.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Το «φονικό εμβόλιο» του COVID. Άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Είναι μια εγκληματική επιχείρηση

Του Michel Chossudovsky

Κατηγορούμαστε για «διάδοση παραπληροφόρησης» σχετικά με το εμβόλιο COVID-19.

Οι «ιχνηλάτες» και οι «ελεγκτές γεγονότων» των μέσων ενημέρωσης του Reuters και του AP θα προσπαθήσουν να σπιλώσουν τις μαρτυρίες γονέων που έχουν χάσει τα παιδιά τους.
Μόλις το Ψέμμα γίνει Αλήθεια, δεν υπάρχει πλέον επιστροφή. Η παραφροσύνη κυριαρχεί. Ο κόσμος έχει γυρίσει ανάποδα».

Ας μην έχουμε αυταπάτες, το εμβόλιο COVID δεν είναι μόνο «πειραματικό», είναι ένα «φονικό εμβόλιο» της Big Pharma που τροποποιεί το ανθρώπινο γονιδίωμα. Τα στοιχεία θνησιμότητας και νοσηρότητας που προκύπτουν από τον εμβολιασμό με εμβόλια τόσο παρόντα (επίσημα δεδομένα) όσο και μελλοντικά (π.χ. μη ανιχνευμένοι μικροσκοπικοί θρόμβοι αίματος) είναι συντριπτικά.

Τα επίσημα δεδομένα (θνησιμότητα και νοσηρότητα) καθώς και πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν τη φύση του εμβολίου mRNA COVID-19 που επιβάλλεται σε όλη την ανθρωπότητα.

Εκθέσεις που αξιολογήθηκαν από ομοτίμους επιβεβαιώνουν τις αιτίες των θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο και των «ανεπιθύμητων ενεργειών» (τραυματισμών), συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, θρόμβων αίματος, θρόμβωσης, μυοκαρδίτιδας, καρδιακών ανακοπών.

Ο δεδηλωμένος στόχος είναι να επιβληθεί ο παγκόσμιος εμβολιασμός 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε περισσότερες από 190 χώρες, ακολουθούμενος από την επιβολή ενός ψηφιοποιημένου «διαβατηρίου εμβολίου». Περιττό να πούμε ότι αυτή είναι μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολλαρίων για τη Big Pharma. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Το παγκόσμιο έργο εμβολίων με τίτλο COVAX συντονίζεται παγκοσμίως από τον ΠΟΥ, GAVI, CEPI, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το Wellcome Trust, την DARPA και τη Big Pharma, η οποία κυριαρχείται όλο και περισσότερο από τη συνεργασία Pfizer-GSK που δημιουργήθηκε μόλις τέσσερεις μήνες πριν από την έναρξη της κρίσης Covid-19 στις αρχές Ιανουαρίου 2020.

Το «Εμβόλιο» COVID-19 από την αρχή τον Ιανουάριο του 2021 συνέβαλε σε μια παγκόσμια ανοδική κίνηση της θνησιμότητας.
Αυτό δεν είναι ανθρωποκτονία. Είναι δολοφονία.
Ναι, είναι ένα φονικό εμβόλιο. Αυτό το μήνυμα πρέπει να είναι ηχηρό και σαφές.

Αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο: παιδιά και έφηβοι πεθαίνουν.

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα κατά των παιδιών μας.

Λιγότερο από δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του «εμβολίου» mRNA της Pfizer, πραγματοποιήθηκε μαζική κηδεία για παιδιά που πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου στη Γενεύη της Ελβετίας (29 Ιανουαρίου 2021).


Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο: https://www.globalresearch.ca/the-covid-killer-vaccine-people-are-dying-all-over-the-world-its-a-criminal-undertaking/5800358

Μυοκαρδίτιδα, καρδιακή ανακοπή: "Οι νέοι πεθαίνουν". 
Αιφνίδιος θάνατος σε μαζική κλίμακα.
Το Ίδρυμα Έρευνας για την Ασφάλεια των Εμβολίων (https://www.vacsafety.org/) κυκλοφόρησε πρόσφατα το Until Proven Otherwise (https://rumble.com/v1rl1kk-until-proven-otherwise-featuring-cardiologists-dr.-peter-mccullough-dr.-ase.html) - ένα σύντομο ντοκυμανταίρ βίντεο σχετικά με τα επιβεβαιωτικά ευρήματα δύο κορυφαίων καρδιολόγων.


ΒΙΝΤΕΟ:https://rumble.com/v1rl1kk-until-proven-otherwise-featuring-cardiologists-dr.-peter-mccullough-dr.-ase.html

Τα παιδιά μας είναι τα θύματα.
Μοιραστείτε τα παρακάτω βίντεο που δείχνουν τι έχουν ήδη περάσει οι γονείς που έχασαν τα παιδιά τους.


ΒΙΝΤΕΟ: https://www.globalresearch.ca/the-covid-killer-vaccine-people-are-dying-all-over-the-world-its-a-criminal-undertaking/5800358

Η Sofia Benharira, 16 ετών, πεθαίνει μετά τον εμβολιασμό της Pfizer.

Έγκυες μητέρες εμβολιασμένες για Covid. Αποβολές. «Πολύτιμα μωρά που δεν ζουν πια»

BINTEO: https://substackcdn.com/image/fetch/w_1456,c_limit,f_webp,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fc04d0d34-4dc9-4a89-a15c-909b0f20682c_1284x758.png


ΒΙΝΤΕΟ: https://www.globalresearch.ca/the-covid-killer-vaccine-people-are-dying-all-over-the-world-its-a-criminal-undertaking/5800358

Οι αθλητές μας πεθαίνουν
Βίντεο παρακάτω το οποίο τεκμηριώνει ειδήσεις για «1.000 αθλητές που καταρρέουν, πεθαίνουν, καρδιακά προβλήματα, θρόμβοι αίματος – Μάρτιος 2021 έως Ιούνιος 2022».


ΒΙΝΤΕΟ: https://www.globalresearch.ca/the-covid-killer-vaccine-people-are-dying-all-over-the-world-its-a-criminal-undertaking/5800358

Η εγκληματικότητα της Pfizer είναι πέρα από κάθε αμφιβολία
Αλλά γνωρίζατε ότι η Pfizer έχει ήδη ποινικό μητρώο με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για «δόλιο μάρκετινγκ».

Και κανείς δεν γνωρίζει για το ποινικό μητρώο της Pfizer, επειδή τα μέσα ενημέρωσης δεν το αναφέρουν.


ΒΙΝΤΕΟ: https://substackcdn.com/image/fetch/w_1456,c_limit,f_webp,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F69e19a5b-db1b-4c7b-81d3-233cf48cbef9_1372x760.png

Μπορούμε να εμπιστευτούμε έναν όμιλο εμβολίων Big Pharma, ο οποίος το 2009 ομολόγησε την ενοχή του σε ποινικές κατηγορίες από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (DoJ)(https://www.globalresearch.ca/video-pfizer-2009-medical-fraud-settlement-us-justice-department/5738790), συμπεριλαμβανομένου του «δόλιου μάρκετινγκ» και και της «κακουργηματικής παραβίασης του νόμου περί τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών»;

Το 2009 η Pfizer τέθηκε σε «δίκη» από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ(https://www.globalresearch.ca/video-pfizer-2009-medical-fraud-settlement-us-justice-department/5738790):

«Στο πλαίσιο του διακανονισμού, η Pfizer συμφώνησε επίσης να συνάψει μια εκτεταμένη συμφωνία εταιρικής ακεραιότητας με το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών. Η συμφωνία αυτή προβλέπει τη θέσπιση διαδικασιών και επανεξετάσεων για την αποφυγή και τον έγκαιρο εντοπισμό συμπεριφορών παρόμοιων με εκείνες που προκάλεσαν το εν λόγω ζήτημα.»

Εταιρική ακεραιότητα; Πού είναι οι διαδικασίες και οι αναθεωρήσεις;

Αυτή η «παρόμοια συμπεριφορά» της Pfizer επαναλαμβάνεται το 2020-2022 σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από εκείνη του 2009.

Αυτό που εκτυλίσσεται είναι το παγκόσμιο «δόλιο μάρκετινγκ» ενός «φονικού εμβολίου», το οποίο συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. 

Βόμβα. Το "mea culpa" της Pfizer
Η Pfizer αποκαλύπτει σε μια μυστική έκθεση (αποχαρακτηρισμένη υπό την ελευθερία της πληροφόρησης) ότι το εμβόλιο mRNA της είναι ένα «φονικό εμβόλιο». Τα στοιχεία προέρχονται κατευθείαν από την πηγή.

«Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021, η Pfizer είχε ήδη λάβει περισσότερες από 1.200 αναφορές θανάτων που φέρεται να προκλήθηκαν από το εμβόλιο και δεκάδες χιλιάδες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 23 περιπτώσεων αυθόρμητων αμβλώσεων από 270 εγκυμοσύνες και περισσότερες από 2.000 αναφορές καρδιακών διαταραχών».

Λάβετε υπόψη σας ότι αυτά είναι τα δεδομένα της Pfizer.

Σε μια διεστραμμένη ειρωνεία, τα δεδομένα που αποκαλύφθηκαν σε αυτή την «εσωτερική έκθεση» αντικρούουν την επίσημη αφήγηση για τα εμβόλια που πλασάρεται από τις κυβερνήσεις και τον ΠΟΥ. Επιβεβαιώνει επίσης την ανάλυση πολλών ιατρών και επιστημόνων που έχουν αποκαλύψει τις καταστροφικές συνέπειες του «εμβολίου» mRNA.

Αυτό που περιέχεται στην «εμπιστευτική» έκθεση της Pfizer είναι λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τις επιπτώσεις του «εμβολίου» στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα. Αυτά τα δεδομένα που προέρχονται από την ίδια την εταιρεία μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για να αντιμετωπίσουν καθώς και να διαμορφώσουν νομικές διαδικασίες εναντίον της Big Pharma, των κυβερνήσεων, του ΠΟΥ και των μέσων ενημέρωσης.

Η Pfizer είχε πλήρη επίγνωση ότι το εμβόλιο mRNA που εμπορεύεται παγκοσμίως θα οδηγούσε σε κύμα θνησιμότητας και νοσηρότητας. Αυτό ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας εκ μέρους της Big Pharma.

Η Pfizer γνώριζε από την αρχή ότι ήταν ένα φονικό εμβόλιο.


Είναι επίσης ένα "mea culpa" και προδοσία εκ μέρους των διεφθαρμένων εθνικών κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο, οι οποίες απειλούνται και δωροδοκούνται από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες.

Κ α μ μ ί α προσπάθεια δεν έχει γίνει από τις κυβερνήσεις να ζητήσουν την απόσυρση του φονικού εμβολίου.

Λένε στους ανθρώπους ότι το εμβόλιο έχει σκοπό να σώσει ζωές». Michel Chossudovsky

ΠΗΓΗ:https://michelchossudovsky.substack.com/p/covid-killer-vaccine-people-dying-worldwide?utm_source=post-email-title&publication_id=1910355&post_id=138099480&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=16ojuj&utm_medium=email