.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Πύρινος Λόγιος: Επιχείρηση «Lock Step»! Το φοβερό Ντοκουμέντο που ξεσκεπάζει τη Συνομωσία του Covid-19!

Όταν τελείωνα τις σπουδές μου, ο μέγας δάσκαλός μου, αείμνηστος Νεοκλής Σαρρής την ημέρα της απονομής των πτυχίων, λίγο πριν την τελετή έσκυψε και μου είπε: «Αν παίξεις ποτέ με την Ιστορία, αυτή θα σε εκδικηθεί. Θα βρεί η ίδια τον τρόπο να βγεί στην επιφάνεια κι εσύ θα μείνεις στιγματισμένος». 

Ο συγχωρεμένος Νεοκλής, δεν έπαιζε ποτέ με τις λέξεις. Ήξερε να τις χειρίζεται με τρόπο τέτοιο, που έδινε στον ακροατή του να καταλάβει ότι αυτό που έλεγε, ήταν η αλήθεια. Μισούσε τα μισόλογα και τα ήξεις-αφήξεις. Τον άκουγα πάντα με τη δέουσα προσοχή και τον ανάλογο σεβασμό. Και τα λόγια του, πάντα θα δονούν την καρδιά και το πνεύμα μου… 

Ποτέ μου δεν ασπάστηκα αυτό που λέμε «Συνομωσιολογία». Αυτά που έγραφα και ξεστόμιζα ανέκαθεν, συνοδευόταν πάντα από ατράνταχτες αποδείξεις. Έτσι και τώρα, που γράφω με ιδιαίτερη ανησυχία για το αύριο, τούτες τις γραμμές. Γιατί αυτό που θα σας παρουσιάσω σήμερα, είναι μόνο Αλήθεια. Εσείς και μόνο εσείς θα αποφασίσετε αν θα την αποδεχτείτε ή όχι… 

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος 

Πρίν από λίγες μέρες, μέσω μαίλ έλαβα ένα ντοκουμέντο-φωτιά με την υπογραφή του Ιδρύματος Ροκφέλερ με τίτλο «Scenarios for the Future of Technology and International Development» (Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης). 

Το έγγραφο αυτό ήταν αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος μέχρι τον Απρίλιο του 2020, ανάμεσα στα πάρα πολλά δημοσιευμένα έγγραφα που αποτελούσαν μελέτες στρατηγικής του Ιδρύματος, τόσο για τις ήδη υφιστάμενες δραστηριότητες του, όσο και τις μελλοντικές. Από τον Μάιο του ίδιου έτους, το έγγραφο αυτό εξαφανίστηκε «μυστηριωδώς». 

Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, «κάποιοι» είχαν ήδη σώσει στους υπολογιστές τους το συγκεκριμένο έγγραφο, το οποίο και διέρρευσαν στο dark internet για προφανείς λόγους. Μέσω αυτών, έφτασε και στα χέρια της ανεξάρτητης δημοσιογράφου–ερευνήτριας Grace Van Berkum, η οποία και το ανήρτησε στο μπλόγκ της τον Ιούλιο του 2020, εν μέσω των φοβερών λόκντάουν που ταλάνιζαν τον πλανήτη λόγω του τρόμου της πανδημίας του Covid-19. Ξαφνικά, το έγγραφο αυτό γίνεται viral, πυροδοτώντας νέες «Θεωρίες Συνομωσίας» με αποτέλεσμα να «ορμήσουν» τα συστημικά και φίλα προσκείμενα στους νεοταξίτες μεγάλα ΜΜΕ και να διαψεύσουν, τόσο την ύπαρξη του συγκεκριμένου εγγράφου, όσο και τις συνομωσιολογικές θεωρίες που αυτό «γέννησε», μερικές από τις οποίες ήταν και τραβηγμένες κυριολεκτικά από τα μαλλιά. Στον «αγώνα» αυτόν της διάψευσης, πρωτοστάτησε η εφημερίδα USA Today, με την νέα (νεοταξίτικης εφεύρεσης) «μέθοδο» της «διάψευσης» ή της «αμφισβήτησης» μιας είδησης – μιας είδησης δηλαδή που ΔΕΝ βολεύει το Σύστημα» – και ονομάζεται «Fast Check». 


Η εφημερίδα πράγματι στις 14 Ιανουαρίου του 2021, λίγο πριν κυκλοφορήσουν και επίσημα τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna κατά του Covid-19, δημοσιεύει ένα άρθρο που υπογράφει η δημοσιογράφος Chelsey Cox και που έχει ως στόχο να αποδομήσει, τόσο το ντοκουμέντο, όσο και τις «συνομωσιολογίες» που ανέβηκαν στα social media σχετικά με αυτό. Το κείμενο της δημοσιογράφου βέβαια πείθει ελάχιστους για το κατά πόσον αυτό το fast check της είναι αντικειμενικό. Εκ του κειμένου της, συνάγεται ότι ο στόχος της δεν ήταν το ντοκουμέντο αυτό καθ’ αυτό, αλλά οι…θεωρίες συνομωσίας που γέννησε. Οπότε, επι της ουσίας, τίποτε δεν αποδομήθηκε…εντελώς. Ήταν φανερό ότι το Ίδρυμα Ροκφέλερ είχε βάλει δυναμικά το …χεράκι του σε όλη αυτή την ιστορία.Πάρ’ όλα αυτά βεβαίως, τίποτε απολύτως δεν πέτυχε, μιας και το ντοκουμέντο είναι αυθεντικό, με σφραγίδες και υπογραφές, τόσο από την Πρόεδρο του Ιδρύματος Judith Rodin, όσο και από τον Peter Schwartz, συνιδρυτή και πρόεδρο της ΜΚΟ «Global Business Network», που ανήκει στο Ίδρυμα Ροκφέλερ και που είναι υπεύθυνο για την σύνταξη και την εφαρμογή της μελέτης αυτής. Κανείς από τους «δημοσιογράφους» των συστημικών ΜΜΕ δεν μπήκε καν στον κόπο να ρωτήσει τους ίδιους αν και κατά πόσον είναι αληθής η ύπαρξη η μη της μελέτης αυτής, οπότε και δεν μπήκαν αμφότεροι στον κόπο να διαψεύσουν ή μη το ντοκουμέντο. Άλλως τε, το ίδιο το ντοκουμέντο φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι απολύτως αυθεντικό. 

Η Συνομωσία του Τρόμου και τα 4 «σενάρια» της μελέτης 

Τι λέει επιτέλους το κείμενο αυτό; Τίποτε λιγότερο ή περισσότερο από την παρουσίαση ενός παγκόσμιου σχεδίου δράσης πλήρους ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ των πάντων, όλων όσων δηλαδή γνωρίζαμε χτές ως…πραγματικότητα. Επί της ουσίας, η μελέτη αυτή με τον αόριστο πλην κοινότυπο τίτλο «Σενάρια για το μέλλον της Τεχνολογίας και της Διεθνούς Ανάπτυξης» έχει δηλωμένο ως στόχο τη δημιουργία προσομοίωσης “ενός κόσμου με αυστηρότερο κυβερνητικό έλεγχο από πάνω προς τα κάτω και πιο αυταρχική ηγεσία, με περιορισμένη καινοτομία και αυξανόμενη αντίδραση των πολιτών“. Κι αυτό διότι η πρόθεση των συντακτών του, δεν έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, αλλά ενός ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ από «κάποιους, ΚΟΣΜΟΥ. Παρ’ όλο που οι συγγραφείς του εγγράφου προσπαθούν να ισχυριστούν ότι απλώς φαντάζονται και δεν προβλέπουν το μέλλον, δεδομένου του τεράστιου ρόλου της οικογένειας Ροκφέλερ και του Ιδρύματος Ροκφέλερ στην προώθηση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ), πρόκειται για ένα τέχνασμα για να καλύψουν τον ενεργό σχεδιασμό τους για σενάρια κρίσης που γνωρίζουν ότι θα συμβούν. 

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για προσχέδια που γράφτηκαν από βασικούς γνώστες που γνωρίζουν ήδη το σχέδιο του παιχνιδιού και την ατζέντα και έχουν τη δύναμη να τα πραγματοποιήσουν. 

Αυτό το ντοκουμέντο-έκθεση λοιπόν, εκφράζει 4 σενάρια: 

1ο Σενάριο: «Lock Step»

Αυστηρότερος κυβερνητικός έλεγχος από πάνω προς τα κάτω και αυξανόμενη αντίδραση των πολιτών

2ο Σενάριο: «Hack Attack» 

Ασταθής κοινωνία, επιρρεπή σε Σοκ στην οποία ευδοκιμούν – προσέξτε! – οι εγκληματίες!

3ο Σενάριο: «Smart Scramble» 

Οικονομικά εξουθενωμένος κόσμος που αναζητά λύση για τα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα που δημιουργούνται εξ αιτίας των ταραχών και 

4ο Σενάριο: «Clever Together» 

Μια εξαιρετικά συντονισμένη παγκόσμια κυβέρνηση όπου αναδύονται «επιτυχημένες» στρατηγικές για την επίλυση όλων των προβλημάτων. 

Αυτός είναι λοιπόν ο στόχος του Ροκφέλερ και των συν αυτώ: Μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ η οποία θα…προσφέρει…λύσεις για όλα και προπάντων, για το…καλό μας! Πάμε τώρα να δούμε το τι ακριβώς…μαγείρευαν στα υπόγεια του Ιδρύματος αυτού και με ποιόν τρόπο θα μπορούσαν να υλοποιήσουν τα σχέδια τους. 

Το σενάριο “Lock Step“, περιγράφει μια πανδημία που μοιάζει με κορονοϊό (!) και γίνεται το έναυσμα για την επιβολή αστυνομικών-κρατικών ελέγχων στις μετακινήσεις, την οικονομία και άλλους τομείς της κοινωνίας! 


Δεν υπάρχουν «ανθρώπινα δικαιώματα», παρά μόνον, όσα χρειάζονται για μια «συνταγή επιβίωσης», ακόμα και…ευημερίας(!!) σε περίπτωση πανδημίας! Ναί, έτσι ακριβώς το λέει η μελέτη! 

Και όπως αντιλαμβάνεστε όλοι, από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι σήμερα, έχει καταστρατηγηθεί με χειρουργική ακρίβεια, ότι ανθρώπινο δικαίωμα είχαμε ως δεδομένο και αυτονόητο από το 1947 και δώθε. Έτσι απλά. Λόγω της…πανδημίας που όλως τυχαίως ήρθε τον ακριβώς προγραμματισμένο από αυτούς…χρόνο! 

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της προσομοίωσης του σεναρίου αυτού μέσω υπολογιστών, αναφέρεται ότι … μόνη χώρα που τα…πήγε καλύτερα και αποτελεσματικότερα κατά την ροή του «σεναρίου» ήταν – ποιά άλλη; – μα φυσικά η…Κίνα!!! 

“Μερικές χώρες τα πήγαν καλύτερα – ιδίως η Κίνα. Η γρήγορη επιβολή και επιβολή υποχρεωτικής καραντίνας για όλους τους πολίτες από την κινεζική κυβέρνηση, καθώς και το άμεσο και σχεδόν θερμικό σφράγισμα όλων των συνόρων, έσωσε εκατομμύρια ζωές, σταματώντας την εξάπλωση του ιού πολύ νωρίτερα από ό,τι σε άλλες χώρες και επιτρέποντας μια ταχύτερη ανάκαμψη μετά την πανδημία“ αναφέρει η μελέτη! 


Το μήνυμα είναι σαφές. Το αστυνομικό κράτος είναι καλό, η ελευθερία είναι κακό. Και άλλες κυβερνήσεις λαμβάνουν γρήγορα το μήνυμα, σύμφωνα με την προσομοίωση. Τόσο ο πρώτος όσο και ο τρίτος κόσμος ακολουθούν το παράδειγμά τους, “επιδεικνύοντας την εξουσία τους“ και επιβάλλοντας καραντίνες, ελέγχους θερμοκρασίας σώματος και άλλους “αποστειρωτικούς κανόνες και περιορισμούς“, οι περισσότεροι από τους οποίους, όπως σημειώνει η έκθεση, παραμένουν σε ισχύ ακόμη και όταν η πανδημία υποχωρεί και γίνεται πλέον…παρελθόν! 

“Προκειμένου να προστατευτούν από την εξάπλωση των όλο και πιο παγκόσμιων προβλημάτων – από τις πανδημίες και τη διεθνική τρομοκρατία μέχρι τις περιβαλλοντικές κρίσεις και την αυξανόμενη φτώχεια – οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο πήραν μια πιο σταθερή λαβή στην εξουσία“. 

Αυτή η παγκόσμια αρπαγή εξουσίας διευκολύνεται από μια φοβισμένη κοινωνική πολιτεία που “πρόθυμα εγκατέλειψε μέρος της κυριαρχίας της – και της ιδιωτικής της ζωής – σε πιο πατερναλιστικές μεθόδους διακυβέρνησης (ουδέν αληθέστατον τούτου) με αντάλλαγμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα… ανεκτική, ακόμη και πρόθυμη, για καθοδήγηση και εποπτεία από πάνω προς τα κάτω“. 

Και συνεχίζει στους…ίδιους ρυθμούς το αφήγημα της έκθεσης, που – επαναλαμβάνω και πάλι – ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 2010: 

“Τα πάντα, από την αυστηρότερη βιομετρική ταυτοποίηση μέχρι την αυστηρότερη βιομηχανική ρύθμιση, γίνονται δεκτά με ανοιχτές αγκάλες. Χρειάζεται πάνω από μια δεκαετία για να “κουραστούν” οι άνθρωποι από τους αυταρχικούς ελέγχους που επιβλήθηκαν στον απόηχο της πανδημίας, και αφήνει να εννοηθεί ότι ακόμη και οι εμφύλιες ταραχές που τελικά εκδηλώνονται επικεντρώνονται στον ανεπτυγμένο κόσμο. Εξάλλου, μια λαϊκή εξέγερση στο τεχνοκρατικό αστυνομικό κράτος που οραματίζεται η προσομοίωση θα ήταν σχεδόν αδύνατη – όπως θα είναι και στην πραγματική ζωή, όταν το 5G κάνει πραγματικότητα την απόλυτη παρακολούθηση όλων των πόλεων σε πραγματικό χρόνο“. 

Ακριβώς όπως πολλοί επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το SARS ήταν ένα ανθρωπογενές βιολογικό όπλο, πολλοί εξ ίσου σοβαροί επιστήμονες, πολιτικοί εκτός συστήματος αλλά και άλλα, εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, έχουν σημάνει συναγερμό για κάποιον άλλον, πολύ πιο επικίνδυνο κοροναϊό. Ωστόσο, αν βρείτε οποιαδήποτε τέτοια δήλωσή τους στο Google, Facebook, Youtube και Twitter να μου…τρυπήσετε τη μύτη! Αυτά τα social media έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να διαγράψουν όλες αυτές τις …“φήμες” για έναν τέτοιας μορφής κοροναϊό και η Google πιθανολογώ ότι έχει σβήσει από τη μνήμη της εκατοντάδες αποτελέσματα αναζήτησης σχετικά με τις κινεζικές κατηγορίες για βιολογικό πόλεμο. Δεν ισχυρίζομαι με παρρησία ότι αυτό είναι ή δεν είναι αλήθεια. Απλά βρίσκω ενδιαφέρον το γεγονός ότι κανείς να βρεί ΚΑΜΙΑ από αυτές τις πληροφορίες αυτές στο διαδίκτυο πλέον. Έτσι δεν είναι; 

Υπενθυμίζω και πάλι ότι το έγγραφο αυτό εξετάζει ένα μελλοντικό σενάριο από την ημερομηνία δημοσίευσής του το 2010, δηλαδή πριν από δέκα χρόνια. Το…ευαγές(!) Ίδρυμα Ροκεφέλλερ ζωγραφίζει μια ανησυχητική εικόνα, μια μελλοντική πανδημία που θα σκοτώσει 8 εκατομμύρια ανθρώπους σε μόλις επτά μήνες. (Στο μεταξύ, ο νυν κοροναϊός SARS–Covid-2 δεν έχει σκοτώσει ούτε κατά διάνοια αυτόν τον αριθμό. Οι περισσότεροι από αυτούς που πέθαναν από τον κοροναϊό είχαν εξαρχής χρόνια προβλήματα υγείας. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι μ’ άλλα λόγια, που θα πέθαιναν από την εποχική γρίπη έτσι κι αλλιώς, άντε κι ένα μικρό ποσοστό νέων ανθρώπων που έπασχαν από αυτοάνοσα νοσήματα χωρίς να το έχουν πάρει είδηση. Οι υπόλοιποι, δεν έχουν πάθει ούτε…γρατζουνιά, ιδίως τα παιδιά). 

Και το σενάριο της επιχείρησης «Lock Step» επί της προσομοιώσεως του συνεχίζει: 

“Η πανδημία είχε επίσης θανατηφόρες επιπτώσεις στις οικονομίες: η διεθνής κινητικότητα τόσο των ανθρώπων όσο και των αγαθών σταμάτησε, αποδυναμώνοντας κλάδους όπως ο τουρισμός και διακόπτοντας παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. Ακόμη και σε τοπικό επίπεδο, τα συνήθως πολυσύχναστα καταστήματα και κτίρια γραφείων έμειναν άδεια για μήνες, χωρίς εργαζόμενους και πελάτες“ 

Και τώρα το γυρνάει το πράγμα τονίζοντας την άμεση και ολοκληρωτική παρέμβαση των εξουσιών, που παρεμβαίνουν με συνταγματικές καταστολές και ολοκληρωτισμούς: 

“Χωρίς κυβερνητική παρέμβαση ο ιός εξαπλώνεται. Η πανδημία κάλυψε τον πλανήτη, αν και δυσανάλογα πολλοί πέθαναν στην Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Κεντρική Αμερική, όπου ο ιός εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά ελλείψει επίσημων πρωτοκόλλων περιορισμού“. 

Εξ ορισμού λοιπόν, αντιλαμβανόμαστε πως το Ίδρυμα Ροκφέλερ αγκαλιάζει και προωθεί την αυταρχική κυβέρνηση. Στο σενάριό τους, επιδιώκουν να καταργήσουν τα δικαιώματα των ανθρώπων προκειμένου να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού. Στο μυαλό τους, κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας ή άλλου παρόμοιου γεγονότος, η κυβέρνηση πρέπει να ανατρέψει το νόμο και να γίνει αυταρχική. 

Όλα αυτά γίνονται ακόμη πιο ξεκάθαρα καθώς συνεχίζουμε να αναλύουμε αυτό το έγγραφο. Στις ανεπτυγμένες χώρες, ο περιορισμός ήταν οπωσδήποτε μια πρόκληση. Το είδαμε στη πράξη όλοι μας, το βιώσαμε και το βιώνουμε ακόμη. Σε κάποιο άλλο σημείο του το σενάριο αυτό …μαντεύει ακόμη και τις πρώτες αντιδράσεις που θα έκανε μια δημοκρατική κυβέρνηση των ΗΠΑ γράφοντας ότι: 

«Η αρχική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών να “αποθαρρύνουν έντονα” τους πολίτες από το να χρησιμοποιούν αεροπλάνα για τις μετακινήσεις τους αποδείχθηκε θανατηφόρα ως προς την επιείκειά της(!!!), επιταχύνοντας την εξάπλωση του ιού όχι μόνο εντός των ΗΠΑ αλλά και πέρα από τα σύνορα.» 

Όπως βλέπουμε ξεκάθαρα, στο μυαλό του Ιδρύματος Ροκφέλερ, το Σύνταγμά μας ισοδυναμεί με “επιείκεια“. Ως εκ τούτου, το Σύνταγμά των ΗΠΑ θα έπρεπε να είχε… ανασταλεί και να …αντικατασταθεί με αυταρχική κυβέρνηση, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του μελλοντικού ιού. 

Αυτό αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση των βασικών δικαιωμάτων που μας έδωσε ο Θεός. 

Οι άνθρωποι ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ! Τελεία και παύλα. 

Το σενάριο δεν σταματά εκεί. Συνεχίζει (με τις ευλογίες του ίδιου του Ντέιβιντ Ροκφέλερ) να…εξυμνεί το κομμουνιστικό σύστημα της Κίνας! Διαβάζουμε λοιπόν από το έγγραφο: 

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο άσκησαν την εξουσία τους και επέβαλαν αποστειρωτικούς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου(!) μέχρι τον έλεγχο της θερμοκρασίας του σώματος(!!) στις εισόδους σε κοινόχρηστους χώρους όπως οι σιδηροδρομικοί σταθμοί και τα σούπερ μάρκετ»!

Και φυσικά αναρωτιόμαστε όλοι: Μα τέτοια ακρίβεια κινήσεων σχετικά με τα …αποστειρωτικά μέτρα; Και μάλιστα από όλες τις…κυβερνήσεις; Είναι δυνατόν; 

Ο μέσος πολίτης του κόσμου, διαβάζοντας αυτό το ντοκουμέντο, δεν αναρωτιέται πλέον «Μα πώς η κυβέρνηση μου έφτασε στο έσχατο σημείο να μου στερήσει εντελώς παράνομα όλα μου τα δικαιώματα;» Απλά είναι βέβαιος ότι οι κυβερνήσεις του ΕΠΑΙΡΝΑΝ σε καθημερινή βάση ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, προφανώς από τα…διάφορα «ιδρύματα» των πανίσχυρων του κόσμου ή είχαν πράγματι μπροστά τους το εν λόγω Σενάριο και το εκτελούσαν κατά γράμμα. Οι εντολές πρέπει να έρχονταν στα πρωθυπουργικά ή τα προεδρικά γραφεία μέσω μηνυμάτων που είχαν εντολή να διαγραφούν αφού…διαβαστούν. Κάτι σαν τα…ηχητικά μηνύματα που έπαιρνε ο Τζών Φέλπς των «Επικίνδυνων Αποστολών» και που μετά την ακρόαση τους, …αυτοκαταστρέφονταν! 

Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί αυτού του είδους η ευθυγράμμιση. 

Το ντοκουμέντο δεν αναφέρεται καθόλου στο επόμενο στάδιο που είναι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί. Πιθανότατα να το θεωρεί ως αυτονόητο μιας και η υπόθεση της εξέλιξης μιας πανδημίας, φέρνει και την φαρμακευτική «προστασία». Κι επειδή η μελέτη αυτή εκπονήθηκε κατά τη διάρκεια της έξαρσης του ιού SARS και που συνοδεύτηκε και μετά σχετικά εμβόλια που είχαν ήδη κυκλοφορήσει, πιθανόν η αιτιολογία που ανέφερα να είναι βάσιμη. Μπορεί όμως και όχι. 

Και καταλήγει το ντοκουμέντο αυτό στα εξής συμπεράσματα: 

«Ακόμη και μετά την εξασθένιση της πανδημίας, αυτός ο πιο αυταρχικός έλεγχος και η εποπτεία των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους παρέμεινε και μάλιστα εντάθηκε». 

«Προκειμένου να προστατευτούν από την εξάπλωση των όλο και πιο παγκόσμιων προβλημάτων -από τις πανδημίες και τη διακρατική τρομοκρατία μέχρι τις περιβαλλοντικές κρίσεις και την αυξανόμενη φτώχεια- οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο πήραν μια πιο σταθερή λαβή στην εξουσία»… 

Συμπεράσματα και υπομνήσεις 

Αυτό που ζούμε σήμερα αγαπητοί μου συνέλληνες, είναι ολοφάνερο ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συνομωσιολογία. Είναι καθαρή ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ εναντίον όλων μας.Κάποτε, πριν αρκετά ακόμη χρόνια, θα μπορούσε το παρόν ντοκουμέντο να αποτελέσει ακόμη μια απλή ένδειξη ότι οι ισχυροί αυτού του κόσμου, οι «ελίτ» όπως τους αποκαλώ, προετοίμαζαν την Ανθρωπότητα για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση για να φέρουν τον απόλυτο δικτάτορα, τον μεγάλο Αποστάτη της Κόλασης, το Βδέλυγμα της ερημώσεως όπως τον αποκαλεί ο Ιωάννης. Τον Αντίχριστο. 

Όποιος ετύγχανε να διαβάσει την παρούσα μελέτη – προσομοίωση τον καιρό που εκπονήθηκε, δηλαδή τον Ιούνιο του 2010, χωρίς να είναι «υποψιασμένος», οπωσδήποτε θα χαμογελούσε το λιγότερο. Θα τους φαινόταν τόσο εξωφρενικά όλα αυτά, τόσο παρανοϊκά, τόσο…γελοία, που ή θα αγνοούσε το έγγραφο ή θα το πέταγε σε κάποιο κάδο σκουπιδιών. 

Σήμερα, όποιος το διαβάζει, ή ανατριχιάζει ή η οργή του ξεχειλίζει σε βαθμό τέτοιο, που χτυπάει τις γροθιές του στον τοίχο. Ή, αν είναι Χριστιανός (Ορθόδοξος ή μη, δεν έχει σημασία) απλά τρέχει σε όποια εκκλησία είναι κοντά του και αγκαλιάζει τον Θεό που απλώς τον περίμενε να έρθει κοντά Του. 


Είναι φανερό πλέον, σχεδόν τεκμηριωμένο πλήρως, ότι βρισκόμαστε κάτω από έναν ανελέητο και σκληρό πόλεμο. Μια ελεεινή, διεθνής συμμορία Εγκληματιών και δολοφόνων θέλει να μας αφανίσει. Δεν υπάρχουν πλέον εθνικές κυβερνήσεις, δεν κάνουν κουμάντο οι Μητσοτακαίοι ή η Μέρκελ ή ο Μακρόν, ο Τζόνσον, ο Σκότ Μόρισσον ή ο Τζό Μπάιντεν. Η αληθινή κυβέρνηση, σχεδόν ολοφάνερα, είναι ο Ροκφέλερ, ο Ρόθτσάιλντ και οι «υφιστάμενοι» τους Μπίλ Γκέιτς, Τζόρτζ Σόρος και Κλάους Σβάμπ, οι οποίοι φαίνεται πως είναι οι απόλυτοι συνεργάτες τους, αυτοί δηλαδή που μπαίνουν μπροστά και χαράσσουν την πορεία του «έργου». Ο ΠΟΥ και το WEF ανήκει στους Ροκφέλερ. Σχεδόν όλες οι εθνικές τράπεζες των κρατών της Γης ανήκουν στους Ροθτσάιλντ. Ο ΟΗΕ ανήκει και στους δύο. Το Δ.Ν.Τ ανήκει επίσης και στους δύο. Οπότε, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως τίποτε πλέον δεν μας ανήκει. Δεν έχει καμμιά σημασία αν στην Ελλάδα, στις επερχόμενες εκλογές χάσει ο Μητσοτάκης και κερδίσει π.χ ο Βελόπουλος ή ο Τράγκας ή ο…Φαρσαλινός. Εφ’ όσον η χώρα είναι κατειλημμένη από τη συμμορία αυτή με πανίσχυρα οικονομικά δεσμά, όποιος και να ανέβει, αν δεν συμμορφωθεί με «τας εντολάς», την επόμενη μέρα είναι παρελθόν. 

Τι μας απομένει; Μα φυσικά ο Ύψιστος. Ο ζωντανός και πανταχού παρών Θεός μας, ο Ιησούς Χριστός και όλο το επουράνιο «επιτελείο» Του. Με ένα κλάκ των δακτύλων Του, όλοι οι διεθνείς συμμορίτες γίνονται μέσα σε μια στιγμή παρελθόν. Μόνο αυτούς έχουμε. Και το καλό που μας θέλω, αν θέλουμε να γλυτώσουμε από τα νύχια των διεθνών εγκληματιών, να τρέξουμε το γρηγορότερο πίσω στη Θεία Αγκάλη του Θεού. 

«Έχουν οι άνθρωποι τα σχέδια τους, αλλά έχει και ο Θεός τα δικά του που είναι πολύ καλύτερα», είχε πεί κάποτε ο Άγιος Παΐσιος. Και έχει απόλυτο, τεράστιο δίκιο. 

Δεν είναι ακόμη η ώρα του Αντιχρίστου. Δεν το επιτρέπει ακόμη ο Θεός. Προς το παρόν, βιώνουμε ένα μικρό μέρος από τα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών και ΜΟΝΟ. Είναι μια πρόβα-τζενεράλε για το τι μας περιμένει, αν δεν πάμε κοντά στον Θεό. Όλα αυτά τα ανάποδα που ζούμε, σε λίγο θα τελειώσουν. Η Ειρήνη θα βασιλέψει πάλι στην ανθρωπότητα. Μόνο που αυτό το τεράστιο τράνταγμα που νοιώθει μέχρι αυτήν την ώρα (ακόμη δεν τελείωσε τίποτε, ίσως τώρα να αρχίζουν τα πολύ δύσκολα) αν δεν γίνει μάθημα στην Ανθρωπότητα, θα μοιάζει παιδική χαρά στα χρόνια του Αντιχρίστου. 

Οι Ροκφέλερ και οι Ροθτσάιλντ δεν πρόκειται να πληρώσουν ακόμα. Απλά θα …παραγκωνιστούν για …όσο διάστημα ο Θεός θελήσει απαραίτητο για να επιστρέψει ο άνθρωπος στην Αγκάλη Του. Όσοι Τον αγνοήσουν και επιστρέψουν πάλι στα ίδια και χειρότερα…θα έλθει ο Αντίχριστος, ο Παγκόσμιος Δικτάτωρ και θα τους…αποτελειώσει, σφραγίζοντας τους με σφράγισμα που δεν φεύγει ποτέ από το σώμα και τη ψυχή τους. 

Και θα κλείσω το αποψινό μου πόνημα με τη φράση τέλους του Ιωάννη από την Αποκάλυψη: «Αμήν, έρχου Κύριε!» 

Πύρινος Λόγιος 


Y.Γ. Το παρόν ντοκουμέντο πρόκειται να το μεταφράσω και να το αποδώσω στα Ελληνικά σε ειδική έκδοση PDF,για να διαβαστεί από ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες. Το κείμενο είναι πραγματικά συγκλονιστικό και εγώ απέδωσα ένα μικρό μόνο μέρος του. Έχει σημασία η πλήρης ανάγνωση του. Για να μάθουμε όλοι μας όχι απλά το πώς σκέπτονται και δρούν οι εχθροί μας, αλλά και για να ενημερωθούμε πιο διεξοδικά πάνω στους τρόπους με τους οποίους μας πολεμούν. 

Όταν ολοκληρωθεί η έκδοση, θα αναρτηθεί στο παρόν ιστολόγιο για να την κατεβάσει ελεύθερα και δωρεάν όποιος επιθυμεί.