.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ξ ε ρ ά θ η κ ε ο Ευφράτης. Ο πόλεμος είναι κοντά!


ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ;


Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Όταν θ’ αρχίσει να ξεραίνεται ο ποταμός Ευφράτης, ο μεγάλος πόλεμος θα είναι κοντά μας, μᾶς είχε προειδοποιήσει ο Άγιος Παΐσιος, και τώρα ο Ευφράτης είναι σχεδόν στεγνός! 

Βρισκόμαστε σε εξέλιξη εντυπωσιακών και πρωτόγνωρων ιστορικώς γεγονότων τα οποία βαίνουν εντονότερα ημέρα με την ημέρα. 

Είμαστε ακόμη στην αρχή προσχεδιασμένων σατανικώς απανθρώπων γεγονότων αντίστοιχα των οποίων ίσως μόνο στην άγνωστη σε μας προϊστορία του ανθρώπου να υπήρξαν. Γεγονότα τα οποία ο νούς των απλών ανθρώπων αδυνατεί να συλλάβει.

Λόγω της σκληροκαρδίας των σατανολατρών παγκοσμιοποιητών και της υστεροβουλίας τους, ο καλός Θεός φρόντισε να προικίσει κάποιους πολύ «δικούς» Του ανθρώπους, εμείς τους λέμε «Αγίους», με το χάρισμα της προοράσεως. Αυτοί οι Άγιοι της Ορθοδοξίας, της προσφιλούς θρησκείας των Ελλήνων, μας ενημέρωσαν για το τι δυσκολίες μας περιμένουν όχι για να μας απογοητεύσουν αλλά για να μας ενθαρρύνουν και να μας ενδυναμώσουν ώστε να μείνουμε πιστοί, ν’ αντέξουμε, διότι στο τέλος η νίκη και η χαρά θα είναι δικές μας.

Κάποιες προφητείες τους έχουν ήδη εκπληρωθεί και κάποιες είναι σε εξέλιξη, σε διαδικασία εκπληρώσεως όπως π.χ. η προφητεία η σχετική με το ρέμπελο στην Ελλάδα. «Ρέμπελο», είναι η αδρανής αλλοεθνής ανθρωπομάζα, που εισέβαλε βιαίως στην Ελλάδα χωρίς αντίσταση, και θα δραστηριοποιηθεί αναλόγως όταν λάβει σχετικές οδηγίες. Άλλη Προφητεία: «προς στιγμήν μέγας Άγαρ». Αγαρηνοί, απόγονοι της Άγαρ, (Άγαρ, δούλη της Σάρας, γυναίκα του Αβραάμ) είναι οι Τούρκοι. 

Βλέπουμε σήμερα μια ισχυρή Τουρκία, μέλος της ομάδος των χωρών G20 που είναι όμως «λίγα τα ψωμιά της». Η προφητεία που μας πληροφορεί για την βοήθεια των κοκκινογέλεκων στην Ελλάδα. Κοκκινογέλεκοι είναι οι Γάλλοι, αυτοί που μας βοήθησαν πουλώντας μας όπλα.

Τώρα έχουμε σε εξέλιξη την προφητεία του Αγίου Παϊσίου για τον Ευφράτη ποταμό και τον ερχόμενο μεγάλο πόλεμο. 

Ο πατήρ ή γέρων τότε, Άγιος τώρα, Παΐσιος είχε προφητεύσει ότι: «όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι τούρκοι με φράγματα και τα χρησιμοποιούν για αρδευτικά έργα, τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπει στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και ότι προετοιμάζεται ο δρόμος για τις μύριες μυριάδων στρατού των από ανατολών ηλίου που αναφέρει η Αποκάλυψη. Μέσα σε όλη την ετοιμασία είναι και τούτο, πρέπει να ‘χει στερέψει ο ποταμός Ευφράτης για να μπορέσει να περάσει έτσι ο πολυάριθμος στρατός».

Για να μας δείξει ο Άγιος ότι ο στρατός ο εξ Ανατολών είναι οι Κινέζοι συμπλήρωσε: «Αν και διακόσια εκατομμύρια Κινέζοι, όταν φτάσουν εκεί, από ένα κύπελλο νερό να πιούν, πάει, τον άδειασαν τον Ευφράτη».

Ο Άγιος Παΐσιος επιβεβαιώνεται τώρα. Ο Ευφράτης σχεδόν στέγνωσε. Το ινδικό τηλεοπτικό κανάλι, το Wion, έδωσε στην δημοσιότητα τον Σεπτέμβριο, εξωπραγματικές εικόνες από τον Ευφράτη ποταμό και τις ολέθριες αλλαγές που γίνονται στην Συρία και στο Ιράκ.


Ο Ευφράτης έχει σχεδόν στεγνώσει, αλλά οι οικολογικές οργανώσεις δεν ανακινούν το θέμα, ούτε διοργανώνουν πανηγύρια συμπαραστάσεως σ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους που πλήττονται και υποφέρουν.

12.000.000 άνθρωποι πλήττονται από την ξηρασία του ποταμού άμεσα και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι έμμεσα. 

Οι άνθρωποι πλέον περπατάνε στην κοίτη του ποταμού. Ανοίγουν χαντάκια για να συγκεντρώσουν και να φέρουν ελάχιστο νερό δίπλα τους. 

Τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια έπαψαν να λειτουργούν λόγω ελλείψεως νερού, οπότε έχει μειωθεί η παραγωγή ηλεκτρικής ενεργείας με όλα τα συνακόλουθα. Χιλιάδες δένδρα έχουν ξεραθεί και πολλές καλλιέργειες έπαψαν να υπάρχουν λόγω αδυναμίας ποτίσματος. 

Απέραντες εκτάσεις εκτεινόμενες κατά μήκος των οχθών του ποταμού μένουν χέρσες. Αυτό σημαίνει έλλειψη τροφίμων, και αυτό όχι μόνο για τους παραγωγούς. Γεωργοί που ζούσαν από τις αρδευτικές καλλιέργειες υποφέρουν. 

Επιπλέον αυτών, στην όλη περιοχή του Ευφράτου ποταμού, σύμφωνα με την Ινδική τηλεόραση, έχουν μειωθεί «συμπτωματικά» και οι βροχοπτώσεις κατά 70%!


Ο Άγιος Παΐσιος μίλησε επίσης για την επίθεση του Κινέζικου στρατού (αυτά λέτε να είναι τα «ρυπαρά γένη» που θα ξεχυθούν;) που θα πρέπει να περάσει από Ευφράτη ο οποίος πρέπει να είναι στεγνός. 

Και ο Ευφράτης κατά τα φαινόμενα, σχεδόν στέγνωσε. Κάτι ήδη συμβαίνει στον κινέζικο στρατό πέρα από την ραγδαία γιγάντωση της στρατιωτικής του μηχανής.

Ο κινέζικος στρατός, αν και οι πληροφορίες είναι ελάχιστες, ετοιμάζεται για επιθετικές στρατιωτικές ενέργειες. 

Πριν λίγες ημέρες, στις 15 Οκτωβρίου, συνέβη το εξής στην Κίνα. Το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι CCTV 7 έδειξε ένα εμπορικό πλοίο να φορτώνεται με εκατοντάδες άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού. 

Η Κίνα, σύμφωνα με αναφορές ξένων, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει εμπορικά πλοία μεταφοράς οχημάτων σε περίπτωση επίθεσης στην Ταϊβάν. Φυσικά μπορεί να επιτεθεί και σε κάποια άλλη «Ταϊβάν». Το γεγονός εντασσόταν στο σενάριο στρατιωτικής ασκήσεως για επιθετικό πόλεμο.


Το γεγονός αυτό έκανε εντύπωση και σχολιάσθηκε διότι προβλήθηκε ιδιαίτερα από την κινεζική τηλεόραση, κάτι προφανώς που έγινε για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους. 

Στην στρατιωτική άσκηση συμμετείχαν και επιθετικά ελικόπτερα με πραγματικά πυρά που, εξουδετερώνοντας κατά το δυνατόν την αντίσταση των αμυνομένων, θα διευκόλυναν την εκφόρτωση των τανκς από το εμπορικό πλοίο. Ο κινέζικος στρατός είναι σε κινητικότητα. 

Υπόψιν ότι ο κινέζος στρατιώτης ουδέποτε πολέμησε εκτός Κίνας. Αυτός είναι πολύ σοβαρός αστάθμητος παράγον για τους ειδικούς του πολέμου.

Η προφητεία για την ξηρασία του Ευφράτου είναι σημαντική στις προφητείες του Αγίου Παϊσίου διότι είναι ένα σημάδι που μπορεί να το δει ο καθένας. Και ο καθένας πλέον βλέπει τον Ευφράτη που είναι χωρίς νερό. Βλέπει ο καθένας ότι τα πάντα δεν πάνε καλά και καταλαβαίνει περισσότερα απ’ όσα λέει.

Το στέρεμα του Ευφράτου μας δείχνει ότι και ο χρόνος της προετοιμασίας μας στερεύει.

Χρήστος Μαντζιάρης