.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΥΠΕΡΚΟΡΥΦΑΙΟ - Α π ό δ ε ι ξ η, ότι η πανδημία σ χ ε δ ι ά σ θ η κ ε ΜΕ ΣΚΟΠΟ..... ( Γιά όσους θέλουν νά ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ σέ ΒΑΘΟΣ!... )


H Marion Koopmans είναι ιολόγος από την ολλανδική κυβέρνηση, που εργάστηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και στο διαβόητο βιολογικό εργαστήριο της Γουχάν. 

Δήλωσε στην εθνική τηλεόραση ότι εδώ και αρκετά χρόνια ο 'Π.Ο.Υ.' έχει ένα σχέδιο για 10 χρόνια πανδημιών, από το 2020 έως το 2030.


Το ότι ο ΠΟΥ προγνώριζε σχετικά με την πρώτη πανδημία είναι προφανές από το γεγονός ότι λίγους μήνες πριν από το ξέσπασμα, έδωσε εντολή στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να προετοιμαστούν για ένα επικείμενο ξέσπασμα ενός αναπνευστικού παθογόνου. 

Πώς θα μπορούσε ο ΠΟΥ να γνωρίζει ότι μια πανδημία θα ξεκινήσει μέσα σε λίγους μήνες; Ήξεραν ακόμη και τι είδους ασθένεια θα ήταν! Σύμφωνα με την ιολόγο του ΠΟΥ Koopmans, είναι ένα σχέδιο που είχαν εδώ και πολλά χρόνια... «Αυτή είναι η πρώτη πανδημία», πρόσθεσε.

Ακούστε την στο παρακάτω βίντεο και δείτε συντριπτικά στοιχεία ότι η πανδημία ήταν πράγματι προγραμματισμένη...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ "THE PLAN" (ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ)

(διάρκεια 31:06, εντός του συνδέσμου)
Δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες, γιατροί, δικηγόροι και άλλοι ειδικοί λένε ότι η πανδημία ήταν προγραμματισμένη

(φωτό: Οι ιδρυτικοί ιατρικοί εμπειρογνώμονες από την World Doctors Alliance)

Σε όλον τον κόσμο, εκατομμύρια επαγγελματίες υγείας, δικηγόροι, ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, εμπειρογνώμονες ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλοι επαγγελματίες δηλώνουν ότι η πανδημία COVID-19 (https://stopworldcontrol.com/category/covid/) δεν ήταν φυσικό γεγονός, αλλά οργανωμένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μεταξύ αυτών των κορυφαίων εμπειρογνωμόνων παγκοσμίως είναι βραβευμένοι με Νόμπελ επιστήμονες, πρώην στρατηγοί από τον στρατό των ΗΠΑ, βραβευμένοι δημοσιογράφοι ειδήσεων, παγκοσμίου φήμης αρχιεπίσκοποι, εμπειρογνώμονες από το CDC, ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, ακόμη και πρόεδροι από μεγάλα έθνη όπως ο πρόεδρος Μπολσονάρου από τη Βραζιλία και ο πρόεδρος Τραμπ από τις ΗΠΑ.

Εδώ είναι μόνο μερικοί από τους αμέτρητους κορυφαίους παγκόσμιους εμπειρογνώμονες που όλοι δηλώνουν δημόσια ότι η πανδημία είναι ένα οργανωμένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας:

(φωτογραφίες)

1) ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ VIGANO - ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

2) ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ FLYNN - ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

3) ΔΡ MALONE - ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ MRNA

4) ΒΙΟΦΥΣΙΚΟΣ KALCKER - ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΙΟΦΥΣΙΚΟΣ

5) ΔΡ COLEMAN - # 1 ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

6) ΔΡ ZELENKO - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ

ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΙ...

Το World Freedom Directory (https://stopworldcontrol.com/map/) περιέχει πάνω από 850 οργανισμούς στον τομέα του δικαίου, της υγειονομικής περίθαλψης, των οικονομικών, της δημοσιογραφίας, των επιχειρήσεων και του ακτιβισμού που όλοι λένε ότι η πανδημία ήταν ενορχηστρωμένη.

(φωτό: America's Frontline Doctors)

Οι Γιατροί Πρώτης Γραμμής της Αμερικής (https://stopworldcontrol.com/gold/) είναι ο μεγαλύτερος ιατρικός οργανισμός στις ΗΠΑ, με πάνω από ένα εκατομμύριο μέλη, συμπεριλαμβανομένων αρκετών κορυφαίων ιατρών σε εθνικό επίπεδο που λένε ότι η πανδημία ήταν προγραμματισμένη. Κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής για τον Covid (https://globalcovidsummit.org/news/declaration-iv-restore-scientific-integrity), 17.000 ιατροί και επιστήμονες έκαναν την ακόλουθη δημόσια δήλωση:

Εμείς, οι ιατροί και οι ιατρικοί επιστήμονες του κόσμου, ενωμένοι μέσω της πίστης μας στον όρκο του Ιπποκράτη, αναγνωρίζουμε ότι οι καταστροφικές πολιτικές δημόσιας υγείας COVID-19 που επιβάλλονται στους ιατρούς και τους ασθενείς μας είναι το αποκορύφωμα μιας διεφθαρμένης ιατρικής συμμαχίας φαρμακευτικών, ασφαλιστικών και υγειονομικών ιδρυμάτων, μαζί με τα οικονομικά καταπιστεύματα που τα ελέγχουν. 

Έχουν διεισδύσει στο ιατρικό μας σύστημα σε κάθε επίπεδο και προστατεύονται και υποστηρίζονται από μια παράλληλη συμμαχία μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών, μέσων ενημέρωσης, ακαδημαϊκών και κυβερνητικών υπηρεσιών που έχουν επωφεληθεί από αυτή την ενορχηστρωμένη καταστροφή.

Η Διακήρυξη του Great Barrington (https://gbdeclaration.org/) υπογράφηκε από σχεδόν ένα εκατομμύριο επιδημιολόγους μολυσματικών ασθενειών και επιστήμονες δημόσιας υγείας. Αυτή η ιστορική διακήρυξη αποκάλυψε την ανείπωτη καταστροφή που προκλήθηκε από τα παράνομα, αντιεπιστημονικά και δυστοπικά μέτρα που επιβλήθηκαν στον παγκόσμιο πληθυσμό από χρηματοπιστωτικές οντότητες που ελέγχουν κυβερνήσεις, Big Tech, μέσα ενημέρωσης και οργανισμούς υγείας.

Αρκετοί από τους επιστήμονες υψηλότερου επιπέδου στον κόσμο έχουν προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για αυτή την εγκληματική επιχείρηση.

Δύο κορυφαία παραδείγματα είναι ο πιο δημοσιευμένος καρδιολόγος στον κόσμο, ο καθηγητής Peter McCullough από τις ΗΠΑ και ο καθηγητής γνωστός ως ο "Rockstar της Επιστήμης" Δόκτωρ Didier Raoult από τη Γαλλία, ο οποίος είναι η #1 αυθεντία στον κόσμο για τις μολυσματικές ασθένειες.

(φωτό: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΡ MCCULLOUGH - # 1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

& ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΡ RAOULT - # 1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ)

Η διεθνής ομάδα, Doctors for Covid Ethics (https://doctors4covidethics.org/doctors-for-covid-ethics-signatories/), συνδέει χιλιάδες ιατρικούς εμπειρογνώμονες, όπως ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, Δρ Michael Yeadon, οι οποίοι λένε ότι η πανδημία είναι μια εγκληματική επιχείρηση που ενορχηστρώνεται από ισχυρές χρηματοπιστωτικές οντότητες. 

Η Παγκόσμια Συμμαχία Ιατρών (World Doctors Alliance https://worlddoctorsalliance.com/) δικτυώνει πάνω από εκατό χιλιάδες επαγγελματίες υγείας, καθώς και πολυάριθμους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

(βίντεο: διάρκεια 17:12, Ο Δρ. HEIKO SCHÖNING παρουσιάζει την WORLD DOCTORS ALLIANCE στο Βερολίνο)

Η Παγκόσμια Συμμαχία Ελευθερίας (World Freedom Alliance) (https://worldfreedomalliance.org/) ενώνει χιλιάδες δικηγόρους, ακαδημαϊκούς, πολιτικούς και άλλους επαγγελματίες και η COMUSAV (https://comusav.com/en/) συνεργάζεται με περισσότερους από 20.000 γιατρούς σε περισσότερες από 20 χώρες.

(βίντεο: Παγκόσμια Συμμαχία Ελευθερίας - Στοκχόλμη, διάρκεια 49:34)

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας (https://worldcouncilforhealth.org/) στοχεύει να αντικαταστήσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, καθώς επιβεβαιώνει επίσης ότι η πανδημία ήταν μια σχολαστικά ενορχηστρωμένη εγκληματική επιχείρηση. Συνεργάζονται με περισσότερους από 170 άλλους οργανισμούς.

Εκατοντάδες εθνικοί ιατρικοί οργανισμοί

Από τους προαναφερθέντες διεθνείς οργανισμούς, υπάρχουν εκατοντάδες ακόμη εθνικοί οργανισμοί, ένας, όπως οι "Γιατροί για την Αλήθεια" στην Ισπανία, όπου 600+ γιατροί έκαναν την ακόλουθη δημόσια δήλωση:

«Η COVID-19 είναι μια ψευδής πανδημία που δημιουργήθηκε για πολιτικούς σκοπούς. Αυτή είναι μια παγκόσμια δικτατορία με μια υγειονομική δικαιολογία. Καλούμε τους γιατρούς, τα μέσα ενημέρωσης και τις πολιτικές αρχές να σταματήσουν αυτή την εγκληματική επιχείρηση διαδίδοντας την αλήθεια». (2)

Μια ομάδα 2500+ ιατρών στη Γερμανία που ονομάζεται «Aertze for Aufklarung»(https://www.aerzte-fuer-aufklaerung.de/), η οποία υποστηρίζεται από περισσότερους από 20.000 επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, επιστημόνων, δασκάλων κ.λπ., δήλωσε κατά τη διάρκεια εθνικής συνέντευξης τύπου: (1)

«Ο πανικός του κορωνοϊού είναι ένα παιχνίδι. Είναι απάτη. Μια απάτη. Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε στη μέση ενός παγκόσμιου εγκλήματος».

Όλες αυτές οι οργανώσεις υποστηρίζονται από τη διεθνή ομάδα Αστυνομία για την Ελευθερία (https://policeforfreedom.org/), η οποία έχει τηρήσει την ίδια εγκληματική ατζέντα και αντιτίθεται στην παράνομη τυραννία που επιβάλλεται στους ανθρώπους του κόσμου από ποινικοποιημένες αστυνομικές δυνάμεις που εξυπηρετούν διεφθαρμένες οντότητες και όχι τον λαό.

(βίντεο: Αστυνομία για την Ελευθερία, διάρκεια 5:04)

Στην πραγματικότητα, εκατοντάδες εκατομμύρια μορφωμένοι, εξαιρετικά έξυπνοι άνθρωποι παγκοσμίως στέκονται μαζί με ένα μήνυμα προς την ανθρωπότητα ότι η πανδημία covid δεν ήταν φυσική. Ήταν μια προγραμματισμένη επιχείρηση με εγκληματικό σκοπό.

Οι ένοχοι είναι ισχυρές χρηματοπιστωτικές οντότητες που κατέχουν τα περισσότερα χρήματα παγκοσμίως και χρησιμοποιούν τους απεριόριστους οικονομικούς πόρους τους για να ελέγχουν κυβερνήσεις, οργανισμούς υγείας και μέσα ενημέρωσης.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από κορυφαίους εμπειρογνώμονες από τα Ηνωμένα Έθνη και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (https://stopworldcontrol.com/who), καθώς και εμπειρογνώμονες από τον αμερικανικό και βρετανικό στρατό, έναν εσωτερικό από τις βρετανικές οικονομικές ελίτ και τις βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών (https://stopworldcontrol.com/british) και έναν πρώην σύμβουλο της κυβερνητικής υπηρεσίας υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Όλοι αυτοί οι εμπειρογνώμονες κατέθεσαν ενώπιον 11 διεθνών δικηγόρων και ενός δικαστή, κατά τη διάρκεια μιας ιστορικής κατάθεσης στο Σώμα των Ενόρκων (https://stopworldcontrol.com/jury), ότι υπάρχει πράγματι μια εγκληματική ατζέντα για την υποβολή της ανθρωπότητας στον ολοκληρωτικό έλεγχο των ομάδων οικονομικών συμφερόντων. Αυτοί οι τύραννοι ενορχηστρώνουν τις παγκόσμιες κρίσεις προκειμένου να δημιουργήσουν μια δικαιολογία για την εγκατάσταση νέων συστημάτων ολοκληρωτικού ελέγχου, όπως τα αποτελέσματα κοινωνικής πιστοληπτικής ικανότητας, τα συστήματα επιτήρησης, τα διαβατήρια εμβολίων, τα ψηφιακά νομίσματα και άλλα δυστοπικά συστήματα ελέγχου.

Κατεβάστε αυτό το δωρεάν έγγραφο PDF που συνοψίζει τις μαρτυρίες εμπειρογνωμόνων που αποκαλύπτουν την ατζέντα για παγκόσμια κυριαρχία, υπό το πρόσχημα διεθνών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. (https://stopworldcontrol.com/downloads/en/vaccines/vaccinereport.pdf)

Ο Reiner Fuellmich (https://stopworldcontrol.com/fuellmich) έχει 28ετή ιστορία σε επιτυχημένες αγωγές μεγάλων δόλιων εταιρειών όπως η Volkswagen και η Deutsche Bank. Σε αυτή την κατάθεση, πήρε συνέντευξη από περισσότερους από 200 εμπειρογνώμονες από κάθε τομέα της επιστήμης. Αυτοί οι επιστήμονες παρουσιάζουνπληθώρα στοιχείων (https://stopworldcontrol.com/fuellmich) ότι η πανδημία είναι μια σειρά εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Ο Δρ Fuellmich εξηγεί ότι οι ίδιες οντότητες που ήταν πίσω από τους δύο παγκόσμιους πολέμους βρίσκονται πίσω από αυτή την επίθεση κατά της ανθρωπότητας.

(βίντεο: Reiner Fuellmich, διάρκεια 22:46)

Εκατοντάδες πρακτορεία ειδήσεων λένε ότι η πανδημία ήταν προγραμματισμένη

Χιλιάδες πρακτορεία ειδήσεων σε όλο τον κόσμο, που δεν ανήκουν ή δεν ελέγχονται από τις οικονομικές ελίτ, αναφέρουν ταυτόχρονα στοιχεία που δείχνουν τη σχεδιαζόμενη πανδημία. Για παράδειγμα, στις ΗΠΑ, One America News, NewsMax, Epoch Times, HighWire, Natural News, The Defender, InfoWars, Life Site News, Mercola, FrankSpeech, Project Veritas, Rotter News, The Gateway Pundit, The Last American Vagabond, The Vigilant Citizen, WantToKnow, Vaccine Impact, Technocracy News, Red Voice Media, Prepare for Change, Pandemic News, Open Secrets, Judicial Watch, Health Impact News, Η Health Choice και εκατοντάδες άλλοι μιλούν ανοιχτά - μόνο στην Αμερική! Παγκοσμίως, ο αριθμός των πρακτορείων ειδήσεων που αναφέρουν τη σχεδιαζόμενη πανδημία ανέρχεται σε εκατοντάδες.

Το ακόλουθο newsflash από το One Americas News
παρουσιάζει τον αιχμηρό ρεπόρτερ τους, Pearson Sharp: (βίντεο: 7:58)

Δικαστήριο στο Περού αποφαίνεται ότι η πανδημία δημιουργείται από τις οικονομικές ελίτ

Δικαστήριο στο Περού αποφάνθηκε ότι ο COVID-19 δημιουργήθηκε από οικονομικές ελίτ. Κατονόμασαν συγκεκριμένα τους εγκληματίες δισεκατομμυριούχους Μπιλ Γκέιτς, Ροκφέλερ και Τζορτζ Σόρος. Αυτό αναφέρθηκε από τη διάσημη δημοσιογράφο Veronica Russia στο Canal 26, έναν από τους κύριους ειδησεογραφικούς σταθμούς της Αργεντινής. (βίντεο: 3:58)

Παγκοσμίως, υπάρχουν εκατοντάδες περισσότερα πρακτορεία ειδήσεων που έχουν κάνει ρεπορτάζ για την προγραμματισμένη πανδημία. Μπορείτε να τα βρείτε όλα στον Παγκόσμιο Κατάλογο Ελευθερίας μας (https://stopworldcontrol.com/map).

Είναι αυτό μια θεωρία συνωμοσίας;

Η ιστορία μας δείχνει ξεκάθαρα ότι πάντα υπήρχαν δυνάμεις που λαχταρούσαν την παγκόσμια κυριαρχία (https://stopworldcontrol.com/domination). Υπήρξαν πολλές παγκόσμιες αυτοκρατορίες, όλες με την επιθυμία να υποτάξουν την ανθρωπότητα στον πλήρη έλεγχό τους: η Κινεζική Αυτοκρατορία, η Ελληνική Αυτοκρατορία, η Βρετανική Αυτοκρατορία, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και η Ισπανική Αυτοκρατορία είναι μόνο μερικά παραδείγματα.

Με κάποιο τρόπο, τα ποινικοποιημένα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης κατάφεραν να πείσουν τον κόσμο ότι όλα αυτά είναι μια «θεωρία συνωμοσίας». Αλλά κάποιος πρέπει να αποσυνδεθεί σοβαρά από την πραγματικότητα για να απορρίψει την παγκόσμια ιστορία ως θεωρία συνωμοσίας. Η επιθυμία να κυβερνηθεί ο κόσμος υπήρξε ένα κοινό θέμα σε όλη την ανθρώπινη ύπαρξη. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Η μόνη διαφορά σήμερα είναι ότι αυτές οι δυνάμεις χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους για να επιτύχουν το στόχο τους. Η Έκθεσή μας για την Παγκόσμια Κυριαρχία (https://stopworldcontrol.com/domination) προσδιορίζει και εξηγεί σε βάθος τις σημερινές δυνάμεις και τα σχέδιά τους να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο κάθε πτυχής της ανθρώπινης ζωής στη Γη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Παρακάτω θα βρείτε αρκετά γεγονότα που δείχνουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η πανδημία ήταν σχεδιασμένη. Παρακαλώ εξετάστε αυτά τα στοιχεία με ειλικρίνεια.

Εκατομμύρια κιτ τεστ COVID-19 πωλήθηκαν το 2017 και το 2018

Η νέα νόσος COVID-19 εμφανίστηκε στην Κίνα προς τα τέλη του 2019. Γι 'αυτό ονομάστηκε COVID-19, το οποίο είναι ακρωνύμιο για το Corona Virus Disease 2019. Τα δεδομένα από την World Integrated Trade Solution, ωστόσο, δείχνουν κάτι εκπληκτικό:

Το 2017 και το 2018, εκατοντάδες εκατομμύρια κιτ δοκιμών COVID-19 διανεμήθηκαν παγκοσμίως.

Αυτά τα μπερδεμένα δεδομένα ανακαλύφθηκαν από κάποιον στις 5 Σεπτεμβρίου 2020, ο οποίος τα δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έγινε viral σε όλο τον κόσμο. Την επόμενη μέρα, στις 6 Σεπτεμβρίου, το WITS άλλαξε ξαφνικά την αρχική ετικέτα «COVID-19» στον αόριστο όρο «Medical Test Kits». Αλλά η συγκάλυψή τους ήρθε πολύ αργά: αυτές οι κρίσιμες πληροφορίες αποκαλύφθηκαν και αποκαλύπτονται από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να κατεβάσετε ένα PDF (https://stopworldcontrol.com/2017-covid19-testkits.pdf) που δείχνει τα αρχικά δεδομένα αυτού του ιστότοπου. Υπάρχει επίσης μια αρχειοθετημένη έκδοση του ιστότοπου (https://web.archive.org/web/20220608210121if_/https://web.archive.org/web/20200905210427if_/https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215), πριν αλλάξει.
Μια μέθοδος δοκιμών COVID-2015 του 19 επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2020

To 2015 ο Richard A. Rothschild, δικηγόρος από το Λονδίνο, εφηύρε μια μέθοδο ανίχνευσης ιών, η οποία αργότερα ονομάστηκε "System and Method for Testing for COVID-19". Αν και αναπτύχθηκε το 2015, η ημερομηνία κυκλοφορίας αυτού του τεστ COVID-19 ορίστηκε στο έτος 2020! (https://patents.google.com/patent/US20200279585A1/en) Πώς θα μπορούσε αυτός ο δικηγόρος να γνωρίζει το 2015 ότι το 2020 θα χτυπήσει μια πανδημία, όπου η μέθοδος δοκιμής του θα ήταν χρήσιμη;

(σχετικό έγγραφο)

Ταινία από το 2006 απεικόνισε μια πανδημία το έτος 2020

(αφίσα της ταινίας "V for Vendetta")

Γίνεται ακόμα πιο περίεργο, καθώς βλέπουμε την ταινία "V for Vendetta" που κυκλοφόρησε το 2006. Αυτή η ταινία δήλωσε ότι ήταν «ένα ασυμβίβαστο όραμα για το μέλλον» και απεικόνισε μια πανδημία που οδηγεί σε παγκόσμια τυραννία.

Η χρονιά της ταινίας τοποθετήθηκε στο... 2020!

Το θέμα της ταινίας είναι ο αγώνας για την ελευθερία, από τους ανθρώπους που καταπιέζονται από τυράννους, οι οποίοι χρησιμοποιούν την πανδημία ως δικαιολογία για να αρπάξουν όλα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες από τους ανθρώπους. Ακριβώς αυτό που είδαμε το 2020...

Τραγούδι από το 2013 προέβλεψε την πανδημία του κορωνοϊού του 2020

Η επόμενη πληροφορία είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γιατί δείχνει πόσες πληροφορίες είναι διαθέσιμες, για όσους τολμούν να κάνουν την έρευνα. Το 2013, ένας μουσικός καλλιτέχνης με το περίεργο όνομα Dr. Creep έγραψε ένα ραπ τραγούδι (https://genius.com/Dr-creep-pandemic-lyrics) που ονομάζεται PANDEMIC. Τίποτα το ιδιαίτερο σε αυτό, αν δεν ήταν ότι ένας από τους στίχους του λέει: (6)

«Το 2020 σε συνδυασμό με τον κορωνοϊό, τα σώματα στοιβάζονται».

Πώς είναι δυνατόν το 2013 αυτός ο καλλιτέχνης να μπορούσε να προβλέψει με ακρίβεια μια πανδημία κορωνοϊού που θα συμβεί το ακριβές έτος 2020; Ο καλλιτέχνης έδωσε την ακόλουθη εξήγηση:
«Έκανα έρευνα το 2012 και διάβασα τις λεγόμενες «θεωρίες συνωμοσίας». Ξέρετε, αυτές τις έρευνες τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θέλουν να εξετάσουμε. Σύμφωνα με αυτές τις θεωρίες, οι πανδημίες ήταν βέβαιο ότι θα συνέβαιναν τη δεκαετία 2020 - 2030. Έτσι έγραψα το τραγούδι Pandemic γι' αυτό».


Το 2017, ο Fauci εγγυήθηκε μια πανδημία μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Το 2017, ο Άντονι Φάουτσι έκανε μια πολύ περίεργη πρόβλεψη, με μια ακόμη πιο παράξενη βεβαιότητα. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, ο Φάουτσι εγγυήθηκε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του προέδρου Τραμπ, θα συμβεί σίγουρα ένα αιφνιδιαστικό ξέσπασμα μολυσματικής νόσου. Να τι είπε: (3)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρξει πρόκληση για την επερχόμενη διοίκηση στην αρένα των μολυσματικών ασθενειών.

Θα υπάρξει ένα ξέσπασμα έκπληξη.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό κανενός γι 'αυτό.

Πώς θα μπορούσε ο Φάουτσι να εγγυηθεί ένα αιφνιδιαστικό ξέσπασμα κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας της κυβέρνησης Τραμπ; Τι ήξερε ότι δεν γνωρίζουμε;

«Τα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρξει ένα ξέσπασμα έκπληξη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό κανενός γι' αυτό». - ΑΝΤΟΝΙ ΦΑΟΥΤΣΙ

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέητς εγγυήθηκαν μια επικείμενη παγκόσμια πανδημία

Το 2018, ο Μπιλ Γκέητς (https://stopworldcontrol.com/gates/) ανακοίνωσε δημοσίως ότι μια παγκόσμια πανδημία ήταν καθ' οδόν που θα μπορούσε να εξαλείψει 30 εκατομμύρια ανθρώπους. Είπε ότι αυτό θα συμβεί τα επόμενα χρόνια. (4) Η Μελίντα Γκέητς πρόσθεσε ότι ένας τεχνητός ιός είναι η μεγαλύτερη απειλή της ανθρωπότητας και επίσης διαβεβαίωσε ότι αυτό θα χτυπήσει την ανθρωπότητα τα επόμενα χρόνια. (5) Αφήστε την επιλογή των λέξεων να αντηχήσει στο μυαλό σας για μια στιγμή...

«Μια παγκόσμια πανδημία είναι καθ' οδόν. Ένας ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΙΟΣ είναι η μεγαλύτερη απειλή της ανθρωπότητας.
Αυτό θα συμβεί τα επόμενα χρόνια». - ΜΠΙΛ ΚΑΙ ΜΕΛΙΝΤΑ ΓΚΕΗΤΣ

Εξάσκηση για μια πανδημία

Ο Μπίλ Γκέητς είναι ο νούμερο ένα έμπορος εμβολίων στον κόσμο, ο οποίος έχει διπλασιάσει την περιουσία του των 50 δισεκατομμυρίων δολλαρίων σε πάνω από 100 δισεκατομμύρια απλώς διακινώντας εμβόλια σε όλο τον κόσμο. Είπε ότι αυτή ήταν η «καλύτερη επιχειρηματική επένδυση» που έκανε ποτέ. Λίγους μήνες πριν από το ξέσπασμα, ο Μπιλ Γκέητς διοργάνωσε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη που ονομάζεται Event 201. Μαντέψτε τι ήταν η εκδήλωση; Ήταν μια «άσκηση πανδημίας κορωνοϊού». Ναι, καλά διαβάσατε: Ο Μπιλ Γκέητς οργάνωσε μια άσκηση πανδημίας κορονοϊού, λίγο πριν συμβεί η πανδημία του κορωνοϊού! 
Ο Μπιλ Γκέητς δημιούργησε μια εκδήλωση πρακτικής εξάσκησης για μια παγκόσμια πανδημία κορωνοϊού, λίγο πριν συμβεί μια παγκόσμια πανδημία κορωναϊού.

Ενθουσιασμός για την πώληση εμβολίων το επόμενο έτος

Μετά από αυτή την «άσκηση για μια πανδημία κορωνοϊού», ο Μπιλ Γκέιτς έγραψε στο Twitter:

(tweet)

Σκεφθείτε το:

1) Ο νούμερο 1 έμπορος εμβολίων στον κόσμο εγγυάται ότι θα συμβεί μια παγκόσμια πανδημία τα επόμενα χρόνια και η σύζυγός του λέει ότι όλοι πρέπει να φοβόμαστε έναν κατασκευασμένο ιό που είναι «καθ' οδόν».

2) Στη συνέχεια, οργανώνουν μια άσκηση για μια επικείμενη παγκόσμια πανδημία και λένε ότι τα εμβόλια θα είναι η μόνη λύση.

3) Επόμενο... Ο Μπιλ Γκέιτς τουιτάρει πόσο ενθουσιασμένος είναι για την πώληση εμβολίων το επόμενο έτος. Αμέσως μετά, ξεσπά η ανακοινωθείσα πανδημία.

4) Και πράγματι, τη στιγμή που χτύπησε η πανδημία, ο Μπιλ Γκέητς διακήρυξε ότι η μόνη λύση για την ανθρωπότητα είναι να αγοράσει τα εμβόλιά του...

Ένα σχέδιο για την πανδημία του κορονοϊού δημοσιεύθηκε μήνες πριν από την πανδημία του κορονοϊού

Λίγους μήνες πριν χτυπήσει η πανδημία του κοροναϊού, η αυστραλιανή κυβέρνηση κυκλοφόρησε έναν οδηγό για το πώς να διαχειριστείτε μια... Πανδημία κορωνοϊού! Πώς θα μπορούσαν να το γνωρίζουν αυτό; Περιγράφει όλα όσα είδαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας... γραμμένο μήνες πριν συμβεί.

(έγγραφο)

«Ετοιμαστείτε τώρα, για μια παγκόσμια πανδημία κορωνοϊού»

Τον Σεπτέμβριο του 2019 - επίσης ακριβώς πριν από την επιδημία - το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης της Ετοιμότητας (από τον Π.Ο.Υ.) δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο «Ένας κόσμος σε κίνδυνο». Τόνισε την ανάγκη προετοιμασίας για επικείμενη έξαρση του κορονοϊού! Στο εξώφυλλο της έκθεσης υπάρχει η εικόνα ενός κορωνοϊού και ανθρώπων που φορούν μάσκες προσώπου.

Στην έκθεση, διαβάζουμε την ακόλουθη ενδιαφέρουσα παράγραφο:

«Τα Ηνωμένα Έθνη (συμπεριλαμβανομένου του ΠΟΥ) διεξάγουν τουλάχιστον δύο ασκήσεις εκπαίδευσης και προσομοίωσης σε επίπεδο συστήματος. Μία από αυτές αφορά τη σκόπιμη απελευθέρωση ενός θανατηφόρου αναπνευστικού παθογόνου».

Το πιάσατε αυτό; 
Η πανδημία του κορωνοϊού ανακοινώθηκε το 2018

Το 2018 το Ινστιτούτο Μοντελοποίησης Ασθενειών δημιούργησε ένα βίντεο που απεικονίζει έναν ιό γρίπης (ο οποίος είναι κοροναϊός) που προέρχεται από την Κίνα, από την περιοχή της Γουχάν, και εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, σκοτώνοντας εκατομμύρια. Το ονόμασαν "Προσομοίωση για μια παγκόσμια πανδημία γρίπης" . Αυτό ακριβώς συνέβη δύο χρόνια αργότερα. Παρακολουθήστε το βίντεο ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ (THE PLAN) (https://stopworldcontrol.com/proof/?inf_contact_key=048b764ffaf49cab905c521fe56e91dbf651f238aa2edbb9c8b7cff03e0b16a0#tve-jump-184170f68cb) για να δείτε αυτό το κλιπ.

Πώς θα μπορούσαν να γνωρίζουν ότι το 2018 θα υπήρχε μια παγκόσμια πανδημία κορωνοϊού που θα ξεκινούσε στην περιοχή της Γουχάν της Κίνας; Πώς θα μπορούσαν να το προβλέψουν με τόση ακρίβεια ακριβώς πριν συμβεί;

Αρκετές ταινίες προέβλεψαν την πανδημία του κορωνοϊού

O προγνωστικός προγραμματισμός είναι η διαδικασία ενημέρωσης του πληθυσμού για γεγονότα που πρόκειται σύντομα να συμβούν. Τα τελευταία χρόνια, έχουν παραχθεί αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές για... μια παγκόσμια πανδημία κορωνοϊού!

Η ταινία «Dead Plague» απεικονίζει μια παγκόσμια πανδημία με κορωνοϊό, και αναφέρει ακόμη και υδροξυχλωροκίνη ως θεραπεία.

Μια άλλη ταινία που ονομάζεται «Contagion» δείχνει πώς εξαπλώνεται ένας κορωνοϊός παγκοσμίως - με κοινωνική απόσταση, μάσκες προσώπου, lockdown, πλύσιμο χεριών κ.λπ. ως αποτέλεσμα.

Κυριολεκτικά όλα όσα βλέπουμε τώρα, προβλέπονται λεπτομερώς σε αυτές τις ταινίες. Δείτε τα κλιπ στο THE PLAN (https://stopworldcontrol.com/proof/?inf_contact_key=048b764ffaf49cab905c521fe56e91dbf651f238aa2edbb9c8b7cff03e0b16a0#tve-jump-1841bbc707f) .

Κόμικς από την Ευρωπαϊκή Ένωση με οπτικοποιημένη την παγκόσμια πανδημία

Το 2012, ένα παράξενο κόμικ παρήχθη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για διανομή μόνο μεταξύ των υπαλλήλων της. (2Β) Ο τίτλος του κόμικ είναι «ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ» ('INFECTED') και δείχνει έναν νέο ιό που προέρχεται από ένα κινεζικό εργαστήριο και εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Η λύση για αυτήν την πανδημία περιγράφεται στο κόμικ: οι παγκοσμιοποιητές επιβάλλουν ένα παγκόσμιο σχέδιο υγείας. Αυτό σημαίνει:

Όχι άλλη ιατρική ελευθερία, αλλά ιατρική τυραννία από παγκοσμιοποιημένες οντότητες.

Αυτό είναι το μήνυμα αυτού του κόμικ, που απευθύνεται στους υπαλλήλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένα από τα αποσπάσματα του κόμικ αναφέρει:

«Τα μέτρα ασφαλείας που ακολούθησαν έκαναν την ύπαρξή μας εντελώς αφόρητη».
Πανδημία που απεικονίζεται κατά τη διάρκεια των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων το 2012
Κατά την εναρκτήρια παράσταση των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων το 2012, μια πανδημία κορωνοϊού παίχτηκε στα μάτια ολόκληρου του κόσμου. Νοσοκομειακά κρεββάτια, νοσοκόμες που έγιναν μαριονέτες ενός συστήματος ελέγχου, θάνατος παραμονεύει, ένας δαιμονικός γίγαντας υψώνεται πάνω από τον κόσμο και ολόκληρο το θέατρο φωτίστηκε με τέτοιο τρόπο που, βλέποντας από τον ουρανό, έμοιαζε με κορωνοϊό.

Γιατί, άρα γε, οι Ολυμπιακοί Αγώνες παρουσίασαν πανδημία κορωνοϊού, στην εναρκτήρια παράστασή τους;

Το παγκόσμιο κλείδωμα προβλέπεται το 2008

Ο συγγραφέας και ερευνητής Robin de Ruiter (Coronacrisis - De komst van de Transitie - Het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij - Κρίση κορωνοϊού - Η άφιξη της Μετάβασης - Το τέλος της ατομικής μας αυτοδιάθεσης πλησιάζει) προέβλεψε το 2008 ότι θα ερχόταν ένα παγκόσμιο lockdown.

Είπε ότι ο σκοπός αυτού θα είναι να δημιουργηθεί ένας νέος κόσμος αυταρχικού ελέγχου.

Επειδή πολλά από αυτά που έγραψε το 2008 συμβαίνουν τώρα μπροστά στα μάτια μας, αυτό το βιβλίο έχει επανεκδοθεί.


Οι δημοσιογράφοι προέβλεψαν την προγραμματισμένη πανδημία

Το 2014, ο ερευνητής δημοσιογράφος Harry Vox προέβλεψε μια προγραμματισμένη παγκόσμια πανδημία και εξήγησε γιατί η «άρχουσα τάξη» θα έκανε κάτι τέτοιο:

«Δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να ολοκληρώσουν την εργαλειοθήκη ελέγχου τους. Ένα από τα πράγματα που έλειπαν από την εργαλειοθήκη τους ήταν οι καραντίνες και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας. Το σχέδιο είναι να μολυνθούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από αυτό και να δημιουργηθεί η επόμενη φάση ελέγχου». (7)

«Το σχέδιο είναι να μολυνθούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από αυτό και να δημιουργηθεί η επόμενη φάση ελέγχου». - HARRY VOX, ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

«Σενάριο για το μέλλον» - περιγράφει την παγκόσμια πανδημία

Ο διάσημος ερευνητής αναφέρεται σε ένα διάσημο έγγραφο του Ιδρύματος Ροκφέλερ στο οποίο όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν τώρα κυριολεκτικά προβλέπονται με μεγάλη λεπτομέρεια: η παγκόσμια πανδημία, τα lockdown, η κατάρρευση της οικονομίας και η επιβολή αυταρχικού ελέγχου.

Όλα περιγράφονται με τρομακτική ακρίβεια... δέκα χρόνια πριν συμβεί!

Το έγγραφο έχει τίτλο «Σενάριο για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης». (9) Αυτό τα λέει όλα: ένα σενάριο για το μέλλον. Έχει ένα κεφάλαιο που ονομάζεται «LockStep», στο οποίο αναφέρεται μια παγκόσμια πανδημία σαν να είχε συμβεί στο παρελθόν, αλλά το οποίο προορίζεται σαφώς ως πρόβα για το μέλλον.
Η πανδημία του 2020 περιγράφεται με τρομακτικές λεπτομέρειες στο «Σενάριο για το μέλλον» του Ιδρύματος Ροκφέλερ, γραμμένο το 2010.

Το «Σενάριο για το Μέλλον» συνεχίζει με τη σύγκριση δύο διαφορετικών απαντήσεων στην προβλεπόμενη πανδημία: οι ΗΠΑ απλώς «αποθάρρυναν έντονα» τους ανθρώπους από το να πετάξουν, ενώ η Κίνα επέβαλε υποχρεωτική καραντίνα για όλους τους πολίτες. Η πρώτη αντίδραση κατηγορείται για ακόμη μεγαλύτερη διασπορά του ιού, ενώ επαινείται η επιβολή ασφυκτικού lockdown. Στη συνέχεια, περιγράφει την εφαρμογή του ολοκληρωτικού ελέγχου:

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο επέδειξαν την εξουσία τους και επέβαλαν αεροστεγείς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου έως τους ελέγχους θερμοκρασίας σώματος στις εισόδους σε κοινόχρηστους χώρους όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς και σούπερ μάρκετ.

Είναι σαφές ότι η επίδειξη εξουσίας είναι η επιθυμητή απάντηση. Αλλά χειροτερεύει, σύμφωνα με αυτό το «Σενάριο του Μέλλοντος»:

«Ακόμη και μετά την εξασθένιση της πανδημίας, αυτός ο πιο αυταρχικός έλεγχος και η εποπτεία των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους παρέμεινε, και ακόμη εντάθηκε».

«Στις ανεπτυγμένες χώρες, αυτή η αυξημένη εποπτεία πήρε πολλές μορφές: βιομετρικές ταυτότητες για όλους τους πολίτες, για παράδειγμα, και αυστηρότερη ρύθμιση βασικών βιομηχανιών των οποίων η σταθερότητα θεωρήθηκε ζωτικής σημασίας για τα εθνικά συμφέροντα».
Σύμφωνα με το Ίδρυμα Ροκφέλερ, μια παγκόσμια πανδημία πρέπει να οδηγήσει σε αυξημένο έλεγχο, με τους ανθρώπους να παραδίδουν ευχαρίστως την ελευθερία τους για να αισθάνονται και πάλι ασφαλείς.

Εγχειρίδιο για τον παγκόσμιο έλεγχο

Τώρα που η ανακοινωθείσα πανδημία είναι πράγματι εδώ, το ίδιο το Ίδρυμα Ροκφέλερ παρουσίασε το δεύτερο βήμα: ένα εγχειρίδιο για τον τρόπο εφαρμογής νέων συστημάτων ελέγχου κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Το βιβλίο αποκαλύπτει ότι μόνο όταν όλα τα απαιτούμενα δίκτυα ελέγχου είναι στη θέση τους μπορεί ο κόσμος να ανοίξει ξανά.

Όταν συνδυάζετε τα δύο έγγραφα Rockefeller, συνειδητοποιείτε το σχέδιο:

1) Πρώτα ανακοινώνουν μια παγκόσμια πανδημία με κορωνοϊό και λένε σε τι πρέπει να οδηγήσει: ένα εντελώς νέο επίπεδο αυταρχικού ελέγχου.

2) Δεύτερον, παρέχουν πρακτικά βήματα σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής αυτού του συστήματος ελέγχου.

Αυτές είναι εικόνες και αποσπάσματα από τον οδηγό τους: (εντός του συνδέσμου)

'Οι ψηφιακές εφαρμογές και το λογισμικό παρακολούθησης που προστατεύεται από την προστασία της ιδιωτικής ζωής θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ευρέως για να καταστεί δυνατή η πληρέστερη παρακολούθηση επαφών.»

«Προκειμένου να ελέγξουμε πλήρως την επιδημία COVID-19, πρέπει να κάνουμε τεστ στην πλειονότητα του πληθυσμού σε εβδομαδιαία βάση».

Σύμφωνα με το «Σενάριο του Μέλλοντος», ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός θα πρέπει να λάβει μια ψηφιακή ταυτότητα που να δείχνει ποιος έχει λάβει όλα τα εμβόλια. Χωρίς επαρκείς εμβολιασμούς, θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε σχολεία, συναυλίες, εκκλησίες, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.λπ.

Και τώρα, από το 2020, αυτό ακριβώς ζητούν ο Μπιλ Γκέητς και πολλές κυβερνήσεις.

Οι επαφές όλων πρέπει να ελέγχονται

Σε ένα κυβερνητικό βίντεο που διέρρευσε (10), βλέπουμε μια συνομιλία μεταξύ του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον και του Άντριου Κουόμο, κυβερνήτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Συζητούν πώς να δημιουργήσουν ένα μεγάλο σύστημα ελέγχου για να δοκιμάσουν ολόκληρο τον πληθυσμό και να ελέγξουν όλες τις επαφές τους. Συζητούν πώς να οικοδομήσουν έναν στρατό για να πραγματοποιήσουν αυτό το σύστημα ελέγχου.
«Πρέπει να διοριστούν εκατοντάδες ελεγκτές. Δοκιμάζουν όλους και στη συνέχεια ελέγχουν όλες τις επαφές τους. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ πριν σε αυτή την κλίμακα.
Αυτός είναι ένας στρατός ανακριτών που θα ελέγξουν τις επαφές όλων». - ANDREW CUOMO, ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Ένα εντελώς νέο επίπεδο παγκόσμιου ελέγχου

Ο Μπιλ Γκέητς κατέστησε επίσης σαφές ότι μόνο τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 θα πρέπει να επιτρέπεται να ταξιδεύουν, να πηγαίνουν στο σχολείο, να παρακολουθούν συναντήσεις και να εργάζονται. (11) Οι ψηφιακές ταυτότητες εμβολίων αναπτύσσονται ήδη (12) και ο Γκέητς κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την τεχνολογία που καθιστά δυνατή την ανίχνευση του σώματος ενός ατόμου οπουδήποτε. Αυτή η τεχνολογία ονομάζεται WO2020-0 6 06 06 (13). Επιπλέον, ο Γκέητς θέλει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο παρακολούθησης που θα παρακολουθεί όλους όσους έχουν έρθει σε επαφή με τον Covid-19 (14).

Το σχέδιο: ένεση στην ανθρωπότητα με εμβόλιο που τροποποιεί το DNA

Ο διάσημος ερευνητής δημοσιογράφος Anthony Patch έχει κάνει χρόνια έρευνας σχετικά με τα σχέδια για τον έλεγχο του κόσμου μέσω δημιουργημένων πανδημιών και υποχρεωτικών εμβολίων. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2014, αυτός ο ερευνητής προέβλεψε τα εξής:

«Θα απελευθερώσουν έναν ανθρωπογενή κορωνοϊό. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι θα απαιτήσουν ένα εμβόλιο για να τους προστατεύσουν. Αυτό το εμβόλιο θα προσθέσει ένα τρίτο σκέλος DNA στο σώμα ενός ατόμου, καθιστώντας το ουσιαστικά υβρίδιο. Μόλις ένα άτομο εγχυθεί, σχεδόν αμέσως το DNA του υφίσταται μετασχηματισμό. Αυτή η γενετική αλλαγή θα κάνει τους ανθρώπους να χάσουν την ικανότητα να σκέφτονται για τον εαυτό τους, χωρίς καν να γνωρίζουν ότι αυτό έχει συμβεί. Έτσι, μπορούν να ελεγχθούν πιο εύκολα, να γίνουν σκλάβοι για την ελίτ».

Φυσικά, αυτό ακούγεται τρελό - και είναι πράγματι τρελλό. Ωστόσο, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτός ο επαγγελματίας ερευνητής δεν είναι ανόητος. Έχει επενδύσει χρόνια έρευνας σε αυτό το θέμα, και αυτό είναι που έχει ανακαλύψει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην απορρίψουμε την ορθή γνώση, που βασίζεται σε χρόνια έρευνας, απλώς και μόνο λόγω της δικής μας έλλειψης διορατικότητας σε αυτά τα θέματα.
20 χρόνια έρευνας λένε: το εμβόλιο θα αλλάξει το DNA μας

Η Δρ. Carrie Madej (https://stopworldcontrol.com/madej/) έχει διευθύνει δύο ιατρικές κλινικές στη Γεωργία, ΗΠΑ, και έχει μελετήσει το DNA και τα εμβόλια για τα τελευταία είκοσι χρόνια. Έχει κάνει ένα επείγον βίντεο στο οποίο προειδοποιεί ότι υπάρχει σχέδιο για ένεση στην ανθρωπότητα με πολύ επικίνδυνα εμβόλια για τον Covid-19. Ο σκοπός αυτών των νέων εμβολίων θα είναι διττός:

1) να επαναπρογραμματίσουν το DNA μας και να μας κάνουν υβρίδια που είναι ευκολότερο να ελεγχθούν.
2) να μας συνδέσει με την τεχνητή νοημοσύνη μέσω μιας ψηφιακής ταυτότητας εμβολίου, η οποία θα ανοίξει επίσης ένα εντελώς νέο πεδίο ελέγχου.

Αυτή η ιατρική εμπειρογνώμων λέει ότι έχει παρατηρήσει σε πολλές περιπτώσεις πώς οι ασθένειες εξαπλώθηκαν σε πληθυσμούς από αεροσκάφη. Για λόγους ασφαλείας, δεν είναι σε θέση να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό δημόσια.

Παρακολουθήστε αυτό το κρίσιμο ντοκυμαντέρ σχετικά με τους κινδύνους των επερχόμενων εμβολίων:(εντός του συνδέσμου, διάρκεια 55:28)

Ερήμωση της γης μέσω οργανωμένων επιδημιών

Ο John Coleman ήταν αξιωματικός πληροφοριών από τη CIA που έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Επιτροπή των 300». Στο βιβλίο, εξηγεί πώς οι μυστικές κοινωνίες χειραγωγούν τις κυβερνήσεις, την υγειονομική περίθαλψη, τις βιομηχανίες τροφίμων, τα μέσα ενημέρωσης και ούτω καθεξής. Αυτό το βιβλίο μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα της CIA. (15)

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους των πολλών μυστικών κοινωνιών που ελέγχουν τις κυβερνήσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι η ερήμωση της Γης.

Ο Δρ Coleman λέει τα εξής για τη στρατηγική τους:

«Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια "άχρηστοι τρώγοντες" θα εξαλειφθούν μέχρι το έτος 2050 μέσω περιορισμένων πολέμων και οργανωμένων επιδημιών θανατηφόρων ασθενειών ταχείας δράσης». - ΔΡ JOHN COLEMAN, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ CIA
Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000

1980 ανεγέρθηκε ένα μνημείο γρανίτη στη Γεωργία των ΗΠΑ, που ονομάζεται Guidestones. Ένα σύνολο 10 κατευθυντήριων γραμμών είναι εγγεγραμμένο στη δομή σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες και ένα μικρότερο μήνυμα είναι εγγεγραμμένο στην κορυφή της δομής σε τέσσερις αρχαίες γλωσσικές γραφές. Η πρώτη κατευθυντήρια γραμμή έχει ως εξής:

1. Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση.

Ο αξιωματικός της CIA Δρ Coleman αποκάλυψε ότι μία από τις μεθόδους τους για τη «διατήρηση της ανθρωπότητας» είναι να προκαλέσουν «οργανωμένες επιδημίες θανατηφόρων, ταχείας δράσης ασθενειών».

Χρησιμοποιώντας εμβόλια για τη μείωση της ανθρωπότητας
Κατά την διάρκεια μιας ομιλίας στο TED, ο Bill Gates επανέλαβε αυτόν τον στόχο, όταν είπε κυριολεκτικά ότι τα νέα εμβόλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 10 - 15%! (16)

(φωτό: «Υπάρχουν τώρα 6,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη Γη και σύντομα θα υπάρχουν 9 δισεκατομμύρια. Ωστόσο, μπορούμε να μειώσουμε αυτόν τον αριθμό κατά δέκα έως δεκαπέντε τοις εκατό εάν κάνουμε καλή δουλειά με νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη και έλεγχο των γεννήσεων». - ΜΠΙΛ ΓΚΕΗΤΣ, ΕΜΠΟΡΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ)

Εμβόλιο Covid-19 για τον έλεγχο του πληθυσμού;

Ο Mike Adams είναι δημοσιευμένος επιστήμονας τροφίμων, συγγραφέας του βιβλίου εκλαϊκευμένης επιστήμης Food Forensics και ιδρυτής των διαπιστευμένων κατά ISO εργαστηρίων CWC. Πριν από χρόνια είπε τα εξής:

Ένα κατασκευασμένο βιολογικό όπλο θα κυκλοφορήσει σε πληθυσμιακά κέντρα. Θα υπάρξουν εκκλήσεις για μαζική κρατική χρηματοδότηση για τη βιομηχανία εμβολίων για να βρει ένα εμβόλιο. Ως εκ θαύματος θα έχουν ένα εμβόλιο που αναπτύχθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Όλοι θα πρέπει να παραταχθούν και να κάνουν αυτό το εμβόλιο.

Υπήρξε πράγματι απελευθέρωση ενός κατασκευασμένου βιολογικού όπλου, ακολουθούμενη από εντολή εμβολίου, μαζική κρατική χρηματοδότηση για τη βιομηχανία εμβολίων και ένα εμβόλιο που αναπτύχθηκε σε χρόνο ρεκόρ.

Το υπόλοιπο μήνυμά του είναι ότι αυτό το εμβόλιο θα αρχίσει σιγά-σιγά να σκοτώνει εκατομμύρια - αν όχι δισεκατομμύρια - ανθρώπους κατά τη διάρκεια μερικών ετών. Θα είναι ένα εμβόλιο kill-switch, σχεδιασμένο για να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
HΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜEΝΗ Η ΠΑΝΔΗΜIΑ;

✅ Εκατομμύρια επαγγελματίες υγείας και επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αποκαλούν την πανδημία παγκόσμιο έγκλημα, μια παγκόσμια δικτατορία με υγειονομική δικαιολογία.

✅ Στα χρόνια πριν από τον COVID-19, ολόκληρος ο κόσμος άρχισε ξαφνικά να διανέμει εκατοντάδες εκατομμύρια κιτ δοκιμών PCR για το COVID-19.

✅ Το 2015 ο δικηγόρος Richard Rothschild εφηύρε ένα τεστ COVID-19, το οποίο επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2020.

✅ Το 2013, ένας ερευνητής προέβλεψε ότι μια παγκόσμια πανδημία με κορωνοϊό θα συμβεί το 2020. Το γνώριζε αυτό λόγω της προσωπικής έρευνας των λεγόμενων «θεωριών συνωμοσίας».

✅ Το 2017, ο Άντονι Φάουτσι εγγυήθηκε ένα αιφνιδιαστικό ξέσπασμα μολυσματικής ασθένειας κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας της κυβέρνησης Τραμπ.

✅ Λίγο πριν ξεκινήσει η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού, ο Bill Gates διοργάνωσε μια παγκόσμια άσκηση πανδημίας κορωνοϊού: Εκδήλωση 201.

✅ Λίγο πριν από το ξέσπασμα, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης της Ετοιμότητας είπε στον κόσμο να είναι έτοιμος για μια πανδημία κορωνοϊού.

✅ Το 2018, το Ινστιτούτο Μοντελοποίησης Ασθενειών προέβλεψε μια παγκόσμια πανδημία με ιό γρίπης, που προέρχεται από την Κίνα στην περιοχή της Γουχάν.

✅ Και πάλι το 2018 δημοσιεύθηκε ένα βίντεο από το Ινστιτούτο Μοντελοποίησης Ασθενειών, που δείχνει μια πανδημία γρίπης, που προέρχεται από τη Γουχάν.

✅ Το 2018, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει μια παγκόσμια πανδημία ενός κατασκευασμένου ιού.

✅ Η αυστραλιανή κυβέρνηση κυκλοφόρησε έναν οδηγό για το πώς να πλοηγηθείτε σε μια πανδημία κορωνοϊού, μήνες πριν από την πανδημία του κορωνοϊού.

✅ Αρκετές ταινίες έχουν απεικονίσει την πανδημία του κορωνοϊού με μεγάλη λεπτομέρεια και έχουν αναφέρει ακόμη και την υδροξυχλωροκίνη ως θεραπεία.

✅ Ένα κόμικ που παράγεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση απεικονίζει έναν ιό που εξαπλώνεται παγκοσμίως. Η κρίση επιλύεται με την εφαρμογή ολοκληρωτικής ιατρικής τυραννίας.

✅ Οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012 παρουσίασαν στην εναρκτήρια εκπομπή τους το σενάριο μιας πανδημίας από κορωνοϊό.

✅ Ο ερευνητής δημοσιογράφος Harry Vox προέβλεψε το 2014 ότι θα δημιουργηθεί μια παγκόσμια πανδημία, ώστε η «άρχουσα τάξη» να μπορέσει να εφαρμόσει ένα υψηλότερο επίπεδο αυταρχικού ελέγχου.

✅ Ο ερευνητής δημοσιογράφος Anthony Patch προέβλεψε μια παγκόσμια πανδημία με έναν ανθρωπογενή ιό - που θα χρησιμοποιηθεί για να αναγκάσει ένα εμβόλιο που αλλάζει το DNA στην ανθρωπότητα.

✅ Η Δρ. CarrieMadej έχει μελετήσει το DNA και τα εμβόλια εδώ και δεκαετίες και η έρευνά της έχει δείξει ότι το σχέδιο είναι να χρησιμοποιηθεί το εμβόλιο COVID-19 για να ξεκινήσει η διαδικασία του μετανθρωπισμού: επαναπρογραμματισμός του ανθρώπινου DNA.

✅ Ο αξιωματικός της CIA Δρ John Coleman μελέτησε σε βάθος τις μυστικές κοινωνίες και δηλώνει ότι στόχος τους είναι να ερημώσουν τη Γη μέσω οργανωμένων πανδημιών θανατηφόρων, ταχείας δράσης ασθενειών.

✅ Στην πολιτεία της Τζώρτζια των ΗΠΑ, ένα τεράστιο μνημείο ανεγέρθηκε το 1980 με δέκα κατευθυντήριες γραμμές για την ανθρωπότητα σε οκτώ γλώσσες. Η πρώτη από αυτές τις «Δέκα Εντολές» είναι ότι η ανθρωπότητα πρέπει να μειωθεί σε μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους.

✅ Ο Γκέητς δήλωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο TED ότι τα νέα εμβόλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 10-15%.

✅ Ο«Health Ranger», Mike Adams, προέβλεψε πριν από χρόνια αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει τώρα: την απελευθέρωση ενός τροποποιημένου βιολογικού όπλου, ακολουθούμενο από μια εντολή εμβολίου, μαζική κρατική χρηματοδότηση για τη βιομηχανία εμβολίων και ένα εμβόλιο που έχει αναπτυχθεί σε χρόνο ρεκόρ.

✅ Το 2010, το Ίδρυμα Ροκφέλερ δημοσίευσε το «Σενάριο για το μέλλον...» στην οποία περιγράφουν μια επερχόμενη παγκόσμια πανδημία που προορίζεται να οδηγήσει στην εφαρμογή αυταρχικού ελέγχου επί του λαού και σχεδιάζεται να ενταθεί μετά την πανδημία.

✅ Το 2020, το Ίδρυμα Rockefeller δημοσίευσε ένα εγχειρίδιο για το πώς να δημιουργήσετε αυτόν τον κόσμο ελέγχου, με έναν οδηγό βήμα προς βήμα. Δηλώνουν ότι η ζωή δεν μπορεί να επιστρέψει στο φυσιολογικό έως ότου ο κόσμος «κλειδωθεί» με αυτόν τον έλεγχο από πάνω προς τα κάτω από αυταρχικές κυβερνήσεις.

✅ Βλέπουμε πράγματι ότι ο Μπιλ Γκέητς και πολλοί άλλοι σε όλο τον κόσμο παίρνουν αμέσως τον έλεγχο με πρωτοφανείς τρόπους: επιβάλλοντας ταυτότητες εμβολίων (μικροτσίπ που πρέπει να εμφυτευτούν στους ανθρώπους), επιβάλλοντας τη χρήση μάσκας προσώπου, κοινωνική απόσταση, αναγκαστικά lockdown, ακραία ιχνηλάτηση επαφών και ούτω καθεξής.

✅ Η τέχνη αυτού του ελέγχου από πάνω προς τα κάτω είναι η ακραία λογοκρισία και de-platforming κυριολεκτικά κάθε φωνή από γιατρούς, επιστήμονες και άλλους ειδικούς που τολμούν να αμφισβητήσουν ή να επικρίνουν αυτό που συμβαίνει.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ