.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ (ΠΑΤΡΟ-ΚΟΣΜΑ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2023


ΑΘΑΜΑΝΑΣ: Ο Μέγας αυτός Άγιος, Ισαπόστολος και Εθναπόστολος, ο Άγιος που ακούραστα περιδιάβηκε όλον τον Ελληνικό Χώρο, αφυπνίζοντας τον κοιμώμενο Ελληνισμό και οδηγώντας το Γένος μας προς την απελευθέρωσή του, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, με καταγωγή γονέων από τα πολύπαθα χώματα της Βορείου Ηπείρου, ο άγιος που έχει δώσει αριθμό προφητειών, ίσως όσο ουδείς άλλος, έδωσε και τρεις συγκλονιστικές προφητείες, οι οποίες δείχνουν να πραγματοποιούνται μόλις στις ημέρες μας (φθινόπωρο του 2023). Ας δούμε πρώτα τις εξής δυο:

1. «Θαρθεί ξαφνικά· ή το βόδι στο χωράφι ή το άλογο στ’ αλώνι»

Κατ' αρχήν, ας σημειώσουμε ότι το βόδι στο χωράφι είναι κατά βάσιν τον Οκτώβριο, ενώ ακολουθεί και ο Νοέμβριος, εάν το όργωμα δεν έχει ήδη τελειώσει.

Όπως έλεγαν και οι παλιοί: "Κι ο ζευγάς ζευγάς. Δύσκολος ο Οκτώβριος, μήνας οργώματος και σποράς, γεμάτος ελπίδες για όλη τη χρονιά".

2. Ο Γ’ Π.Π. Θα ξεκινήσει από ένα πολύ μικρό κράτος.

Αλλού μάλιστα γράφεται ότι ο Γ' Π.Π. θα ξεκινήσει από ένα πολύ μικρό κράτος Οθωμανών (δηλαδή, μουσουλμάνων).

Ας δούμε λοιπόν τα γεγονότα:

7 Οκτωβρίου 2023: Το ξαφνικό χτύπημα στο Ισραήλ από τη Χαμάς (ως εφαρμογή του σχεδίου της Παγκοσμίου Κυβερνήσεως)


Ήδη, ως αρχή του Γ' παγκοσμίου πολέμου, όπως αναφέρεται από πλείστους διεθνείς αναλυτές, ορίζεται η 7η Οκτωβρίου του 2023, ημέρα επίθεσης στο Ισραήλ. Αναφέρεται μάλιστα και ως η αντίστοιχη "11η Σεπτεμβρίου 2001" του Ισραήλ (πτώση δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη, σαφώς και πάλι με σχεδιασμό και εφαρμογή της Παγκοσμίου Σατανικής Κυβερνήσεως).




7 Οκτωβρίου λοιπόν 2023, τον μήνα που το βόδι είναι στο χωράφι (για όργωμα), αποτελεί ως φαίνεται την αρχή των γεγονότων για το ξέσπασμα του Γ' παγκοσμίου πολέμου. 

Μάλιστα, ο πόλεμος αυτός, όντως ξεκίνησε από ένα πολύ μικρό κράτος (το Παλαιστινιακό κράτος της Γάζας), ένα κρατίδιο οθωμανών (μουσουλμάνων), και μάλιστα ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά, αφού έπιασε στον ύπνο τους περισσότερους Ισραηλινούς (εκτός αυτών που έλαβαν μέρος στον σχεδιασμό του χτυπήματος), αλλά και υπήρξε ξαφνικό και αναπάντεχο για όλον τον υπόλοιπο κόσμο (τον απλό κόσμο εννοείται...).

Η αρχή ενός παγκοσμίου πολέμου δεν σημαίνει ότι, την πρώτη κιόλας ημέρα, θα ξεκινήσουν τον πόλεμο όλα τα κράτη που θα λάβουν μέρος ή ότι από την πρώτη ημέρα θα έλθει η ολική καταστροφή. 

Το ίδιο έγινε στον Α' παγκόσμιο, όπου ως αρχική ημερομηνία ορίστηκε η 28 Ιουνίου 1914 (ημέρα που δολοφονήθηκε ο αρχιδούκας της Αυστρίας Φερδινάνδος με τη σύζυγό του στη Βοσνία), όπως και στον Β' παγκόσμιο πόλεμο, η 1η Σεπτεμβρίου 1939 (όταν η Γερμανία εισέβαλε στην Πολωνία).

Τα γεγονότα που έλαβαν μέρος τις παραπάνω ημερομηνίες, αποτέλεσαν την αφορμή για το ξέσπασμα των δυο παγκόσμιων πολέμων.

Κατ' αντιστοιχία λοιπόν, το τραγικό γεγονός της 7ης Οκτωβρίου 2023 διαφαίνεται ως η αφορμή για την αρχή του Γ' παγκοσμίου πολέμου, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά την Θεοπνευστία του Αγίου Κοσμά, τόσο όσο αφορά την εποχή (Οκτώβριος), όσο και ότι θα ξεκινούσε ξαφνικά από ένα μικρό κρατίδιο μουσουλμάνων.

Ας δούμε όμως και την τρίτη συγκλονιστική προφητεία, η οποία ίσως τώρα λαμβάνει "Σάρκα και Οστά":

3. «Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα, τότε θάρθει».


Σχεδόν πάντοτε, οι προφητείες εκπληρώνονται με έναν μυστήριο και αναπάντεχο τρόπο. Με το "χιλιάρμενο" λοιπόν, η σκέψη μας οδηγείτο συνήθως στη συγκέντρωση ενός μεγάλου πλήθους (όχι χιλίων αναγκαστικά) πολεμικών σκαφών (αεροπλανοφόρων, αντιτορπιλικών, κλπ.). 

Μάλιστα, το σημείο συγκεντρώσεως σύμφωνα με την προφητεία είναι η "Άσπρη Θάλασσα", δηλαδή, το Αιγαίο πέλαγος, σε αντίθεση με τη Μαύρη Θάλασσα που είναι ο Εύξεινος Πόντος.

Ήταν όμως η σκέψη μας σωστή; Είναι δυνατόν να μαζευτούν χίλια πολεμικά πλοία στο Αιγαίο πέλαγος; Μήπως κάτι άλλο εννοούσε η προφητεία;

Τί μάθαμε λοιπόν ξαφνικά, που μας άφησε άναυδους;

Πόλεμος στο Ισραήλ: 1.000 σκάφη ξεκινούν από την Τουρκία για τη Γάζα με στάση στην Κύπρο


Ούτε 999, ούτε 1.001, αλλά 1.000 ακριβώς σκάφη από διάφορες χώρες συγκεντρώθηκαν σήμερα (22/11/23) στο λιμάνι Bodrum (Αλικαρνασσός) της Μικράς Ασίας, πριν κατευθυνθούν προς τη Γάζα, σε μια προσπάθεια να σπάσουν τον ισραηλινό αποκλεισμό και να διαταράξουν το θαλάσσιο εμπόριο του Ισραήλ εν μέσω πολέμου με τη Χαμάς...

Ζούμε αγαπητοί αδελφοί συγκλονιστικές ημέρες και πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα, κυρίως πνευματική, για να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που θα έλθουν.

Τα παραπάνω γραφόμενα τα παραθέτουμε μόνο προς σκέψη και προβληματισμό. Ο χρόνος θα δείξει σύντομα αν όλα τα παραπάνω αποδειχθούν τελικώς αληθινά.

Το σίγουρο είναι ότι ο Άγιος Κοσμάς (πατρο-Κοσμάς), αποτελεί έναν από τους Κορυφαίους αγίους της Ορθοδοξίας μας, του οποίου τα λεγόμενα, ουδεμίας αμφιβολίας επιδέχονται.

Ας πρεσβεύει ο Άγιος για όλους εμάς και κυρίως για την Ελευθερία και Σωτηρία του Ελληνικού μας Γένους.

ΑΜΗΝ