.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

...Λες και σε μία οικογένεια υπάρχει Πατέρας και Μεταπατέρας!

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ
ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!


ΚΑΠΟΙΟΙ Οικουμενιστές Πατριάρχες, Δεσποτάδες, Ιερείς, Μοναχοί και λαϊκοί καταφέρανε να παρουσιάσουνε τους Αγίους Πατέρες, Οσίους, Μάρτυρες και Ομολογητές της πίστεώς μας, ως γραφικά μουσειακά πρόσωπα μίας άλλης περασμένης εποχής.
Φτιάξανε ήδη ένα νέο Ευαγγέλιο και ένα νέο βολικό Χριστό ξένο του αγώνα και του Σταυρού Χ Ξ Σ΄ (Χριστός Ξένος Σταυρού).
Θεωρούν την εποχή μας πλέον μεταπατερική (λες και σε μία οικογένεια υπάρχει Πατέρας και Μεταπατέρας)τους δε Αγίους Πατέρες, από τους οποίους παρέλαβε την Ορθόδοξη παράδοση η Εκκλησίας μας, το
υς αντιμετωπίζουν ως παρωχημένους και θύματα του αρχεκάκου Εωσφόρου που το μόνο που καταφέρανε να μας κληροδοτήσανε είναι το σχίσμα κα η διαίρεση. 

Οι δε Μάρτυρες και Ομολογητές είναι οι καρπαζοεισπράκτορες της παρέας που μη δεχόμενοι την θεωρία των κλάδων και ότι κάθε θρησκεία κατέχει και ένα μέρος της αιώνιας αλήθειας, καθίσανε με απολυτότητα και φανατισμό να θυσιαστούνε χάνοντας άδικα την ζωούλα τους και πολώνοντας ακόμη περισσότερα την ανθρωπότητα.
Έτσι θέλοντας και μη, δίνουν σάρκα στην προφητεία του Θεοφώτιστου Προφήτου Δανιήλ ο οποίος πριν χιλιάδες χρόνια είχε προφητεύσει για τον Αντίχριστο των εσχάτων και τα πειθήνια όργανά του:
«καὶ λόγους πρὸς τὸν ῞Υψιστον λαλήσει καὶ τοὺς ἁγίους ῾Υψίστου παλαιώσει» (Δανιὴλ ζ', 25)
Έτσι καταργούν, ακυρώνουν, απορρίπτουν και ματαιώνουν τους Αγίους και εμμέσως απορρίπτουν πανηγυρικά την χάρη Του Αγίου Πνεύματος που εκφράστηκε δια μέσου της ζωής και του λόγου των Αγίων.
Έχουμε δηλαδή πασιφανώς και δίχως προηγούμενο ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Το Οποίο λάλησε λανθασμένα και εσφαλμένα κατ΄αυτούς διά των Προφητών και Αγίων της Εκκλησίας μας.
Και εδώ ερχόμαστε πλέον στα λόγια Κυρίου μας:
«ὃς δ᾿ ἂν εἴπῃ κατὰ τοῦ Πνεύματος τοῦ Ἁγίου, οὐκ ἀφεθήσεται αὐτῷ οὔτεἐν τῷ νῦν αἰῶνι οὔτε ἐν τῷ μέλλοντι» (Ματθ. ιβ΄, 32).

Θλιβερώς λοιπόν αυτοί που πωρωμένοι πια συκοφαντούν Το Πανάγιον Πνεύμα ούτε μπορούν να μετανοήσουν αλλά ούτε και συγχωρούνται (όχι πως ο καλός Θεός δεν συγχωρεί, αλλά επειδή οι ίδιοι δεν θέλουν να μετανοήσουν) αλλά ούτε και Παράδεισο βλέπουνε ποτέ τους (αν και αμφιβάλλω αν πιστεύουν στον Παράδεισο και στην άλλη ζωή).

Ας κρατήσουμε λοιπόν με λεβεντιά το Ορθόδοξο φρόνημα και ας μας παραγγέλλουν οι Οικουμενιστές να καθίσουμε φρόνιμα.

Ο Χριστός μας είναι ο ΩΝ, ο ΗΝ και ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ.


-ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ -