμε εμείς. Αλλά ποιός θα ακούσει και πάλι; Οι Εισαγγελείς πέθαναν και αντικαταστάθηκαν από τους Εισαγγελάτους στα κανάλια. Εν ολίγοις, για να φτιαχτεί αυτός ο διαβολικός κόσμος που σχεδιάζουν, δεν ισχύει καμία λογική. Οι άνθρωποι είναι «παντός καιρού», κόβουν, ράβουν και αυτοσχεδιάζουν για να πάνε το πράγμα εκεί που θέλουν].

Και επίσης, τι σημαίνει να κάνεις mixed grill τουρλού-τουρλού τα εμβόλια;

-ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Και ποιος το έχει αδειοδοτήσει. Γιατί οι εταιρείες σίγουρα όχι.

ΒΑΘΙΩΤΗΣ: Λοιπόν. Αυτό είναι η απόλυτη απόδειξη ότι είμαστε τα πειραματόζωά τους. Και είπε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ ότι -ακούστε- οι ελευθερίες του ενός σταματούν εκεί που αρχίζουν οι ελευθερίες του άλλου!

Κύριε Δαμιανίδη. Θα ξεχάσω το Ποινικό Δίκαιο που ήξερα.

Δεν μπορείς να διεκδικείς την ελευθερία σου μετατρέποντας έναν άλλον άνθρωπο σε πειραματόζωο και ταυτόχρονα θέτοντας την ζωή του σε κίνδυνο. Και προπάντων δεν μπορείς να θέτεις τον πολίτη σε φαρμακευτική ομηρία. Είμαστε φαρμακευτικοί όμηροι αυτήν την στιγμή των εταιρειών, των κυβερνήσεων, των υγειονομικών διαχειριστών ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ!

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ