.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!....


Από Ethan Huff Ιούνιος 13, 2023

Ένα γεννημένος στο Ισραήλ, μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και επικεφαλής σύμβουλος του Klaus Schwab με το όνομα Yuval Noah Harari ανυπομονεί (https://www.infowars.com/posts/yuval-noah-harari-earth-soon-dominated-by-nonorganic-entities-emotionless-algorithms-will-decide-your-fate/) να δει τον κόσμο να καταλαμβάνεται από «μη οργανικές οντότητες» και «αλγόριθμους χωρίς συναισθήματα», πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον άνθρωποι και πολλά ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης (AI) που κυβερνούν τον κόσμο.


Σε συνέντευξή του, ο Harari εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια των επόμενων δεκαετιών, η Γη θα κατοικηθεί «ή ακόμα και θα κυριαρχηθεί» από οντότητες που δεν είναι οργανικές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν δημιουργηθεί από τον Θεό. 

«Δεν αναπνέουν, δεν έχουν συναισθήματα», είπε ενθουσιασμένος ο Harari στον δημοσιογράφο.

«Οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερες από οποιαδήποτε ιστορική επανάσταση – είναι πραγματικά μια βιολογική επανάσταση», συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι μέχρι τώρα, όλη η ζωή είναι οργανική – αλλά σύντομα αυτό δεν θα συμβαίνει πλέον. «Αυτή είναι τουλάχιστον μια ιδέα ανόργανων μορφών ζωής. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στη Γη εδώ και πάνω από τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια».

Ο Harari πιστεύει στη δαρβινική εξέλιξη, η οποία ισχυρίζεται ότι συνέβη μέσω της φυσικής επιλογής. Αλλά με την τεχνητή νοημοσύνη, υπάρχει ένας «έξυπνος σχεδιασμός» που αντικαθιστά ακόμη και αυτό που μπορεί να κάνει ο Παντοδύναμος Θεός, σύμφωνα με τον Harari.

«Εδώ έχουμε ευφυή σχεδιασμό – αλλά όχι τον ευφυή σχεδιασμό της δημιουργίας που υπάρχει στη Βίβλο, έναν πραγματικό ευφυή σχεδιασμό», δήλωσε ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ο Harari. «Σχεδιάζουμε την τεχνητή νοημοσύνη και στη συνέχεια η τεχνητή νοημοσύνη θα σχεδιάσει ίσως την επόμενη γενιά τεχνητής νοημοσύνης, οπότε είναι ένα εντελώς διαφορετικό είδος διαδικασίας».

(Σχετικά: Πέρυσι, ο Harari ανακοίνωσε ότι (https://naturalnews.com/2022-09-16-globalists-created-technological-noahs-ark-escape-extinction.html) αυτός και οι παγκοσμιοποιημένοι φίλοι του έχουν δημιουργήσει μια «τεχνολογική κιβωτό του Νώε», γνωστή και ως μετανθρωπισμός, που θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν από το γεγονός μαζικής εξαφάνισης που προσπαθούν να εξαπολύσουν.)
Η ομοφυλοφιλία είναι «φυσική» γιατί διαφορετικά, δεν θα ήταν δυνατή, σύμφωνα με τον Harari

Χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο τα τραπεζικά δάνεια επεξεργάζονται σήμερα όχι από πραγματικούς ανθρώπους, αλλά μάλλον από αλγόριθμους υπολογιστών, ο Harari εξήγησε πώς το μέλλον του πλανήτη περιλαμβάνει ρομπότ και υπολογιστές που αντικαθιστούν όλους τους ανθρώπους - ένα νέο είδος εξέλιξης, κατά την άποψή του.

«Είναι πολύ πρακτικό: σήμερα, όταν κάνεις αίτηση στην τράπεζα για δάνειο και η τράπεζα ουσιαστικά αφήνει έναν αλγόριθμο να σχεδιάσει τη μοίρα σου και ο αλγόριθμος λέει 'Όχι, μην δώσεις δάνειο σε αυτή την κυρία'. Και ρωτάτε την τράπεζα γιατί, και λένε ότι δεν ξέρουν. Ο αλγόριθμος είπε όχι», δήλωσε ο Harari.

«Ακόμη και οι άνθρωποι που σχεδίασαν τον αλγόριθμο δεν καταλαβαίνουν την απόφαση που παίρνει».

Τα τελευταία 20 χρόνια, ο Harari συνέχισε να αποκαλύπτει, οι πιο έξυπνοι άνθρωποι στον κόσμο εργάζονται πάνω στο «πρόβλημα του πώς να χακάρεις ανθρώπους και να τους ελέγχεις μέσω των οθονών, μέσω των smartphones.

«Αν τους δώσω πρόσβαση, κερδίζουν».

Τα smartphones, όπως αποδεικνύεται, σχεδιάστηκαν ως συσκευές κατασκοπείας για την παρακολούθηση των ανθρώπων 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, χωρίς την ανάγκη πραγματικών ανθρώπινων παραγόντων από την κυβέρνηση να παρακολουθούν τους ανθρώπους. Ο Harari μίλησε για όλα αυτά, χρησιμοποιώντας την KGB ως παράδειγμα από το παρελθόν για το πώς έπρεπε να γίνουν τα πράγματα πριν από την εποχή των υπολογιστών, της τεχνητής νοημοσύνης και των smartphones.

Σχετικά με το θέμα της ομοφυλοφιλίας και άλλων τρόπων ζωής των ΛΟΑΤ, ο Harari πιστεύει ότι είναι όλα φυσικά σε οποιοδήποτε σχήμα ή μορφή παίρνουν, γιατί αν δεν ήταν, τότε τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές δεν θα ήταν καν δυνατές.

«Αν η ομοφυλοφιλία ήταν ενάντια στη φύση, απλά δεν θα μπορούσε να υπάρξει», υποστηρίζει ο Harari. «Τα πράγματα ενάντια στη φύση είναι, για παράδειγμα, η οδήγηση πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός. Δεν χρειάζεσαι ανθρώπινους κανόνες εναντίον τους, απλά δεν μπορούν να συμβούν – είναι αδύνατο».

Τα τελευταία νέα σχετικά με την κατάληψη του κόσμου από την τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να βρεθούν στο Transhumanism.news..

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:



ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ