.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ


Γράφει ο Ιατρός Λυκούργος Νάνης 

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

-ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στους πολιτικούς εξουσιαστές , όλων των αποχρώσεων, που με την όλη στάση τους, διαχρονικά, έχουν καταστήσει , μάλλον καταντήσει, την πάλαι ποτέ εθνική μας παιδεία , εργαλείο διαστροφικού μετασχηματισμού της ελληνικής νεολαίας και κοινωνίας.
-ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στα αρμόδια στελέχη του αμαρτωλού υπουργείου α-παιδείας -εκμαυλιστηρίου συνειδήσεων και χαρακτήρων που προωθούν διαστροφικές βρωμοταινίες προς προβολή στα παιδιά των σχολείων μας τη στιγμή που ούτε στα παιδιά τους δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα να τις προβάλλουν , πόσο μάλλον στα παιδιά του ελληνικού λαού.
-ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στους κονδυλοφόρους εκείνους του δημοσιογραφικού βόθρου που ζώντες εκ μισθωμάτων ασεβείας και ανομίας έσπευσαν να αμνηστεύσουν και αθωώσουν την ταινία της αισχύνης και της διαστροφής. " Ουαί τοις γράφουσι πονηρίαν", κύριοι δημοσιογράφοι, υποστηρικτές και υμνητές της διαφοράς και της διαστροφής. 
Λεγεών δαιμονίων τους σέρνει σαν ανδράποδα και ας καγχάζουν και ας ειρωνεύονται εκείνους που πιστεύουν στην ύπαρξη του σατανά και των δαιμόνων. "Γελώσιν οι μωροί καν τι μη γελοίον η"...
-ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ σε εκείνους τους γονείς των παιδιών στα οποία προβλήθηκε το εν λόγω βοθρόλυμα και ή επεκρότησαν κάτι τέτοιο ή το ανέχθηκαν ενώ θεωρητικά αποδοκιμάζουν αυτό που έγινε (χωρίς όμως να σπεύσουν να αντιδράσουν όπως οι γονείς του παιδιού που σοκαρίστηκε από αυτά που είδε και άκουσε και οι οποίοι ευλόγως και δικαίως κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη της πατρίδας μας) ή σε εκείνους τους γονείς που σφύριξαν αδιάφορα κατά το δη λεγόμενο.
-ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στους εκκλησιαστικούς ταγούς-"ποιμένες" που "έλλαμψαν" ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ (ας θυμηθούμε την όζουσα υπόθεση με τους drag qween σε σχολείο της Καλαμαριάς) διά της σιωπής τους. Αυτή είναι στις μέρες μας η υπό του "χάρτινου επιτελάρχη" και αρχιστρατήγου της ήττας εκκλησιαστική διοίκηση ... Αυτή είναι η αγωνιώδης φροντίδα της για το ποίμνιο...Να τη "χαιρόμαστε" τέτοια διοίκηση...
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στη λεγόμενη και θεωρούμενη "πνευματική ηγεσία" του Έθνους (π.χ. Ακαδημία Αθηνών) για την επί δεκαετίες βοώσα και κράζουσα σιωπή της για τη μετατροπή του δημόσιου βίου σε έναν απέραντο ηθικό βούρκο.
-ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ και στο κομμάτι εκείνο της κοινωνίας που "συνευδοκεί τοις πράσσουσι την ανομίαν", και ή επιδοκιμάζει το κολοσσιαίων διαστάσεων πνευματικό έγκλημα που συντελέστηκε ή το ανέχεται ενώ θεωρητικά το αποδοκιμάζει ή αδιαφορεί σκανδαλωδώς και ενόχως.
Η πατρίδα μας έχει μετατραπεί, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, από ηθικής και πνευματικής πλευράς, σε βούρκο. Σε χαβούζα. Δεν ωφελεί ούτε να στρουθοκαμηλίζουμε, ούτε να ειρωνευόμαστε και απαξιώνουμε εκείνους που διακηρύττουν ωμά την πικρή και δυσάρεστη στα ώτα μας αυτή αλήθεια.
Βεβαίως, όλα αυτά τα ανήκουστα, αδιανόητα, άκρως διαστροφικά που συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν , προετοιμάζονταν από πολλές δεκαετίες πριν , από μεθόδου και εκ συστήματος από τους κύκλους της ανομίας με την ένοχη ανοχή των κατά καιρούς εκκλησιαστικών διοικήσεων, ειδικά από το 74 και εντεύθεν.
Αφού άρχισαν να αποδομούν το ελληνοχριστιανικό υπόβαθρο της Παιδείας οι "φωταδιστές " των παλαιότερων εποχών με τους διάφορους "εκπαιδευτικούς ομίλους" και "εχπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις", (όποιος τολμήσει σήμερα να εκφρασθεί αρνητικά για τα συγκεκριμένα ταμπού με τα οποία εγκαινιάσθηκε το ξεχαρβάλωμα της παιδείας όχι μόνο ακούει τα εξ αμάξης αλλά και συγκεντρώνει τη μήνι των συγχρόνων νεοειδωλολατρών-υποστηρικτών τους που τους θεωρούν ινδάλματά τους, και τους έχουν θεοποιήσει...), μετά το 74 οι ιδεολογικοί τους επίγονοι ξεσάλωσαν εκμεταλλευόμενοι κατά τρόπο αισχρό το αντιδικτατορικό κλίμα της εποχής προκειμένου να πλήξουν τον ελληνοχριστιανικό χαρακτήρα και προσανατολισμό της Εθνικής μας παιδείας.
Ταυτόχρονα οι αλιβάνιστοι, αλειτούργητοι, ακοινώνητοι, φιλομασόνοι, υλόφρονες, μαρξιστές, διεθνιστές, "πολιτικά ορθοί" και έχοντες χαλαρή, εθιμική, ανύπαρκτη ή και εχθρική σχέση (κάποιοι από αυτούς) με την Εκκλησία και την εκκλησιαστική ζωή, πολιτικοί εξουσιαστές άρχισαν να ψηφίζουν ά-νομους νόμους -εκτρώματα , κατακουρελιάζοντας την Ορθόδοξη Πίστη, την πανανθρώπινη ηθική και το Σύνταγμα (αυτόματο διαζύγιο, άοπλη θητεία των αντιχρίστων και απάτριδων χιλιαστών, αποποινικοποίηση της μοιχείας, αποποινικοποίηση των αμβλώσεων) και σήμερα φθάσαμε στο οριακό αυτό σημείο. Να ψηφίζει το κοινοβούλιο-χαβούζα τη "νομιμοποίηση" της συμβίωσης των σοδομιτών και την αλλαγή φύλου από τα 15.... Και να προετοιμάζουν και την αναδοχή αθώων και ανεύθυνων παιδιών από τους σοδομίτες! Και να διδάσκεται στα σχολεία μας η ανωμαλία και η διαστροφή ως εναλλακτική μορφή της ανθρώπινης σεξουαλικότητας αλλά και (φρικτόν ειπείν!!!) και της οικογένειας!

Δεν προέκυψαν ξαφνικά όλα αυτά! Προέκυψαν κατά αναπόδραστη νομοτέλεια! Προέκυψαν με την αγαστή συνεργασία και σύμπραξη κυβερνώντων, Βουλής, διαβρωμένων από το δηλητήριο της "πολιτικής κορρεκτίλας" πανεπιστημιακών που λυμαίνονται τα ελληνικά πανεπιστήμια εδώ και δεκαετίες,των βρωμερών και δυσωδών ΜΜΕ και με την ένοχη ανοχή και σιωπή της διοικήσεως της Εκκλησίας της Ελλάδος (πάντα υπάρχουν και οι λαμπρές και φωτεινές εξαιρέσεις), του λεγόμενου "πνευματικού κόσμου π.χ. Ακαδημία Αθηνών), του νομικού κόσμου (πώς ανέχθηκαν και ανέχονται τη θέσπιση και εφαρμογή ά-νομων νόμων-υπονόμων οι εκπρόσωποί του;;;) και, κυρίως, ένεκα της ελλείψεως αντιδράσεως και αντιστάσεως ενός μεγάλου τμήματος του ελληνικού λαού, εν πολλοίς αδιαφόρου, πάσχοντος από δεν-μεμελισμό, ωχ-αδελφισμό, δέσμιο της υλοφροσύνης, στομαχοφροσύνης και ανιδανικισμού και αποχαυνωμένου από τα τηλεοπτικά και διαδικτυακά ναρκωτικά.
Είμαστε άξιοι των επιλογών μας!