.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ο διεθνής δικηγόρος και υπέρμαχος της ελευθερίας Reiner Fuellmich συνελήφθη από τη γερμανική κυβέρνηση στο Μεξικό


Ο Γερμανός δικηγόρος Reiner Fuellmich, ο οποίος εργαζόταν σε ένα έργο γνωστό ως «Δεύτερη Νυρεμβέργη» για να λογοδοτήσουν οι δημιουργοί της συνωμοσίας βιολογικών όπλων Covid, συνελήφθη το Σαββατοκύριακο από τις γερμανικές αρχές στο Μεξικό όπου διέμενε ο ίδιος και η σύζυγός του. Μεταφέρθηκε αμέσως αεροπορικώς στη Γερμανία και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Fuellmich είχε χάσει το διαβατήριό του και είχε προγραμματίσει επίσκεψη στη γερμανική πρεσβεία στην Τιαχουάνα του Μεξικού. Όταν έφτασε, οι γερμανικές αρχές τον περίμεναν και τον μετέφεραν σε αεροπλάνο με προορισμό το Μόναχο της Γερμανίας, όπου στη συνέχεια τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα βρίσκεται σε φυλακή στη Φρανκφούρτη.Οι ακριβείς κατηγορίες παραμένουν ασαφείς από αυτήν την ανάρτηση. Αλλά παρακαλώ να προσεύχεστε για τον Reiner και την οικογένειά του.

Ο Fuellmich έχει άδεια άσκησης δικηγορίας στη Γερμανία και στην πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Όταν μπήκε στην πρεσβεία την Παρασκευή, υπήρχαν έξι άνδρες που περίμεναν να τον κρατήσουν. Οι κατηγορίες, όπως διαπίστωσε η δικηγόρος του Dagmar Shoen όταν έλαβε τα επίσημα έγγραφα, ήταν 30 σελίδες, οπότε αυτό ήταν κάτι προσεκτικά σχεδιασμένο και εκτελεσμένο. Οι κατηγορίες σχετίζονται με τους ισχυρισμούς της Viviane Fischer, πρώην μέλους της ομάδας του Fuellmich στην Επιτροπή Corona, η οποία τον κατηγόρησε για οικονομικές ατασθαλίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα υπέγραψαν τις κατηγορίες εναντίον του Reiner. Ίσως η πιο τρελλή πτυχή των κατηγοριών είναι ότι τα χρήματα που φέρεται να πήρε ο Reiner βρίσκονται στον τραπεζικό λογαριασμό (ή τέλος πάντων, ήταν στον τραπεζικό λογαριασμό) ενός από τα τρία άτομα.

Ο αρχισυντάκτης του Technocracy.News Patrick Wood, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Fuellmich για να βγάλει την αλήθεια για τον Covid, δήλωσε: «Τον παρέσυραν στη γερμανική πρεσβεία στο Μεξικό, όπου τον απήγαγαν. Δεν συνελήφθη στο Μεξικό επειδή δεν υπάρχει συνθήκη έκδοσης (μεταξύ Μεξικού και Γερμανίας)».

Σύμφωνα με άρθρο στο Global Research, οι διαμαρτυρίες ενάντια στη δράση της γερμανικής κυβέρνησης σχεδιάζονται από εκείνους που υποστηρίζουν τον Fuellmich και το έργο του.

Ο Fuellmich ηγείται της Διεθνούς Επιτροπής Διερεύνησης Εγκλημάτων (https://icic.law/en/dr-reiner-fuellmich/), η οποία εργάζεται για να αποκαλύψει την εγκληματικότητα γύρω από την απελευθέρωση του Covid και την εξαιρετικά εγκληματική απάντηση που κατέκλυσε βασικά κάθε χώρα του κόσμου - συμπεριλαμβανομένης της υποχρεωτικής χρήσης τοξικών ενέσεων που διατίθενται στην αγορά ως «εμβόλια».

Ο πρώην πρόεδρος του Ινστιτούτου Ασίας, Emanuel Pastreich, δήλωσε σε άρθρο του στην Global Research (https://www.globalresearch.ca/protest-against-illegal-seizure-reiner-fuellmich-german-government/5836489):

«Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να ενωθούμε για να υποστηρίξουμε όχι μόνο αυτόν, αλλά χιλιάδες ανθρώπους σαν αυτόν που αντιστέκονται στις προσπάθειες να μετατραπούν οι κυβερνήσεις σε μαριονέτες των εταιρειών, των διεθνών τραπεζών και της τάξης των δισεκατομμυριούχων, της τάξης των παρασίτων, που κρύβεται πίσω τους. 

Γνωρίζουμε ότι αν δεν σταματήσουμε αυτή την προσπάθεια καταστροφής του κράτους δικαίου, σε κάθε επίπεδο, για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού βασιλείου που ανήκει μόνο στους πολύ πλούσιους και ισχυρούς, ότι μας εγγυάται ένα παγκόσμιο φασιστικό σύστημα το οποίο, αν μπορεί, θα μας εξοντώσει ακριβώς με τον τρόπο που επιχειρήθηκε στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1940.

«Θέλω επίσης να τονίσω ότι αυτή η προσπάθεια να κατασταλεί κάποιος που εργάζεται τόσο σκληρά για να επιβάλει το κράτος δικαίου και να φέρει την αλήθεια σε όλους, ακριβώς τη στιγμή που ξεκινά ένας παγκόσμιος πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, και πιθανώς πολλών άλλων χωρών, δεν είναι τυχαία. Αλλά στην πραγματικότητα είναι παράλληλες.

«Το ένα είναι μια προσπάθεια να μας τροφοδοτήσουν αναγκαστικά τον πόλεμο ως βάση για το δίκαιο, τη διακυβέρνηση και την οικονομία. Και η άλλη είναι μια προσπάθεια να καταστραφούν όλα τα θεμέλια για το κράτος δικαίου και για τα δικαιώματα των πολιτών».

Δήλωσε περαιτέρω: «Εάν δεν μπορούμε να κατονομάσουμε τα εγκλήματα, εάν δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τον εχθρό, δεν υπάρχει κανένας τρόπος ούτε τα όμορφα λόγια, ούτε η ταχεία δράση, να έχουν οποιοδήποτε πιθανό θετικό αποτέλεσμα. Και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτές οι αόρατες δυνάμεις έχουν ήδη στήσει για εμάς ένα δολωμένο παιχνίδι, δίνοντάς μας ψευδείς επιλογές, είτε πρόκειται για τον Τραμπ και τον Μπάιντεν, είτε για τη Χαμάς και το Ισραήλ. Επιλογές που έχουν σκοπό να μας μπερδέψουν και να μας χωρίσουν ο ένας εναντίον του άλλου, έτσι ώστε να μην μπορούμε να ενωθούμε σε αντίθεση με αυτή την κυριαρχία ολόκληρης της τάξης των δισεκατομμυριούχων σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ:https://leohohmann.com/2023/10/16/international-lawyer-and-freedom-advocate-reiner-fuellmich-seized-by-german-government-in-mexico/

Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα