.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ογκολόγος: Δεν έχω δει ποτέ καρκίνους να συμπεριφέρονται έτσι!


(βίντεο εντός του συνδέσμου)

Οι νέοι, στα 20, 30 και 40 τους, αναπτύσσουν επιθετικούς και ταχέως αναπτυσσόμενους «καρκίνους turbo».

Ο Δρ William Makis (https://makismd.substack.com/), ο οποίος έχει διαγνώσει 20.000 ασθενείς με καρκίνο στην καρριέρα του, λέει: «Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο».

«Δεν έχω δει ποτέ καρκίνους του μαστού στο τέταρτο στάδιο να παρουσιάζονται σε γυναίκες στα 20 τους. Δεν έχω δει ποτέ καρκίνους του παχέος εντέρου στο τέταρτο στάδιο να παρουσιάζονται σε άνδρες και γυναίκες στα 20 [και] 30 τους. Λευχαιμίες που θα σας σκοτώσουν μέσα σε λίγες μέρες ή ακόμα και ώρες μετά τη διάγνωση. Λεμφώματα που, πάλι, σε σκοτώνουν μέσα σε λίγους μήνες».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο για όσους θέλουν να διαβάσουν περισσότερα:

Υπάρχουν μόνο λίγοι από τους 100.000 ιατρούς, Καναδούς ιατρούς, που δεν έκαναν το εμβόλιο, που εξακολουθούν να ασκούν ιατρική. Έτσι, είναι περίπου 99,9% ποσοστό εμβολιασμένοι. Και ήταν οι πρώτοι που έκαναν ουρά για τα εμβόλιά τους. 

Λοιπόν, καθώς άρχισα να κοιτάζω τους ξαφνικούς θανάτους των Καναδών γιατρών, συνειδητοποίησα, ναι, οι περισσότεροι από αυτούς πεθαίνουν από καρδιακά προβλήματα, καρδιακούς τραυματισμούς, καρδιακές ανακοπές, πεθαίνουν ενώ τρέχουν ή κολυμπούν, πεθαίνουν στον ύπνο τους. Και ο Δρ Peter McCullough έχει μιλήσει εκτενώς για αυτό, για τη μυοκαρδίτιδα και τη βλάβη στην καρδιά, τις ουλές στην καρδιά. Και τότε μερικοί πέθαιναν από θρόμβους αίματος, πνευμονικές εμβολές, εγκεφαλικά επεισόδια.

Αλλά τότε υπήρξε ένα αρκετά μεγάλο υποσύνολο ιατρών που ανέπτυσσαν εξαιρετικά επιθετικούς καρκίνους και καρκίνους σε μια ηλικία που δεν θα έπρεπε. 

Έτσι, για παράδειγμα, υπήρχε ένας ιατρός που ανέπτυξε καρκίνο του στομάχου στα 30 του, που παρουσιάστηκε στο τέταρτο στάδιο. Ήταν νεκρός σε λιγότερο από ένα χρόνο. 

Πολύ σπάνιοι καρκίνοι του εγκεφάλου σε νεαρά άτομα ηλικίας 20 και 30 ετών, φοιτητές ιατρικής και ειδικευόμενους ιατρούς. Και αυτοί οι καρκίνοι θα είναι πάντα παρόντες στο τέταρτο στάδιο. Και πάντα τους σκότωναν μέσα σε λίγους μήνες. Και ήταν πάντα λιγότερο από ένα χρόνο.

Και στην αρχή, δεν ήξερα ποιος ήταν ο όρος για αυτό ή ποιο ήταν το φαινόμενο. Μόλις άρχισα πραγματικά να το προσέχω, να το παρακολουθώ. Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό ονομάζεται "καρκίνος turbo" από τους ανθρώπους στα κοινωνικά μέσα. Ο "καρκίνος turbo" δεν είναι ιατρικός όρος, αλλά είναι ένας όρος που οι άνθρωποι βρήκαν για να περιγράψουν πραγματικά την εξαιρετικά επιθετική φύση αυτών των καρκίνων στους εμβολιασμένους με COVID. 

Και αυτοί οι καρκίνοι συμπεριφέρονται εντελώς διαφορετικά, σε αντίθεση με ο,τιδήποτε έχω δει πριν στην καρριέρα μου. Και έχω διαγνώσει πάνω από 20.000 ασθενείς με καρκίνο στην καρριέρα μου με πρωτοποριακή PET, CT, τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων, απεικόνιση, CT, MRI, παθολογική συσχέτιση.

Δεν έχω δει π ο τ έ κάτι τέτοιο. 

Δεν έχω δει ποτέ καρκίνους του μαστού στο τέταρτο στάδιο να παρουσιάζονται σε γυναίκες στα 20 τους. Δεν έχω δει ποτέ καρκίνο του παχέος εντέρου τέταρτου σταδίου να παρουσιάζεται σε άνδρες και γυναίκες στα 20 και 30 τους. Λευχαιμίες που θα σας σκοτώσουν μέσα σε λίγες μέρες ή ακόμα και ώρες μετά τη διάγνωση. Λεμφώματα που, πάλι, σας σκοτώνουν μέσα σε λίγους μήνες.

Ο Δρ William Makis είναι ο επικεφαλής της ογκολογίας στο The Wellness Company (https://twc.health/vfox) και, κατά τη γνώμη μου, ένας από τους καλύτερους ιατρικούς ερευνητές στον πλανήτη. Έχει επίσης μια μεγάλη Substack. Φροντίστε να τον ακολουθήσετε.

ΠΗΓΗ:https://vigilantfox.substack.com/p/oncologist-ive-never-seen-cancers?publication_id=975571&post_id=138436201&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email