.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Δήλωση Αποτειχίσεως από την Κρήτη

ΜΠΙΣΤΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Τίτου και της Κλεονικής, κάτοικος Πετροκεφαλίου Αγρότης κατ΄επάγγελμα, Αναγνώστης κατά το Λειτούργημα . 


ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ. 

Με αγάπη προς τον Θεό & τον Άνθρωπο. 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ (ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ & ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ) ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ 

Ου τα περί βίου (Αμαρτήματα) αλλά τα δημοσίως τελούμενα, δημοσίως και ελέγχονται ΘΕΜΑ: ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ Σύμφωνα με τον 15Ο Κανόνα της (Α-Β) Συνόδου 861-862μ.Χ. . 

Προχωρώ στην αποτείχιση και Διακοπής Μνημοσύνου πάντων όσων Μνυμονεύουν-Κοινωνούν και ακολουθούν τον Οικουμενικό πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο. 

(1ον) Στα παναιρετικά του Ανοίγματα προς την πιο Καταστροφική Αίρεση όλων των Αιώνων την (Παναίρεση του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας) και 

(2ον) Στις Άκρατες Βλασφημίες του κατά των Ιερών Κανόνων (Τείχη του Αίσχους), κατά των Αγίων Πατέρων των 7 & 2 Οικουμενικών Συνόδων (ότι αυτοί ευθύνονται για το Σχίσμα του 1054). 

Ποιούς βλασφημά και καταδικάζει; Τους Θείους Πατέρες που Συνοδικώς δια του Αγίου Πνεύματος Δογμάτισαν, και απάλλαξαν την Εκκλησία του Χριστού από πάμπολες Πλάνες & Αιρέσεις διατηρόντας Αλόβητον την Αγία και Αμόμητον Πίστη ημών των Ορθοδόξων Χριστιανών έως σήμερων. Προφασιζόμενος μια Στείρα Αγαπολογία προς τους Αιρετικούς (Συνανθρώπους) μας. Αλλά παράλληλα κυνηγά τους Ορθοδόξους Αδελφούς που του Αντιστέκονται και θέλουν να είναι Επόμενοι τοις Αγίοις Πατράσι. Προχωρεί λοιπόν στο Μιαρό του Έργο δικαιολογόντας αυτή τη Στείρα Αγαπολογία παραφράζοντας τα λόγια του ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ (ΙΝΑ ΠΑΝΤΕΣ ΕΝ ΩΣΙ) που όλη η Αρχιερατική Προσευχή βασίζεται εν τη Αλήθεια του Θεού Πατέρα, και σαν Θεός Λόγος ο ΚΥΡΙΟΣ εδίδαξε, και δια του Αγίου Πνεύματος οι Θείοι Απόστολοι Εκύριξαν και οι Άγιοι Πατέρες ΕΔΟΓΜΑΤΙΣΑΝ, να είμαστε όλοι ΕΝΑ εν τη ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι εν τα ψεύδη των Αιρέσεων. Και είναι Στείρα αυτή η Αγαπολογία γιατί καταργεί την 1η & Μεγαλύτερη Εντολή που έχει δύο Σκέλη (ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ) και (ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ). Καταργεί το 10 Σκελος με το να κηρύτει (γυμνή τη κεφαλή επ εκκλησίες) την Παναίρεση του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας, συμπροσευχόμενος με Αιρετικού και Αλόθρησκους : [Ολες οι Αιρέσεις (Αναδενδράδες) και οι πίστεις σώζουνε, κάθε μια έχει μέρος της Αλήθειας, Ιδιος θεός για όλες, το Κοράνιο είναι άγιο…..] Και καταργεί και 20 Σκέλος αυτής της 1ης και Μεγάλης Εντολής (Την αγάπη προς τον Συνάνθρωπο), γιατί αφήνει Αιρετικούς και Αλόθρησκους χωρίς να τους δείχνει την Οδό της Σωτηρίας της παρ ημών αποκεκαλημένης Αληθείας αφήνοντας τους στο σκότος και το Έρεβος της πλάνης και της αγνωσιάς τους. Και μέσα στο Π.Σ.Ε. αντί να προωθεί την Αλήθεια της Ορθοδοξίας ακολουθόντας τους προκατόχους του την έχει κάμει κουρέλι στα διάφορα Συνέδρια ανά την Υφύλιο του Π.Σ.Ε. ( Πουσάν Πόρτο Αλέγκρε κ.λ.π.) και έχει βάλει σκοπό να την υποτάξει κάτω από την παντόφλα του Πάπα. Προωθεί λοιπόν ένα νέο Παποκαισαριμό στην καθ΄υμάς Ανατολή βάνοντας στο περιθώριο τον Κύριο, Αγ. Αποστόλους & Πατέρες μετά των Οικ. Συνόδων όπως ο Πάπας και να επιβάλει τυφλή Υπακοή, στους Υφισταμένους του ανα την Υφήλιο,και αυτός ο Παποκαισαρισμός να μεταφέρετε από τις Συνόδους στους επισκόπους και να καθίσταντε αυτοί με την σειρά τουςΠαποκαίσαρες στις Περιφερειες τους. 

Ερχόμενος λοιπόν προ των Ευθυνών μου σαν Ορθόδοξος Χριστιανός κατ’ επίγνωση και Αλήθεια όχι κατ’ εφημισμόν , παρ όλη την αμαρτωλότητα μου, και αφού ο Θεός με αξίωσε από το 17ο Έτος της ζωής μου να έχω λάβει γνώση τα των Αγίων Αποστολικών & Οικουμενικών Συνόδων και των κανόνων που οι Άγιοι Απόστολοι και Πατέρες δια του Αγίου Πνεύματος, Δογματίσαντες Εθέσπισαν για την Αλήθεια του Δόγματος της Ορθοδοξίας πρέπον ήταν να είχα μιλήσει πρό πολλών ετών (2013), γιατί κατά τους Αγίους Πατέρες (και ζητιάνος να είσαι και ο τελευταίος της κοινωνίας, όταν κινδυνεύει η πίστις αφού γνωρίζεις πρέπει να μιλήσεις) και κατά τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά (ο γνωρίζων και σιωπών εντάσετε στο 3ο είδος της Αθεΐας), ελπίζοντας στον Κύριο (ποτέ δεν είναι αργά) ότι θα με συγχωρέσει. 

Προχωρώ σε περαιτέρω επεξήγηση λοιπόν της Αποτείχησης μου με ερωτήσεις αλλά και απαντήσεις κατά τους Αγ. Πατέρες. (1ον) Από την ανάλυψη της Πατριαρχίας του ο κ. κ. Βαρθολομαίος εκτός την προδοτική του στάση προς την Πατρίδα για την Επανάσταση και τους Ήρωες της Επανάστασης του 1821 αυτός ο (Εθνάρχης του Έθνους) συνέχισε την προδοτική δουλειά κατά της ορθοδοξίας ακολουθόντας τα Παναιρετικά Ανοίγματα των προκατόχων του Πατριαρχών όπως (Π.Σ.Ε., Συλείτουργα, Συμπροσευχές με Αλόθρησκους & Αιρετικούς). 

Ερωτ:Τι αναφαίρουν οι Αποστολικοί & Άγιοι Πατερικοί κανόνες δια των Συνόδων; Απαντ: Οπιοι εκ του πληρώματος της Oρθοδόξου Εκκλησίας, Συλειτουργούν και Συμπροσεύχοντε με Αιρετικούς & Aλόθρησκους, οι κληρικοί ΚΑΘΑΙΡΕΣΘΩ, οι Λαϊκοί ΑΦΟΡΙΖΕΣΘΩ (2ον) Εν Έτει 213 αν θυμάμαι καλά, μήνα Φεβρουάριο επισκεπτόμενος το ΑΓ. ΟΡΟΣ το άλλοτε (ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ) και κατά την πορεία του λόγου του άνοιξε τον οχετό της κολάσεως, κατηγορόντας τους Αγ. Πατέρες των 7 & Ζ Oικουμενικών Συνόδων ότι έπεσαν θύματα του αρχαικάκου όψεως που αυτοί ευθύνοντε για το ΣΧΙΣΜΑ του 1054 και το θράσος του συνεχίζει και τους καταδικάζει ότι τώρα βρίσκονται στα χέρια του Δικαιοκρίτου Θεού. 

Τότε έπρεπε η ιερά Επιστασία του Αγ.Όρους να τον βγάλει έξω από το Όρος και να του κόψει το Μνημόσυνο όπως παλαιότερα έκαναν οι προκάτοχοι τους επί Αθηναγόρα. Διστυχώς το ΑΓ. ΟΡΟΣ έχει ΑΛΩΘΕΙ σε ποσοστό 80% από τον Οικουμενισμό δια του Βαρθολομαίου. (3ον) Στην όπως την Ονόμασε την Σύνοδο του Κολυμπαρίου Αγία & Μεγάλη: Ούτε Αγία ήτανε ούτε μεγάλη:Δεν ήταν Μεγάλη ,γιατί οι περισσότερες αυτοκέφαλες εκκλησίες δεν έλαβαν μέρος. Και δεν ήταν Αγία αλλά ΛΥΣΤΡΙΚΗ: γιατί α) απεμπόλησε το οργανοτικό Σύστημα στην κατά παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας να Συγκαλείτε μια Οικουμενική Σύνοδος όλων τον Επισκόπων της Υφηλίου ,αλλα μόνο αντιπροσωπίες συμετήχαν. β) Δεν αναγνώρισε ως όφειλε την 8η & 9η Σύνοδο επί ΑΓ. Γρηγορίου του Παλαμά. γ) Προσκάλεσε Αιρετικούς Επισκόπους σαν παρατηρητές της Συνόδου και όχι για απολογία στις Αιρετικές τους Δοξασίες. δ) Επέβαλε την Ζηζιούλια Θεολογία, περί της απολύτου Κυριαρχίας του Θεού Πατέρα στα άλλα δύο πρόσωπα της ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ απορίπτοντας το Τριαδολογικό Δόγμα των Αγ. Πατέρων ότι υπάρχει αγάπη και αλληλοπεριχώρηση μεταξύ των Τριών Προσώπων της ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ. ε) Καταργεί την Μοναδικότητα Την Αγιότητα την Καθολικότητα & Αποστολικότητα της Ορθοδόξου παρ΄ημών Εκκλησίας με τις περίφημες Αναδενδράδες αναγνωρίζοντας και τις Αιρέσεις σαν Εκκλησίες που έχουν κ αυτές μέρος της Αλήθειας του Κυρίου και στ) Με την Βαπτισματική Θεολογία, καταργεί τα δυο ακροτελεύτια άρθρα του Συμβόλου της Πίστεως (βλέπε Αναφορές μου ε, στ). 

Όλα αυτά τα επέβαλε Δίκην Πάπα ο Νέος Παποκαίσαρας της Ανατολής στις Αντιπροσωπείες και δεχόμενες τα υπόγραψαν και στην συνέχεια αυτοί στους Επισκόπους διά του δήθεν (Συνοδικού Συστήματος) και αυτοί στον Λαό και όλα αυτά Δίκην Πάπα που κανονικά ο Λαός του Θεού έπρεπε να Επικυρώσει ή να Απορύψει τις αποφάσεις αυτής της ΛΥΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ. (4ον) Όλοι οι Επίσκοποι αποδέχτηκαν και υπέγραψαν αυτές τις αποφάσεις της ΛΥΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ Ένας να μην Αντιδράσει; (5ον) Άπαντες Αρχιερείς & Ιερείς επί Τσίπρα είσαστε (ομοθυμαδών και επι το αυτώ) για το Μισθολόγιο και καλά κάνετε, επίθεση εποχής κοβιτ με τις όποιες απειλές γιατί δεν είσαστε (ομοθυμαδών και επι τω αυτώ) να ομολογίσετε ΧΡΙΣΤΟ; Ξεχάσατε τα λόγια του στην ερώτηση για την φορολογία προς τον Καίσαρα με το νόμισμα του Κίνσου; [Απόδοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ] Εσείς και (τα του θεού) στον Καίσαρα τα παραχωρήσετε κάνοντας δαιμονική (Υπακοή) (Κατά το Συμφέρον Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ) Δεν ξέρετε οποιαδήποτε απόφαση του Καίσαρα εναντίον του Θεού και της Αγίας και Αμωμήτου ημών Πίστεως δεν κάνομε Υπακοή αλλά προτάσομε κατά τους Αγ.Πατέρες την Καλή και Αγία (ΑΝΥΠΑΚΟΗ); (6ον) Πότε στην Δισχιλιετή Ιστορία της εκκλησίας μας έκλεισαν οι ναοί και σε φοβερότερες μάλιστα Πανδημίες Λέπρα, Χολέρα, Πανούκλα, Φηματίωση… και δεν λιτανεύτηκαν οι Ιερές Εικόνες για να τελειωθεί το κακό; Τι διατάσουν οι Ιεροί Κανόνες για τους Επισκόπους που κλείνουν τους Ναούς; ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ!

Αλλά Κόρακας Κοράκου δεν βγάζει μάτι. 

(7ον) Πότε φορέθηκαν μάσκες μέσα στον καθαγιασμένο χώρο της εκκλησίας; Μήπως επί φυματίωσης που ήταν χειρότερη από τον κόβιτ; (8ον) Πότε προσκυνήθηκαν οι Άγιες Εικόνες με μάσκες και απολυμάνθηκαν με αντισυπτικά για προστασία των (Πιστών) από την (Φοβερή ασθένεια). (9ον) Πότε προσέρχοντο σε φοβερότερες ασθένειες οι πιστοί στο Άγιο Ποτήριο για να πάρουν την Θεία Κοινωνία με μάσκες; Και με τον φόβο όπως τον διασπείρατε στην ψυχή των Πιστών ότι μπορεί να κολήσουν και από την Αγία Λαβίδα παρόλο που βουτάτε στο άστεχτον Πύρ της Θεότητας (Σώμα & Αίμα Χριστού) και που ορισμένοι από σας μεταχειρίστηκαν πλαστικά κουταλάκια μιας χρήσεως; Τι διατάσουν οι Άγιοι Πατέρες δια των Ιερών Κανόνων σ’αυτές τις περιπτώσεις 7ον-8ον-9ον ; Για το 7ον & 8ον παραβίαση του 63ου κανόνα της Πενθέκτης Οικ. Συνόδου και ο 65ος Κανόνας της ΣΤ’ Οικουμενικής Συνόδου Διατάσει: 

Οι μέν κληρικοί ΚΑΘΑΙΡΕΣΘΩ, οι δέ Λαϊκοί ΑΦΟΡΙΖΕΣΘΩ. Όσο για τον 9ον οι Άγιοι Πατέρες με την καταφατική Θεολογία προσδιορίζουνε την μεταβολή του Άρτου και του Οίνου σε Σώμα και Αίμα Χριστού δια της ακτίστου ενέργειας της Θεότητος και η λαβίδα απολυμένεται μέσα στο Αστεκτον Πύρ της Θεότητος. Επιτίμια δεν καθορίζουν. Ο κύριος ας κάμει κατά τη Δίκαιη αυτού Κρίση. Μέσα στο Ναό του Θεού δεν κυκλοφορεί κανένας μολυσματικός ιος μόνο ο Υιός του Θεού όντας Ζωοποιός και όχι Θανατηφόρος και μολυσματικός. 

10ον) Το Πάσχα το Άγιον του 2021 πώς το καταντήσατε; Για μένα τότε ήταν που ξεχίλησε το ποτήρι που κανονικά πιο μπροστά έπρεπε πάρα πολύ νωρίτερα. Κατά Προτροπή του Πρώην Πνευματικού μου δεν έκαμα τότε Αποτείχηση αλλά Υπομονή που έχει και τα όρια της βλέποντας κάθε μέρα που περνά να κουρελιάζετε η Ορθοδοξία δεν αντέχω άλλο πλέον. ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ λοιπόν Πρώτη φορά στη ζωή μου άκουσα ότι ο ιός του κοβιτ 19 μεταδιδόταν ή κυκλοφορούσε με το χτύπημα της καμπάνας και ότι θα κυκλοφορούσε πάρα πολύς τις 12:05 μεταμεσονύχτια στις 2 Μαίου 2021 που ήταν η βραδυά της Αναστάσεως του Κυρίου. Φυσικά η μάνα Διοικούσα Εκκλησία σαν καλή μάνα για να προστατέψει τα παιδιά της να μην πάθουν κανένα κακό προτίμησε υπακούοντας τον Καίσαρα να Αναστήσει τον Κύριο 3 ώρες νωρίτερα, παραβιάζοντας μ’αυτόν τον τρόπο όχι μόνο την Ιερά Παράδωση της Οντως Αγίας του Θεού Εκκλησίας αλλά τους Αποστολικούς Κανόνες (7ος) και 20ος Αγίων Πατέρων Α’ Οικουμενικής Συνόδου και αν τύχει να συμπέσουν τις ίδιες ημέρες Εβραϊκό και Χριστιανικό Πάσχα το Χριστιανικό να μετατήθετε μια εβδομάδα Αργότερα ( και για να αποφύγω κάθε παραξήγηση εννοώ το Νομικόν φάσκα των Εβραίων) που αυτό δεν έγινε το Πασχα του 2021 να μετατεθεί 1 Εβδομάδα αργότερα.και μην μου πείτε θα ήταν αργά :γιατί άλλες χρονιές είναι στις 5 Μαΐου Πάσχα. 

Αλλά εσείς Υπακούοντας τον Καίσαρα (Η κακή Υπακοή) Επιβάλετε να Συνεορτάσομε την Ανάσταση του Κυρίου με τους Εβραίους που τον Σταύρωσαν με την Ιδρυτική Διακύρηξη των Ιλλουμινάτι (Ανταμ. Βαϊτσχαουπτ 1 Μαΐου 1776 ) και τα εγκαίνια της εκκλησίας του ΣΑΤΑΝΑ στην Αμερική από τον Αντον Σάντοζ λα Βεϊ 1η Μαϊου 1966 αν θυμούμε καλά Μια χαρά Προωθήτε τον Οικουμενισμό και την Πανθρησκεία μαζί με τον Καίσαρα στον Λαό που αφήσατε Ακατήχητο & ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟ. 

Και τα Επιτίμια Εδώ Ξέρετε ποια είναι; (11ον )Η συμπροσευχή του Αρχιεπισκόπου Ευγενίου με τον Πάπα πριν την Ανάλυψη των Αρχιεπισκόπικών του Καθηκόντων (Αρχιεπισκοπή Κρήτης). ΚΑΙ Το (12ον ) ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ : Η Συναίνεση, ίσως και η Παρότρινση από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο να βαφτίσει στην Ελλάδα της πλήρους Διαστροφής και Σοδομιτικής Ανωμαλίας Ζευγαριού τα Υιοθετημένα Τεκνα. Δεν υπαινύσομαι τίποτα για τα Αθώα παιδάκια. Αλλά για την Υπερηφάνεια και την προβολή της Ανωμαλίας. Εδώ εκτός τα Επιτίμια των Ιερών Κανόνων , Ξέρε ποιο άλλο Επιτίμιο κρέμετε σαν Δαμόκληος ,Σπάθη, γιατί υπήρξε αποδοχή από την Διοικούσα Εκκλ. ΤΟ ΕΠΙΤΙΜΙΟ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ. Από όλα λοιπόν τα παραπάνω συμπέρασμα βγαίνει ότι επαληθεύονται και σε σας. 1ον Τα λόγια του Κυρίου. Εγώ ημί ο ποιμήν ο καλός… Ο μισθοτός ποιμήν βλέπων τον λύκο φεύγει οτί μισθοτός ην και ο λύκος αρπάζει τα πρόβατα. Εσείς μαζί με το Βαρθολομαίο όχι μόνο δεν φεύγετε αλλά μας οδηγείτε και στο στόμα του λύκου. (Οικουμενισμός, Πανθρησκ.Ν.Τ.Π.) 2ον Τα λόγια του Απ. Παύλου Προσέχετε γιατί όταν θα φύγω αναστήσονται λύκοι βαρείς και προβατόσχημοι. μη φειδόμενοι του Ποιμνίου. Καθίσταντε λοιπόν οι Σύγχρονοι Ποιμένες αφού έχουν τυφλά χειραγογηθεί από τον Οικουμενισμό, την ΠανΑίρεση της Πανθρησκείας ,την Ν.Τ.Π. Λύκοι Βαρείς μη ενδιαφερόμενοι για το ποίμνιο του Κυρίου. Και κατά το Αγιογραφικό Τυφλοί, Οδηγοί Τυφλών αμφότεροι εις βόθηνον πεσούνται. Επιθυμώ λοιπόν παρ’ότι ελάχιστος των Συνανθρώπων μου υπάρχω, με τα όποια μου αμαρτήματα τα καθ’ εκάστην ημέρα τελούμενα ενώποιον του Κυρίου μου και των Συνανθρώπων μου να ακολουθήσω την γραμμή των Αγ.Πατέρων γιατί δεν μπορώ να παραβλέψω την Αποκεκαλημένη Αλήθεια της Αγίας & Αμωμήτου ημών Πίστεως, που είναι ο ίδιος ο ΚΥΡΙΟΣ. 

Τελειώνοντας, θα αναφαιρθώ και πάλι στην 1η και μεγαλύτερη ΕΝΤΟΛΗ (Αγάπη προς το Θεό) και (Αγάπη προς τον Συνάνθρωπο) Όλα όσα προεγράφησαν ήταν για την Αγάπη προς τον ΘΕΟ. Τώρα όσα θα ακολουθήσουν θα είναι για την Αγάπη προς τον Συνάνθρωπο. Τα πιο πάνω γραφόμενα τα κάνω γνωστά που τίποτα δεν είναι δικό μου αλλά των Αγίων Πατέρων των δια του Αγίου Πνεύματος Δογματίσαντες. Γιατί το να γνωρίζω ότι, τέλος πάντων γνωρίζω και να μην το γνωστοποιώ και να αφήνω τον Συνάνθρωπο στο σκότος της αγνοίας του αυτό Αγάπη δεν είναι. Και πέραν της λειτουργικής Ζωής που αποτειχίζω υμάς, δεν θα αρνηθώ την βοήθεια μου σε κανέναν συνάνθρωπο που θα μου τη ζητήσει. Ακόμα και Ανάγκη να παραστεί και την ζωή μου θα θυσιάσω όπως και για τον ΧΡΙΣΤΟ. Περιμένω λοιπόν πατέρες και αδελφοί την Μετάνοια σας δια της Ομολογίας σας προς την Αγία και Αμωμήτον Πίστη μπροστά στο Λαό του Θεού ινά ομοθυμάδων εν Αγάπη και Αλήθεια και επι τω αυτώ Λατρεύσωμε τον ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ που σ’ αυτόν ανοίκει ή ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. Εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί πρέπει να Αγαπάμε εν τη Αλήθεια & να Αληθεύομε εν τη Αγάπη. 
ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΟ ΔΟΞΑ 

Μετά Τιμής Μπισταγιαννάκης Αριστείδης 
Τηλ.: 6939940976 6907398565 MAIl: arismpist@gmail.com