.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΩΝ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ!!!

O ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ «Η ΤΕΛΕΤΗ ΈΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΗΤΑΝ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ»!!!

ΒΙΝΤΕΟ 


Η Αμερικανική Εκκλησία του Σατανά ευχαρίστησε τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων για την καταπληκτική τελετή έναρξης. Ο αρχιερέας της το ονόμασε «θρίαμβο της ανθρώπινης ελευθερίας επί του Θεού». 

O Αρχιερέας του Σατανά είπε ότι ήταν ύμνος στην ανθρώπινη ελευθερία, η καλύτερη Τελετή Ολυμπιακών, το καλύτερο διεθνές μαζικό event των τελευταίων 50 ετών και σημαίνει την αναγέννηση της ανθρωπότητας.

Το ρεπορτάζ του (USA Today):

Η Εκκλησία του Σατανά των ΗΠΑ ευχαρίστησε τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων για την καταπληκτική όπως την χαρακτηρίζει Τελετή Έναρξης.

O Αρχιερέας της Εκκλησίας του Σατανά ο Peter H. Gilmore υποστήριξε τους διοργανωτές και εξέφρασε το θαυμασμό του για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Peter H. Gilmore αποκάλεσε την Τελετή ” μια γιορτή του Επικουρισμού και της ελευθερίας από μια εδραιωμένη θεότητα.

Η Εκκλησία του Σατανά δημοσίευσε μια ανάλυση εις βάθος της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο podacast της Satanplains. To podcast δείχνει τα highlights του ”εναλλακτικού” Μυστικού Δείπνου του Χριστού και των Αποστόλων Του.

”Ο Σατανάς εναντιώθηκε στο Θεό ακριβώς όπως ο Θεός εναντιώθηκε στην ανθρώπινη ελευθερία. Αυτή η σκηνή δείχνει ότι η Γαλλία επιλέγει τον άνθρωπο αντί να ακολουθεί τις δεσμευτικές απαιτήσεις του Θεού” ισχυρίζεται με βαρύγδουπο ύφος όλων των σοφών του κόσμου ο Αρχιερέας της Εκκλησίας του Σατανά. 

O ίδιος ο Peter H. Gilmore αποκάλεσε την Τελετή Έναρξης την καλύτερη της Ολυμπιακής Ιστορίας. Είπε ότι είναι το καλύτερο διεθνές μαζικό event των τελευταίων 50 ετών και ότι φανερώνει την αναγέννηση της ανθρωπότητας.


Όλα αυτά στο ρεπορτάζ της USA Today….

Πρόκειται λοιπόν για μια κατ΄ομολογίαν Σατανική Τελετή.. Η Μαύρη Τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων.


Και επίσημα σατανιστές ο Μακρόν και οι διοργανωτές Ολυμπιακών το είπαν και οι.. ειδήμονες..

Aυτή είναι η Δύση…

η Εκκλησία του Σατανά είναι επίσημος θεσμός στις ΗΠΑ και η Σατανολυμπιάδα δικό τους τερατούργημα.