.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ο συνεχής εμβολιασμός αυξανόμενων ποσοτήτων νανοτεχνολογίας, θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε ρούτερ!


Συνολική έκθεση στοιχείων: Εκατομμύρια πεθαίνουν από τις ενέσεις

Ο Δρ. Βλαντιμίρ Ζελένκο δημοσίευσε μια συγκλονιστική επιστημονική έκθεση:


Ο δρ.Βλαντιμίρ Ζελένκο είναι ο «γιατρός των προέδρων» που αντιμετώπισε με επιτυχία τον Πρόεδρο Τραμπ της Αμερικής, τον Πρόεδρο Μπολσενάρο της Βραζιλίας, τον Υπουργό Υγείας του Ισραήλ και πολλούς άλλους ηλικιωμένους για τον Covid, γράφει ο Ντέιβιντ Σόρενσεν στο StopWorldControl.com.

Ηταν ο πρώτος γιατρός παγκοσμίως που έδωσε προσοχή στο γεγονός ότι οι ασθενείς με κορώνα μπορούν να αντιμετωπιστούν πολύ εύκολα και κατ 'αρχήν κανείς δεν χρειάζεται ποτέ να πάει στο νοσοκομείο.

Το απέδειξε ο ίδιος θεραπεύοντας έξι χιλιάδες ασθενείς, μαζί με την ομάδα του. Κανείς από τους 6.000 ασθενείς δεν πέθανε και κανένας δεν νοσηλεύτηκε.

Ο δρ. Zelenko έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες γιατρούς που μαζί έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές σε όλο τον κόσμο μέσω της πρώιμης θεραπείας του Covid.

Διώκεται σκληρά και δέχεται καθημερινά απειλές θανάτου για τη σωτήρια δουλειά που κάνει.

Ο δρ. Ζελένκο έλαβε το Μετάλλιο της Ελευθερίας από τον Πρόεδρο Τραμπ και προτάθηκε για το Νόμπελ Ειρήνης, για τη δέσμευσή του στην ελευθερία της ανθρωπότητας και τη δέσμευσή του στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ο δρ. Ζελένκο έστειλε προσωπικά 21 επιστημονικά έγγραφα και παραπομπές, που δείχνουν ότι εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από τα εμβόλια. 

Για παράδειγμα, έχουν δημιουργήσει από κοινού μια έκθεση που παρέχει μια μοναδική συνολική επισκόπηση του τι συμβαίνει με αυτές τις ενέσεις. Είναι πολύ σοκαριστικό, αλλά έχει τεράστιες δυνατότητες να ξυπνήσει ακόμη και τους πιο τυφλούς οπαδούς της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Η έκθεση παρουσιάζει όλα τα γεγονότα που δείχνουν ότι εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει από τις ενέσεις και υπάρχει κίνδυνος να πεθάνουν δισεκατομμύρια τα επόμενα χρόνια.

Όλα είναι 100% επιστημονικά τεκμηριωμένα, με στοιχεία που δεν λένε ψέματα. Στο τέλος της έκθεσης θα βρείτε 120 αναφορές, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε κάθε γεγονός μόνοι σας.

Εκτός από τα εκατομμύρια των θανάτων, υπάρχουν επίσης εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι που είναι ανάπηροι εφ 'όρου ζωής ως αποτέλεσμα των ενέσεων: τυφλοί, κωφοί, παράλυτοι ή αλλιώς σοβαρά τραυματισμένοι για μια ζωή. Αυτή η ζημιά είναι πολλές φορές μεγαλύτερη από τα εκατομμύρια των νεκρών.

Η έκθεση τονίζει επίσης τους διάφορους μηχανισμούς εξαπάτησης, χειραγώγησης, δωροδοκίας, εκβιασμού και ύπνωσης που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις για να πραγματοποιήσουν αυτό το παγκόσμιο έγκλημα.

Δείχνει επίσης ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη διεθνή εγκληματική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας. Αποκαλύπτονται ονόματα και τοποθεσίες και εξηγούνται οι τυπικές μέθοδοι εργασίας τους. Η δύναμή τους έγκειται στο γεγονός ότι δουλεύουν πάντα σαν σκιές στα παρασκήνια και στην ορατή παγκόσμια σκηνή μόνο οι μαριονέτες τους πολιτικοί και ειδικοί της ιατρικής κομπίνας και μαζικής δολοφονίας.

Οι πολιτικοί είναι απλώς ψυχοπαθείς, μαριονέτες που ελέγχονται 100%. Οι αληθινοί εγκληματίες κρύβονται πάντα και κατευθύνουν το σχέδιο παγκοσμίως. Ακόμα και ο Klaus Schwab, ο Bill Gates και ο George Soros είναι απλώς μαριονέτες που ελέγχονται από τους κουκλοπαίκτες στα παρασκήνια.

Η έκθεση αποκαλύπτει ποιοι είναι οι πραγματικοί κουκλοπαίκτες στην κορυφή της πυραμίδας.

Ο τελικός στόχος των ενέσεων αποκαλύπτεται επίσης: 

-ο εμβολιασμός αυξανόμενων ποσοτήτων νανοτεχνολογίας, η οποία θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε ρούτερ- σε κεραίες πεζών, των οποίων οι σκέψεις και τα συναισθήματα θα καθοριστούν από το 5G. Όλες οι επίσημες πηγές και στοιχεία για αυτό παρατίθενται, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας.

Και αυτά τα ευρήματα σας τα έχουμε γράψει εδώ και πολλούς μήνες, πριν τα βρουν οι επιστήμονες, για να γνωρίζετε το μέλλον σας και το τέλος σας, σαν κοινωνία.

ΚΟΡΑΚΑΣ 

https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/10/stoxos-tis-sektas-synexis-emboliasmos-auksanomenon-posotiton-nanotexnologias.html