.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Η Σιγκαπούρη έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που πραγματοποίησε αυτοψία σε πτώμα με C#O#VI#D-19. Μετά από ενδελεχή έρευνα, ανακαλύφθηκε ότι ο C#o#v#i#d-19 δεν υπάρχει ως ιός, αλλά ως βακτήριο που έχει εκτεθεί σε ακτινοβολία και προκαλεί τους ανθρώπους να πεθαίνουν με πήξη στο αίμα

Το έγκλημα που διαπράχθηκε

 

Η Σιγκαπούρη έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που πραγματοποίησε αυτοψία σε πτώμα με C#O#VI#D-19. Μετά από ενδελεχή έρευνα, ανακαλύφθηκε ότι ο C#o#v#i#d-19 δεν υπάρχει ως ιός, αλλά ως βακτήριο που έχει εκτεθεί σε ακτινοβολία και προκαλεί τους ανθρώπους να πεθαίνουν με πήξη στο αίμα.

Η νόσος C#o#v#i#d-19 έχει βρεθεί ότι προκαλεί θρόμβους αίματος, οι οποίοι προκαλούν πήξη αίματος στους ανθρώπους και προκαλούν πήξη αίματος στις φλέβες, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αναπνοή ενός ατόμου. Επειδή ο εγκέφαλος, η καρδιά και οι πνεύμονες δεν μπορούν να λάβουν οξυγόνο, γι' αυτό οι άνθρωποι πεθαίνουν γρήγορα.

Προκειμένου να ανακαλύψουν την αιτία της έλλειψης αναπνευστικής ισχύος, οι γιατροί στη Σιγκαπούρη αψήφησαν το πρωτόκολλο του W#H#O και έκαναν αυτοψία στο C#O#VI#D-19.

Αφού οι γιατροί άνοιξαν και εξέτασαν προσεκτικά τα χέρια, τα πόδια και άλλα μέρη του σώματος, παρατήρησαν ότι τα αιμοφόρα αγγεία ήταν διασταλμένα και γεμάτα με θρόμβους αίματος, οι οποίοι εμπόδισαν τη ροή του αίματος και επίσης μείωσαν τη ροή του οξυγόνου στο σώμα, προκαλώντας θάνατος. Αφού έμαθε για αυτήν την έρευνα, το Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης άλλαξε αμέσως το πρωτόκολλο θεραπείας C#o#v#i#d-19 και έδωσε ασπιρίνη στους θετικούς ασθενείς του. Άρχισαν να δίνουν στους ασθενείς ασπιρίνη 100 mg και Imromac. Ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς άρχισαν να αναρρώνουν και η υγεία τους άρχισε να βελτιώνεται. Το Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης εκκένωσε περισσότερους από 14.000 ασθενείς σε μια μέρα και τους έστειλε στα σπίτια τους.

Μετά από μια περίοδο επιστημονικής ανακάλυψης, γιατροί στη Σιγκαπούρη εξήγησαν τη μέθοδο θεραπείας λέγοντας ότι η ασθένεια είναι μια παγκόσμια φάρσα, «Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ενδαγγειακή πήξη (θρόμβοι αίματος). Μέθοδος θεραπείας:

Αντιβιοτικά δισκία.

Αντιφλεγμονώδη και πάρτε αντιπηκτικά (ασπιρίνη).

Αυτό δείχνει ότι η ασθένεια μπορεί να θεραπευτεί.

Σύμφωνα με άλλους επιστήμονες της Σιγκαπούρης, δεν χρειάστηκαν ποτέ αναπνευστήρες και μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ). Πρωτόκολλα για το σκοπό αυτό έχουν ήδη δημοσιευθεί στη Σιγκαπούρη.

Η Κίνα το γνωρίζει ήδη αυτό, αλλά δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ τις εκθέσεις της.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με την οικογένεια, τους γείτονες, τους γνωστούς, τους φίλους και τους συναδέλφους σας, ώστε να απαλλαγούν από τον φόβο του C#o#v#i#d-19 και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πρόκειται για ιό, αλλά για βακτήριο που μόλις εκτέθηκε στην ακτινοβολία. Μόνο άτομα με πολύ χαμηλή ανοσία πρέπει να είναι προσεκτικά. Αυτή η ακτινοβολία προκαλεί επίσης φλεγμονή και υποξία. Τα θύματα πρέπει να λαμβάνουν Asprin-100 mg και Apronik ή Paracetamol 650 mg.

ΒΑΙΜΠΕΡ