.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Tό αὔριο στά χέρια λ ω π ο δ υ τ ῶ ν καί μ ι ζ α δ ό ρ ω ν...


Ομολογία του Μαργαρίτη Σχοινά:

«Εγκρίναμε θεραπείες αλλά δεν τις αγοράζουμε, θέλουμε να προωθήσουμε τα εμβόλια!»


Εν ολίγοις ο αντιπρόεδρος της Κομισσιόν ομολογεί, ότι

έχουμε εγκεκριμένα φάρμακα για τον Covid-19 αλλά δεν

τα φέρνουμε στην Ευρώπη για να μην μειωθούν οι

πωλήσεις των εμβολίων! 


Δηλαδή δέχεται η Ε.Ε. να πεθαίνουν άνθρωποι για να μην χάσουν χρήματα οι «Big Pharma»! 

«Έχουμε ήδη αγοράσει εμβόλια των Pfizer και Moderna για το 2023!»

Και ο λόγος που δεν τα έχουν προμηθευτεί ήδη οι ευρωπαϊκές χώρες ώστε να μπορέσουν να βάλουν τέλος στον εφιάλτη του Covid-19; Ότι η ΕΕ έχει κάνει συμφωνία για να παίρνει εμβόλια έως και το 2023 και όχι έως το 2022, όπως μέχρι σήμερα νόμιζαν οι περισσότεροι! 


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ: «ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΠΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ; ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ

ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ! ΜΗΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ

ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ;»

Γιατί πεθαίνουν τόσο πολλοί στην Ελλάδα από Covid-19;

Απορία ψάλτου βήξ.

Ελλάδα 2021 «Είδαμε ασθενείς, να ξεπουλούν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να μπουν στο χειρουργείο. Προσωπικά, είχα περιστατικό ασθενούς με δυσπλασία εγκεφάλου και της ζήτησαν από ιδιωτικό μεγάλο νοσοκομείο, 10.000 ευρώ για μια απλή βιοψία».

Πρόγευση για τα όσα ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ! Περιεκτικός Καπιταλισμός. Ποιος σχεδίασε αυτό το σχέδιο πίσω από την πλάτη του λαούq