.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Καταγγέλλουμε τον ¨θάνατο¨, εξαγγέλλουμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ



Όλη την ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ οι Ορθόδοξοι Έλληνες οι μετέχοντες των ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΠΑΘΩΝ του ΚΥΡΙΟΥ ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ εν μέσω μνημονιακής και όχι μόνο δαιμονικής λαίλαπας, μέσα στις Εκκλησιές μας καταγγέλλουμε τον ΘΑΝΑΤΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ και εξαγγέλλουμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. 
Φέτος το ΑΓΙΟ ΦΩΣ ¨φώτισε¨ και ήρθε πιο νωρίς από τους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ. 

ΜΕΓ. ΤΡΙΤΗ 2016
Ιεροσολύμων Θεόφιλος: »Όργανα οι Έλληνες πολιτικοί»
Ο Πατριάρχης μίλησε και για τους Έλληνες πολιτικούς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν διαχειρίζονται την μοίρα της Ελλάδος οι Έλληνες πολιτικοί. Όργανα είναι, όπως και τα μικρά κράτη που εμφανίζονται στην Ε.Ε. εξυπηρετούν κάποιο σκοπό. Είναι φυσικό και επόμενο η Ελλάδα να υποτάσσεται στην Ε.Ε. αφού της υποσχέθηκε ευτυχία και τα συνακόλουθα. Απεδείχθη όμως ότι ο Θεός της Ε.Ε. είναι το χρήμα». 
«Ο λαός της Ελλάδος και γενικότερα οι χριστιανικοί λαοί είμαστε οι λαοί του Χριστού. Αυτή η δοκιμασία που περνάει «η χριστιανοσύνη» θα συνεχίζεται. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που συμβαίνουν αυτά που λέγονται στα Ευαγγέλια», πρόσθεσε.
Για το μεταναστευτικό ζήτημα είπε: «Κυριαρχούν οι δυνάμεις του σκότους. Οι Έλληνες είναι ο λαός του Χριστού για αυτό βάλλεται και δοκιμάζεται σκληρά. Αυτός είναι ο στόχος της παγκοσμιοποίησης, άλλωστε. Όταν λέμε παγκοσμιοποίηση εννοούμε «ανομία και αποστασία»» .romfea.gr/ 

ΜΕΓ. ΠΕΜΠΤΗ 2016
¨Πρόκειται για παιχνίδι εντυπώσεων και πολιτικής διαχείρισης κυβέρνησης και Θεσμών ή για πραγματικό αδιέξοδο; Το ερώτημα πλανάται σε Αθήνα και Βρυξέλλες καθώς οι επικεφαλής των «Θεσμών» έφυγαν χωρίς να πουν πότε θα ξαναγυρίσουν, 
Ο Έλληναςπρωθυπουργός ζητάει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής και όλοι μαζί μιλούν για ημέρες του 2015. capital.gr/
Οι ελιγμοί της κυβέρνησης κατέληξαν σε ναυάγιο –Τώρα ζητάει Eurogroup . Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Τουσκ-Τσίπρα σήμερα, μετά το ευρωπαϊκό «όχι» για σύγκληση Συνόδου Κορυφής. Αποχωρούν από την Αθήνα χωρίς συμφωνία οι δανειστές. Στο Μαξίμου αναζητούν νομική φόρμουλα για να λύσουν το πολιτικό πρόβλημα και να μη φανεί σαν άνευ όρων συνθηκολόγηση.
Ντάισελμπλουμ. Eurogroup την επόμενη ή μεθεπόμενη εβδομάδα iefimerida.gr/ 

Όλα αυτά που βιώνουμε τούτες τις ώρες τα προανήγγειλε ο πνευματοκίνητος Λόγος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ. 
¨ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Αυτή την αλλαγή εκεί στην Ευρώπη, Γέροντα, πώς την βλέπετε εσείς;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Κοίταξε. Αυτή σαν αλλαγή δεν είναι… κοίταξε, ό Θεός θα αξιοποίηση μερικά πράγματα… ‘Εδώ τώρα, αυτή ή Ε.Ο.Κ. δεν είναι Ηνωμένη Αμερική. Ηνωμένη Αμερική ήταν καλό πράγμα. Αυτή τώρα ή Ε.Ο.Κ. είναι, ας υποθέσουμε… Πίσω από κει κρύβεται ή δικτατορία αυτών των Σιωνιστών. Κατάλαβες τί γίνεται; Άλλα ό Θεός θα το αξιοποίηση στο καλό. Θα πάνε αυτοί. Και οι κομμουνιστές πόσα χρόνια δηλαδή. Δούλεψαν κοντά 75 χρόνια και δεν κράτησαν, κράτησαν ούτε 70 χρόνια, 72… Οι Σιωνιστές δουλεύουν τώρα, ξέρεις πόσα χρόνια; και 250. Αυτοί ούτε 7 χρόνια δεν θα κρατήσουν…
Τούτο το σατανικό σύστημα, πίσω από κει κρύβεται ή δικτατορία των Σιωνιστών. Οι Σιωνιστές χρόνια δούλευαν εκεί πέρα να κυβερνήσουν τον κόσμο όλον. ¨ Υπεύθυνος για την απομαγνητοφώνηση και την έκδοση : Ίερομ. Ισαάκ και συνοδεία Καλύβη Αναστάσεως Καψάλα hggiken.pblogs.gr/

Και ο ΠΑΠΑ-ΦΩΤΗΣ ο Λαυριώτης ( 5-3-2010) με την γνωστή κατά Χριστώ σαλότητα του ταυτιζόταν με τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που Θεία Οικονομία ¨συναντήθηκαν¨ σαν υποτακτικοί του Παπα-Τύχωνα στο Περιβόλι της Παναγιάς μας στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ όπως ο ίδιος μου εκμυστηρεύθηκε.
Από αρθρογραφία μας στις 11 Μάιου του 2013 που σήμερα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. 
Με το ¨ευλογείται Γέροντα¨ , αυτός με χαιρετούσε με την φράση ¨οι σιωνιστές εργάζονται, εμείς τι κάνουμε;¨
Και αυτό συνέβαινε κάθε φορά που τον συναντούσα επί 20 και συναπτούς χρόνους γνωριμίας. Τότε αναρωτιόμουν γιατί το έλεγε κατ επανάληψη και πεισματικά, σήμερα το βιώνουμε όλοι μας!!! 
Όταν έλεγε αυτή την φράση το πρόσωπο του μόρφωνε συσπάσεις οργής , πονούσε πάρα πολλά χρόνια για τα δόλια σχέδια που εξύφαιναν εναντίον της Ορθοδοξίας και της Πατρίδας μας. 
Στα γαλάζια μάτια του έβλεπες ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ. Μετά την συζήτηση πάντα, μα πάντα με αποχαιρετούσε με το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ για την πατρίδα και καλή αντάμωση στην επουράνια Πατρίδα μας.
17 Νοεμβρίου του 2009 τον συναντώ για τελευταία φορά στο φιλόξενο σπίτι που τον γηροκομούσε με αγάπη στην Αθήνα. Ο Γέροντας είχε το βλέμμα του προσηλωμένο αλλού . 
Αυτή την φορά δεν με υποδέχθηκε με την γνωστή φράση του ¨οι σιωνιστές εργάζονται, εμείς τι κάνουμε; ¨ Απόλυτη σιωπή σε όλες τις ερωτήσεις μου που με αγωνία του εξέθετα καθότι η πατρίδα μας ένα μήνα πριν άρχισε να μπαίνει στο καμίνι των δοκιμασιών της. ¨Μας πρόβαραν ήδη τα μνημόνια¨ 
Μόνο τραγουδούσε με την γλυκεία φωνή του¨ τα ρούχα τα μελιτζανιά¨. Τότε μου είπαν ότι όταν είναι στενοχωρημένος τραγουδά αυτό το τραγούδι!! Που να σκεφτώ τότε ότι κάποιοι ήδη φόρεσαν στην πατρίδα μας μωβ σάβανο… 
Σε λίγο ο Γέροντας ανασηκώθηκε από το κρεβάτι και έδειξε απέναντι του μια πανέμορφη Εικόνα της Αναστάσεως του Κυρίου μας, χαμογέλασε γλυκύτατα και είπε ΩΡΑΙΟ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!! 
Κάποιοι επιθυμούν φέτος εν έτη 2016 περισσότερο από κάθε άλλη φορά να μας ¨κομματιάσουν¨ και φαίνεται μάλιστα να έχουν φέρει στην Πατρίδα μας ότι σχετικό για αυτό τον σκοπό . 
Θα τους βόλευε να μας κάνουν και ¨Συρία των Βαλκανίων¨. 
Όμως ο ΟΥΡΑΝΟΣ συνωμοτεί ήδη για την Σωτηρία της Ελλάδος και άρχισε να στέλνει μηνύματα σαν αυτό του Πατριάρχη Ιεροσολύμων. 
Σε καλοπροαίρετη ψυχούλα παρουσιάστηκε ο Παπα-Φώτης ο Λαυριώτης τις ημέρες της επίσκεψης του ΠΑΠΑ στην Λέσβο όπου ο μακαριστός Γέροντας ασκήτευε επί δεκαετίες και της ανήγγειλε ¨ΕΛΛΑΔΑ τα ρούχα τα μελιτζανιά ( δηλ. της αμαρτίας και του πένθους ) να μην τα βάλεις πια.¨ 
Φαίνεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να συμπληρώνεται η κρίσιμη επταετία των σιωνιστών όπως την επεσήμανε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση 
ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ