.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Προσδεθείτε: Η Αυστραλία γίνεται το «σημείο μηδέν» του σχεδίου κοινωνίας «χωρίς μετρητά» του WEF...


Αν υπάρχει ένας λόφος για να πεθάνεις, πολιτικά μιλώντας, είναι το ζήτημα της «κοινωνίας χωρίς μετρητά». Δεν υπάρχει καμμία κίνηση που θα μπορούσαν να κάνουν οι παγκοσμιοποιητές που να είναι πιο ισχυρή από την εξάλειψη των μετρητών από τη ζωή μας.

Από Revolver News 27 Οκτωβρίου 2023

Είναι μια «πυρηνική» κίνηση. Θα αλλάξει ολόκληρο το τοπίο της γης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Φανταστείτε πόσο εύκολο θα είναι να ελέγξουμε τις μάζες όταν το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι «Αγαπητοί Ηγέτες» μας είναι να γυρίσουν έναν διακόπτη για να αποκόψουν έναν «αντιφρονούντα» από όλα τα οικονομικά του, καταστρέφοντας ουσιαστικά τη ζωή του. 
Κάντε το αυτό μερικές φορές και είναι πιθανό ότι όλοι θα ευθυγραμμιστούν γρήγορα, δεν νομίζετε; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αντισταθούμε στο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης για μια κοινωνία χωρίς μετρητά, ή «ψηφιακό νόμισμα», όπως τους αρέσει να το αποκαλούν.

Ένα άτομο που πραγματικά κατανοεί τις ανησυχητικές συνέπειες μιας «κοινωνίας χωρίς μετρητά» είναι ο Joe Rogan. Αναγνωρίζει ότι πιθανότατα θα ήταν από τους πρώτους που θα στόχευαν και θα εξαφάνιζαν εντελώς - με ένα γύρισμα του διακόπτη. Θα είναι τόσο εύκολο για τα παγκόσμια καθεστώτα να φιμώσουν και να καταστρέψουν όλους τους διαφωνούντες με αυτόν τον τρόπο.


Ο λόγος που το συζητάμε αυτό σήμερα και κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για μια κοινωνία χωρίς μετρητά είναι επειδή οι παγκοσμιοποιητές πρέπει να το εφαρμόσουν για να προωθήσουν την ατζέντα τους.

Από την άλλη πλευρά, οι πατριώτες πρέπει να αντισταθούν για να παραμείνουν ελεύθεροι. Είναι μια σημαντική αντιπαράθεση αυτή τη στιγμή, αλλά το ανησυχητικό μέρος είναι ότι οι παγκοσμιοποιητές κερδίζουν έδαφος. Πείθουν πολλούς ότι το ηλεκτρονικό νόμισμα έχει να κάνει με την πρόοδο και την τεχνολογία. Ωστόσο, αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Όλα έχουν να κάνουν με τη δύναμη και τον έλεγχο.

Δυστυχώς, αυτό το μήνυμα δεν έχει φτάσει σε πολλούς που είτε αγνοούν τα βαθύτερα κίνητρα είτε απλά αδιαφορούν.

Οι παγκοσμιοποιητές θα κάνουν την Αυστραλία το επίκεντρο της συνωμοσίας τους χωρίς μετρητά, με στόχο να την εισαγάγουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, ίσως μέχρι τις εκλογές του 2024 - τέλεια συγχρονισμένες για μια άλλη μεγάλη αναστάτωση, σωστά;


Μέχρι τώρα, ίσως αναρωτιέστε γιατί κάποιος θα ήθελε η κυβέρνηση να έχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις οικονομικές συναλλαγές του.

Δυστυχώς, λόγω των πρόσφατων γεγονότων, συμπεριλαμβανομένου του φιάσκο του COVID, ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων πιστεύει ψευδώς ότι ο πρωταρχικός ρόλος της κυβέρνησης είναι να τους φροντίσει και να διορθώσει τα προβλήματα.

Παραδόξως, η αριστερά, η οποία κάποτε είχε ισχυρό και υγιή σκεπτικισμό για την κεντρική εξουσία, έχει γίνει μαζορέτα για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και τον πρωταρχικό ρόλο της κυβέρνησης. Είναι ανησυχητικό να παρακολουθείς και τρομακτικό να βλέπεις πόσο εύκολα η κυβέρνηση μπορεί να πείσει ένα τεράστιο μέρος του πληθυσμού να κάνει πράγματα που, υπό κανονικές συνθήκες, θα φαίνονταν ακατανόητα.

Αυτός είναι ο βαθμός στον οποίο η κυβέρνησή μας ασκεί έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής μας, όλα για να διατηρήσει την εξουσία της.

Τρομακτικό.

Παιδιά, αντισταθείτε σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά με κάθε ίνα της ύπαρξής σας.

Είναι ο λόφος για να πεθάνεις, αν χρειαστεί.

ΠΗΓΗ:https://lionessofjudah.substack.com/p/buckle-up-australia-becomes-ground?publication_id=581065&post_id=138357028&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ